א.מדריד06/07: טורס חתם בליברפול, פורלאן הצטרף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Yeste, ‏10/7/06.

1. Jose Mourinho Member

מדהים איך שאתה מגיב בלי לשים לב מה הלך כמה תגובות קודם לכן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/06
  2. EL Capitan Member

אמרתי, מבחינת יכולת- ובלי להתחשב בפצועים או לא פצועים, אינטר שלך יותר טובה מאתלטי כרגע. מרוצה?

ויכול מאד להיות שכן. חשבתי שנראה אתלטי טובה יותר, אבל מסתבר שגם לי מותר לטעות.

ודבר אחרון, רק לא אהבתי את איך שניסחת את זה. אני עומד על דברי מתחילת העונה- אתלטי היא קבוצה ומועדון גדול, שמקומה נמצא בטופ של בכדורגל האירופאי, אבל כרגע היא לא קבוצה טובה כמו אינטר שלך וקבוצות אחרות מהדרג הראשון באירופה.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הקלדרון לא מקולל כמובן, פשוט יש יותר לחץ ובגלל זה ההגנה עושה טעויות חמורות ומנישה לא מוצא את המסגרת. על כל פנים אף אחד לא ציפה שאטלטי עם אגירה תזנק כמו צ'לסי עם מוריניו. אני אישית די מרוצה מזה שיש שיפור לעומת העונה של ססאר פראנדו. בקיץ יגיע חיזוק נוסף, אולי גם בחורף יוחתם מישהו. מדברים עכשיו על סימאו מבנפיקה.
    ודווקא עכשיו בריבר פלייט נזכרו שגלטי היה בדרך החוצה בקיץ. מזל שההצעה שלהם איחרה ב-4 חודשים.

4. Pipe Member

היעד הבא של אגירה-מיגל ולוסו, שחקן הגנה פורטוגלי בן 20 המשחק בספורטינג ליסבון, אותו אתלטי מנסה לפתות אליה ברגע שחוזהו יסתיים ב2008. ולוסו נמצא בשיחות לחידוש חוזהו בליסבון, אולם כרגע השיחות נתקעו ואתלטי עטה על המציאה במטרה לשכנעו לעבור אליה ללא תמורה מכשחוזהו יסתיים.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קיבלו תיאבון. כבר היום אפשר לומר שהרכש של העונה הזאת זהו הבלם הפורטוגלי זה קאסטרו.

6. EL Capitan Member

2008? אולי התכוונת ל2007?

7. Pipe Member

אני כמעט בטוח שבמארקה נכתב 07/08. כלומר שחוזהו מתסיים ביוני 2008.
    כנס לפה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/06
  8. EL Capitan Member

רשום 2008, אבל אז זה אומר, שאם הוא יגיע לאתלטי, זה יהיה רק בעוד שנה וחצי. ככה שזה לא נשמע הגיוני.

9. Pipe Member

מצד אחד נכון, כי למה שיחתימו שחקן שנה וחצי מראש? מצד שני אם הם חושבים שהוא שחקן טוב, אז עדיף להם מקצועית לתת לו לצבור עוד קצת ניסיון בספורטינג, ורק עוד שנה וח צי שיגיע אליהם כשהוא בוגר יותר ומנוסה יותר.
    תחשוב על זה שהם רוכשים אותו ב0 יורו, משאילים אותו לקבוצה, וקוצרים את הפירות בעוד שנתיים. כך או כך הם מרווחים, כי אם הוא יגיע אליהם כרגע הם גם משלמים לא מעט מיליונים וגם ייבשו אותו על הספסל, כי הוא לא בדיוק יקבל הזדמנויות בהגנה שכוללת את פאבלו,זה קאסטרו שמתחיל לבסס את השם שלו, ואת פראה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/06
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הנהלת אטלטיקו המציאה מעמד חדש: "socio-no abonado"
    זהו אוהד שאין לו מנוי בקלדרון אבל ב-25 יורו לשנה גם הוא יקבל משהו.
    כאן ההסברים וסרטון הפירסומת:
    Rojiblanca Navidad

11. EL Capitan Member

אחרי שראיתי שב'אס' רשמו שאתלטי רוצים אותו לעונה הבאה, אני דווקא חשבתי על אפשרות, שאם ולוסו יסרב להצעת החוזה, לספורטינג לא תהיה ברירה אלא לשחרר אותו במחיר זול יחסית, ולכן הכוונה ל'קוסטה סרו' (אם תשים לב, גם השתמשו שם במרכאות). אגב, הוא גם יכול לשחק כקשר אחורי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/06
  12. saviola Member

אוקי, אני חייב להבין משהו.

http://www.marca.com/marcador/rfsh/liga0607/1a/jornada14/fotos/fotos_partido_09/06.Xxx

איפה נעלמה התלבושת המגעילה של תחילת השנה?

13. Pipe Member

מה שאתה אומר לא חד משמעי. ספורטינג מצד אחד יכולה לוותר עליו בקיץ הבא תמורת גרושים(הכל יחסי כמובן, נניח באיזור ה2 מיליון יורו), או להשאיר אותה אצלה עוד עונה ולהרוויח אותו מבחינה מקצועית, ואז כבר לתת לו ללכת ללא תמורה. נכון שהיא מוותרת בכך על הכסף, אבל בשביל מועדון כזה, עוד 2 -3 מיליון יורו, פחות 2-3 מיליון יורו, זה לא משנה כל כך.
    אגב, בספורטינג יש לא מעט שחקנים שמחוזרים נמרצות ע"י קבוצות גדולות באירופה(הבולט בהם הוא ננה, חלוץ מצוין בן 19), ואת רובם היא כבר החתימה על חוזים ארוכי טווח, ככה שאני לא יתפלא אם בסוף אתלטיקו תצטרך לפתוח את הכיס כדי להשיג אותו.

וזה לא מפתיע.באתלטיקו יש פטיש לקשרים אחוריים פורטוגליים.

14. EL Capitan Member

חד משמעי או לא, מקרים כאלה קרו בעבר בכמויות (וימשיכו לקרות, כמובן), שבהם קבוצות העדיפו לקבל את ה4-5 מליון יורו, שלמרות שהם מסוגלים להוציא את זה על רכש- זה לא סכום, שהם יכולים להרשות לעצמם להפסיד.

ואור, כנראה שנייקי התקפלו בעניין הזה.

15. Pipe Member

עכשיו תורם של ברצלונה להתקמבק. התלבושת של השנה פשוט מזעזעת לדעתי. איפה הפסים איפה?