א.מדריד06/07: טורס חתם בליברפול, פורלאן הצטרף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Yeste, ‏10/7/06.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ריאל יכולה לרכוש את חוראדו בחזרה אם אני מבין נכון:
    "La entidad madridista se ha guardado una opción de recompra"

תודה ענקית לריבלדו על ההודעה על שידור המשחק. הרבה זמן לא ראיתי את אטלטי בטלויזיה.
    וזה מה שראיתי:
    מיגל לקח את המספר 19 המחייב והיה המצטיין במחצית הראשונה.
    אני מאוד נהניתי מגבי, במיוחד משיתוף הפעולה שלו עם מיגל.
    פטר לוקסאן הוא המנהיג של הקבוצה, מה שלא משאיר לקושטיניה מקום ב-11. אני גם חושב שלוקסאן צריך להיות הקפטיין. מוזר שכשטורס יצא את הסרט קיבל גבי.

והכי חשוב, הכי בוער: אני מתגעגע לאנטוניו לופס. בלעדיו נרד ליגה! עם כל הכבוד לסגולות הבלתי אנושיות של טורבו פריאה אי אפשר לשחק בלי מגן ימני! בגלל זה הובסנו בדרבי הראשון של העונה שעברה. אנטוניו, אף אחד לא יצחק על הקרחת שלך. תחזור למגרש!

2. Yeste Member

חוראדו של אתלטי. מקווה שהוא מסוג השחקנים שייגרמו לריאל מדריד לבכות על כך שוויתרו עליו.
    מסכים לגמרי לגבי פרניה. רק חסר שהוא ייקח מעדר ויחפור בורות באגף שמאל. מאז אותו משחק שמינית גמר מונדיאל, שבו הצלקת מצרפת עשה ממנו צחוק, כבר נמאס לי מהשחקן הזה. אבל אולי אגירה מאמין שטורבו-פראה יכול לעשות עבודה של שני שחקנים בבת אחת. אני מאמין. כי כשפרניה בהרכב, זה אומר שני שחקני התקפה בצד שמאל: קיצוני שמאלי (פטרוב) ועוד חלוץ\קיצוני שמאלי (פרניה).
    לוקסאן יותר אטרקטיבי ואיכותי מקושטיניה, אבל מצד שני אני לא לגמרי בטוח שהוא עולה עליו בחלק ההגנתי - וזה אספקט חשוב מאוד אצל קשר אחורי, בייחוד בקבוצה התקפית כמו אתלטי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/06
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השער השני היה כולו של מרטין פטרוב. המסירה של פרנייה אליו הייתה גרועה.

4. Yeste Member

בהחלט. המסירה בכלל היתה מכוונת לשחקן סיני, אבל פטרוב עצר במקום והצליח להשתלט איכשהו על הכדור. אני חושב שכולם מסכימים על כך שאנטוניו לופס חייב לחזור להרכב.

זה הדבר היחיד שמצאתי על השחקן החדש של אתלטי:

http://www.youtube.com/watch?v=1A0yZzKJ7js...related&search=
    עד היום בבוקר הוא היה מדרידיסטה ! אבל כול שחקן שעורק מהלבן של ריאל לטובת האדום-לבן של אתלטי הופך להיות אליל בויסנטה קלדרון. יש לי הרגשה טובה מאוד לגבי החוראדו הזה. אגב, שמעתי שהוא היורש של ואלרון.
    :aaarse:

5. EL Capitan Member

הבנת נכון.

6. Yeste Member

לא טרחתי אפילו לקרוא את כול הכתבה. בכותרות הראשיות באתרים הספרדים כתוב בברור: חוראדו באתלטיקו מדריד תמורת 3 מיליון אירו ל-4 העונות הבאות. מה כבר ריאל יכולה לעשות ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

7. EL Capitan Member

אני מניח, שהיא השאירה לעצמה כמה אחוזים מהכרטיס שלו בידיה. אבל זה לא אומר, שאיך שהיא אומרת לאתלטי "אנחנו רוצים אותו", הוא שלהם. ריאל תצטרך לפתוח במו"מ עם אתלטי על האחוזים, שזאת קנתה ממנה. וכמובן, גם לרצון של השחקן להשאר או לעזוב יהיה משקל.

8. Yeste Member

האם בכלל קיים סיכוי, אפילו אפסי, ששחקן שעזב את ריאל מדריד לטובת אתלטיקו, עוד לפני שהשלים 45 דק' רצופות במשחק ליגה של הקבוצה הבוגרת, יחזור בחזרה לריאל ? חוץ מזה, אין בכלל ספק על כך שהחלטה לעזוב שייכת אך ורק לשחקן עצמו. 3 מיליון אירו זה בערך הדמי כיס שקלדרון נותן לנכדים שלו ביום שבת. אין מצב שריאל הסכימה להעברה הזאת בגלל שרצתה להיפטר ממנו. הוא רצה להיפטר ממנה, ולכן אין זה ממש לא משנה אם היא תרצה אותו בחזרה. הוא לא ירצה. והאמת היא שהבנתי שהעזיבה שלו קשורה לכך שהוא לא קיבל ולו הזדמנות אחת להוכיח את עצמו בגלקסיה של בקאהם. ועוד מדובר בקנטארה הכי מוכשר שלהם כיום.

אני צופה פה עוד מקרה אטו. חוראדו הולך להיות כוכב ענק באתלטי, עוד יריבה של ריאל, ובמדריד יבכו בקרוב על שנתנו לו לעזוב.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אטלטיקו עדיין לא הקבוצה הבכירה במדריד, אבל היא הקבוצה הספרדית הבכירה. ריאל ממשיכה לגייס זרים, אטלטיקו מושכת ספרדים. חוראדו עזב את לאס מיירדאס בגלל שקפלו לא ספר אותו.

10. ofiro Member

חוראדו הזה שחקן עם כישרון ענק! רק תגידו לי הוא היה מקבוצת המילואים של מדריד...? כי לא ראיתי אותו משחק כמעט , לא נתנו לשחקן הזדמנויות אני מקווה שבאתלטיקו יתנו לא הזדמנויות

11. kaplanov Member

לגבי המשחק של אתלטיקו מחר נגד שנחאי אמרו שיהיה שידור שלו גם בespn מישהו יודע אם זה באותה שעה כמו המשחק הראשון????
    לגבי חוראדו הוא יוצג רישמית כשחקנה של אתלטיקו ביום שלישי ויישתתף עם הקבוצה בטורניר תרזה הררה שייערך בין ה-11/8 -13/8(רשמתי עמוד קודם את כל המשחקים בטורניר)
    ושם תהיה לו הזדמנות להרשים את אגירה
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060805a/_archivo55_photo_10_1_1_20060805_yat06f1.Xxx.Xxx

זאת הפעם האחרונה שחוראדו לבוש ככה מעתה הוא קולצ'ונרו :aaarse:

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הסדר מחר בשנחאי יהיה הפוך. סיטי ב-1.15, אטלטי אחריה, ב-3.30

13. ofiro Member

מחר ב 1 וחצי בespn יהיה משחק של אתלטיקו..? אם כן אז זה מצוין אני יוכל לראות את המשחק!.

14. EL Capitan Member

אהבתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. EL Capitan Member

חיל מארין דיבר עם הסגל, והבהיר את המטרות: "צריך להגיע לאירופה". כמו שאמרתי, דניאל, ממש לא רק ליגת האלופות. להלחיץ עוד יותר את הסגל? גם בגביע אופ"א יסתפקו באתלטי בעונה הקרובה, לאור היריבות החזקות שלהם בצמרת.

מיסטה, לעומת זאת, לא מנסה להוריד שום ציפיות, ונלהב מאד לקראת התקופה שלו אצל הרוג'יבלאנקו: "הלוואי שאני ישיג כאן את מה שהשגתי בולנסיה", כשהכוונה כמובן היא לאליפות.