בכיף YYY. האמת שכתבתי את זה קצץ בלחץ ולדעתי יש עוד המון דברים שאפשר לכתוב על הקבוצה הנפלאה הזאת. והנה כמה עידכונים : הMD פירסם היום שאתלטיקו מדריד ביזבזה בשנתיים האחרונות 60 מיליון אירו על שחקני רכש. 27 מיליון בעונה שעברה ו-33 העונה (זה עדיין לא מספר סופי). מיגל דה לה קואבס (20), הקשר המוכשר של הרקולס ונבחרת ספרד על גיל 19, חתם באופן סופי היום באתלטי. הרקולס תקבל עבורו 300.000 יורו. מאחר שברור כי אגירה לא יבנה עליו כבר העונה כשחקן מוביל, סביר להניח שהשחקן יושאל בעונה הבאה. אם הוא ירשים את הצוות המקצועי במשחקי תרום העונה אז סיכוייו להישאר יגדלו. חאבייר אגירה העביר אתמול את האימון הראשון שלו בקבוצה. בMD דיווחו שבתום האימון הוא לקח את קז'מן וגבי לשיחה ארוכה. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060711a/9_archivo55_photo_10_1_1_20060711_YAT04F2.Xxx.Xxx אכן טעיתי לגבי מולינרו. פירסמו אתמול שנאסטיק כמעט השלימה את השאלתו מאתלטי, אבל היום הדברים הישתנו. בינתיים מולינרו בקבוצה, אם כי הסיכויים שימשיך ולא יושאל לקבוצה אחרת בעונה הקרובה הם קלושים. השחקן השני שנמצא עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה הוא איבגזה. עדיין לא ברור לאיזו קבוצה הוא יעבור. מדברים בעיקר על מאיורקה שממנה הוא בא, אבל נוסף אליה ישנן כמה קבוצות מהליגה הארגנטינאית שכבר הביעו עניין בשחקן המוכשר. כך או כך, הסיכויים שלו להיות חלק מהפורייקט החדש אגירה כמעט אפסיים. לשאלתך, אשד : הקשרים שבינתיים עלו בהקשר של אתלטיקו : איימר, בורובסקי, יאיאה טורה, דלפורט, ראול גרסיה, זה רוברטו, גטוזו
מיגל דה לה קואבס נחת אתמול במדריד והיום ערך את האימון הראשון שלו בקבוצה. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060713a/_archivo55_photo_10_1_1_20060713_cuevas2.Xxx.Xxx כרגע הוא נחשב לשחקן של הקבוצה הבכירה, אולם בכדי להישאר בה הוא ייצטרך לשכנע את חאבייר אגירה שהוא מספיק טוב בשביל לשחקן באתלטיקו. שוב נזכיר שמדובר בשחקן בן 20 (נולד ב16 ליוני, 86), שמשחק בנבחרת עד גיל -19 של ספרד ואף חוזר בעבר ע"י קבוצות בכירות בליגה הספרדית כמו סביליה, ברצלונה, ולנסיה וסארגוסה. השחקן עצמו אומר שהוא הגיע לקבוצה עם המון שאיפות וכן שהוא בא בשביל ללמוד כמה שיותר ולהשתפר כשחקן. ההגעה שלו לאתלטיקו היא כמו חלום שהתגשם והשאיפה העיקרית מבחינתו היא לשחק בקבוצה כמה שיותר (כשחקן הרכב). וכמה שיותר מהר, יותר טוב. הוא דחה בין היתר את הקבוצות האחרות שרצו בשירותיו, כמו ולנסיה וברצלונה, בעיקר בגלל שגו'לין מוניוז וגרסיה פיטרץ', המנהלים הספורטיביים של אתלטיקו, אמרו לו שזוהי האופציה הטובה ביותר - לשחק באתלטיקו. הוא כמובן לא יכול היה לסרב, "כי זו היתה הצעה טובה מאוד ולשחק בקבוצה כמו אתלטיקו מדריד זה מה שכולם רוצים". המנהל הסופרטיבי לשעבר של חאטפה, אלפרדו דורו, טוען שהוא דומה מאוד בצורת המשחק שלו לרוזיצקי הצ'כי, אך הוא הרב היותר "צנוע" והוא מוגדר כעושה משחק שיכול לשחק גם באגפים, בניגוד לרוזצקי. את אתלטי הוא ראה עד עכשיו מהטלויזיה, והשחקן שמשך את רוב שומת ליבו הוא כמובן 'אל ניניו' טורס. הוא אומר: כשאתה נמצא רחוק (הכוונה לא משחק בליגה הבכירה), כולם מדברים על פרננדו ועל כך שהוא הסמל של הקבוצה. את טורס הוא עדיין לא פגש וכמובן שגם לא שיחק איתו, אבל זה יהיה בשבילו כמו חלום כשזה יקרה.
שהאורוגוואי לא יתבכיין, הוא קיבל חצי עונה שלמה שבה הוא היה בהרכב כשויסנטה היה פצוע וגם כשויסנטה שיחק רגיירו קיבל דקות משחק, אבל לא נורא, אם הוא לא רוצה להישאר לא צריך (למרות שגם ככה קיקה לא רוצה אותו), יש לנו את גבילאן הבשלן
http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/117/SpotWatch.Xxx אטלטיקו פתחה אתמול את הקמפיין לקראת העונה הבאה. הסרטון החדש נקרא FE (אמונה): Atletico Video Player
אני לא מבין בשביל מה הבאנו את פרנייה. עם כל הכבוד לו, יש לנו את אנטוניו לופז, שהוא יותר צעיר ממנו (תקנו אותי אם אני טועה), והרבה יותר מוכשר ממנו לטעמי. בכלל, אני לא מבין איך אנטוניו לופז, שחקן נבחרת ספרד, יסכים בכלל לשבת על הספסל. או שאולי מייעדים לאחד מהם את תפקיד הקשר השמאלי במקום פטרוב המאכזב? לדעתי פטרוב לא ראוי לפתוח אחרי העונה הגרועה שהביא עונה שעברה. אני גם מקווה שאגוארו יפתח במקום קז'מן. הייתי בטוח קז'מן יעזוב אחרי העונה הגרועה שהביא, ואני מקווה שהוא יהיה לא יותר משחקן ספסל העונה, ושאגירה לא ייבש את אגוארו על הספסל בהתחלה בגלל גילו הצער, הוא צריך לשלב אותו ישר. אה, וחייבים קשר אחורי .
קושטינייה הגיע. אתלטי חייבת קשר קדמי: בורובסקי, איימאר, טורה הם רק חלק מהשמות שעולים. אתלטי עוד הצטערו שהתקמצנו לשלם על רוסיצקי.
אטלטיקו דחתה עוד הצעה למכור את קז'מן, הפעם מלוקומוטיב. חבייר אגירה מאמין גם בקז'ה וגם בפטרוב. פרנייה אולי לא מיותר, אבל אטלטיקו יצאו פראיירים מול חטאפה. גם שילמו כסף, גם נתנו את קונטרה ואת מנו וכנראה יתנו את בראוליו.
אני באופן אישי שונא את קז'ה, חושב שהוא פלופ עצום ומעדיף שאת העונה הזאת הוא יבלה לרוב על הספסל. הסיכויים שהמשאלה שלי תתגשם לא קטנים, כיוון שעם הגעתו של אגווארו קשה לי לראות את הבסקי מעדיף את הסרבי על פניו בהרכב הראשון. קז'מן ברוב העונה האחרונה היה עסוק בעיקר בהחמצות. רוב הביקורות הופנו בתקופות הרעות לכיוונו של אל ניניו, אך האשם העיקרי בכך שההתקפה של אתלטי לא תפקדה לפרקים (כשמקסי היה פצוע ובתחילת העונה עם בינצי) היה קז'מן. כ"כ הרבה החמצות מזעזעות ושיתוף פעולה לקוי עם הילד שבסופו של דבר גרמו בעקיפין לסרזו להוציא 23 מיליון אירו על חלוץ בן 17 וחצי שמעולם לא שיחק מחוץ לארגנטינה. הכל - כדי שסופסוף יהיה לטורס שותך ראוי. וקז'מן הוא לא כזה. התחזית האופטימית מבחינתי היא שקז'מן יתייבש לו העונה על הספסל ויעזוב את הקבותה בתום העונה הנוכחית. לפי דעתי גם אריזמנדי, מנו דל מורל, בארוליו ואפילו רודריגז - כול החלוצים הצעירים מהקנטארה של אתלטי - עדיפים על הסרבי המחמיצן.
זהו, שיש לי הרגשה שקז'מן יהיה בהרכב של אגירה יחד עם טורס, כשאגוארו יישב על הספסל, לפחות בהתחלה. בטח הוא ירצה לתת לאגוארו זמן להתסגל, וישלב אותו לאט לאט, אחרי הכל הוא רק בן 17 וחצי בעונה הראשונה שלו באירופה. אם קז'מן היה חלוץ נורמלי, הייתי מסכים עם כך, הבעיה שהוא לא. פשוט חלוץ גרוע. ברור שפתאום בעונה הבאה הוא יכול לקרוע רשתות ולהיות בכושר מצויין, אבל אני מדבר על סמך העונה החולפת. אין, הייתי בטוח ימכרו אותו. ופטרוב, פשוט שחקן לא מועיל. חוץ מלרוץ הוא לא שווה הרבה. מדי פעם מביא איזה בישול ממצב נייח, אבל הוא הבקיע רק שער אחד עונה שעברה, שזאת פשוט בושה לשחקן בתפקיד שלו. שוב, אני מדבר על סמך העונה שעברה, אולי בוולסבורג הוא היה תותח, זה פשוט לא מעניין אותי. אתלטיקו הייתה חייבת להביא קשר שמאלי ברמה גבוהה, במקום זה היא נשארה עם פטרוב, כשגם מחליף אין. אני משער שגלטי יהיה המחליף לעמדה הזאת, וגם הוא, קשר ימני בכלל. אולי הוא ייתן לאנטוניו לופז לשחק בעמדה הזאת, מי יודע. וכשאמרתי שצריך להביא קשר אחורי, כמובן שהתכוונתי לקשר 50-50 כמו מה שאתלטיקו מחפשת כרגע, ולא לקשר אחורי פרופר. למי שאמר שאגוארו יוכל לשחק מתחת לחלוצים, זאת שטות, הרי אגוארו הוא שחקן התקפה ובמערך של אגירה חייבים בנוסף לקשר האחורי (קושטיניה) קשר 50-50 (בסגנון למפארד, ג'רארד וכו') שיודע גם הגנה וגם התקפה. דרך אגב, אתם רוצים לומר לי שהגעת קושטיניה בעצם אומרת שלוקסן יישב על הספסל? כי אני בכלל לא בטוח שהוא פחות טוב מקושטיניה.
פאבלו איבאנייס ביקש סליחה מהאוהדים במסיבת העיתונאים שהתקיימה היום במחנה האימונים של אטלטיקו בסגוביה. http://external.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/imagenes/2006/07/15/1152966315_0.Xxx הבלם הבינלאומי חזר לאימונים.
שלום, אני חדש פה בתקווה למצוא אלטרנטיבה ליובנטוס. תמיד הייתה לי סימפטיה לאתלטיקו, פשוט עד לפני כמה ימים הכדורגל הספרדי לא ממש עניין אותי. מעכשיו, כולי קולצ'ונרו :aaa021: . בשלב ראשון, אני אנסה להבין כמה דברים: אנטוניו לופז היה אמור להיות מגן נבחרת ספרד אחרי הפציעה של דל הורנו. מה שאומר, שבלי לראות אותו משחק, אפשר להבין שהוא מגן טוב. אם כך, למה לאתלטיקו להחתים את פרנייה ולהחזיק מגן נבחרת על הספסל למשך כל השנה? דבר שני, דיברו פה על זה שאגירה משחק עם פליימיקר, וזה לא יהיה אגוארו שישחק כחלוץ. המערך היחיד שאני יכול לעלות בדעתי הוא 4-3-1-2 כמו של מילאן. האם זה באמת המערך לשנה הבאה? :aaa21: :aaa21: :aaa21:
אגירה חובב הרוטאציות רוצה 2 שחקנים ברמה הכי גבוהה בכל עמדה. אם לא יהיו החתמות נוספות אגירה ישחק 4-4-2 עם לוקסאן וגבי במרכז.