א.מדריד06/07: טורס חתם בליברפול, פורלאן הצטרף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Yeste, ‏10/7/06.

1. kaplanov Member

לאחר שארסנל דחתה את ההצעה של אתלטיקו עבור רייס על סך 12 מיליון יורו , באתלטי הגישו הצעה חדשה של 16 מיליון יורו ו-30% ממכירה עתידית של השחקן עכשיו נותר רק לחכות לתשובה של ארסנל שצריכה להשיב בקרוב , צריך לזכור שארסנל דורשת 18 מיליון עבור השחקן ככה שהוא מתקרב מאוד לאתלטי.

MD

2. Quique_Flores Member

תגידו, מה נסגר עם מאניש? הוא יותר דחוף לדעתי מרייס

תאמינו לי, אתלטיקו יכולה להשתמש בשחקני הבית שלה או בשחקנים שנמצאים כבר בקבוצה, לא צריך כל הזמן רק לרכוש, הם נתנו לבארחה ללכת, קשר מרכזי שהיה מהטובים בעולם בתפקידו בשיאו, ולואלרון, גם מהטובים בעולם בתפקידו כשהיה בשיאו בדפור

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/06
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

היחידי שנתנו לו ללכת בלי סיבה היה חוסה מארי. בראחה וולרון נמכרו כשאטלטי ירדה ליגה. במצב כזה גם יובה מוכרת כוכבים.
    הבעיה עם מניש היא שיש בלגן בדינאמו. הבעלים גר במונטה קארלו ולא איכפת לו מהקבוצה. אני לא יודע איך המאמן החדש מתקשר איתו.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

חורחה מנדס, הסוכן של מניש, סחט מהבעלים של דינאמו את ההסכמה העקרונית. חיל מרין יצא למונאקו בשביל לסגור את העיסקה. השחקן עצמו כבר כמה ימים נמצא במדריד ואפשר להגיד שהמיליארדר הרוסי נכנע לאולטימטום של מניש.

מטייה קז'מן בדרך לפנרבחצ'ה. פנר צריכה מחליף לאנלקה, אטלטיקו צריכה כסף בשביל רייס. בו בזמן מתפנה מקום לזר נוסף והידיעה של goal.com כבר לא נראית מופרכת. החלוץ Ahn Jung-Hwan יכול לבוא.

5. kaplanov Member

העיסקה עם מאניש סגורה וסרזו יצא היום למונאקו כדי לחתום על החוזה עם מאניש אשר יהיה היום רישמית שחקנה של אתלטי ל-4 העונות הקרובות תמורת 9 מיליון יורו.

6. EL Capitan Member

אגב, ונגר אמר שההצעה על רייס היא פשוט "מעליבה".

7. kaplanov Member

כן הוא אמר את זה על ההצעה הקודמת של ה12 מיליון יורו ולא על ההצעה החדשה של 16 מיליון יורו ו-30% ממכירה עתידית.

8. kaplanov Member

במשחק מול ראסינג אתלטיקו תחסר את מקסי , גלאטי ופרניה עקב פציעות וגם את קזמן שאמור לעבור לפנרבחצ'ה בימים הקרובים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/06
  9. EL Capitan Member

אני כבר עוד מהעונה שעברה אמרתי, שקז'מן פשוט לא מתאים לליגה הספרדית, ואולי גם לא מספיק טוב. אבל למה קז'מן מסכים למהלך הזה? גם אם היו נותנים לי את כל הכסף שבעולם (ובטורקיה יש כסף), לא הייתי מסכים, והייתי מכריח את אתלטי לכבד את החוזה.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בעונה שעברה קז'מן היה החלוץ השני של הקבוצה בלי שום איום מהספסל. הקיץ הוא הפך לחלוץ הרביעי. אני מקווה בשביל פנר שקז'מן יפציץ בטורקיה כמו שהוא הפציץ בהולנד. וכדי שיהיה לו עם מי לדבר בהולנדית על אטלטיקו מדי פעם קיקי מוסאמפה חתם בטרבזונספור.

כל הראיון הזה היה מעליב ושקרי. לא רק בגלל הערפילים של לונדון רייס לא התאקלם בארסנל.

11. EL Capitan Member

דני, אם היית במקום קז'מן, היית עוזב ללליגה הטורקית, גם אם היו מביאים לך מליון יורו יותר? אני לא.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

במקרה אני אוהד את פנר בטורקיה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    כשבעונה שעברה ראיתי את מקסי לופס חוגג עם בארסה, חשבתי, מה הוא קופץ, המסכן הזה? קז'מן עבר עונה כזאת בצ'לסי, זה לא בשבילו.

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/247/7208587edc724g.Xxx

14. kaplanov Member

הנה תקציר מהיר למשחק בין ראסינג לאתלטי , משחק פושר של אתלטי אבל היא עשתה את העבודה והשיגה את 3 הנקודות עם הרבה עזרה מלאו פרנקו שנתן משחק ענק!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

Atleti - racing 1-0

15. SkiMan Member

טורס הפסיק עם התסרוקות הקיקיוניות שלו? אולי עדיין יש תקווה שהילד לקח את עצמו בידיים ויפסיק להיות מחמיצן מעצבן.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/06