3-1 לאתלטי. גאלטי עם השלישי. בכל מקרה, אי אפשר לקבל שום אינדיקציה מהמשחק הזה. לאגירה יש סגל די רחב, איתו יוכל לעשות לא מעט רוטציות.
פיששש מי שרואה את המשחק עכשיו נהנה , 3-1 בינתיים לאתלטיקו מדריד אני רואה את המשחק מהמחצית לפי דעתי שחקן המשחק לוצ'יאנו גאלטי ( הוא חדש נכון? שנה שעברה לא ראיתי אותו בכלל משחק) שחקן מעולה בישול וגול .
מדובר בקשר התקפי איכותי, לפי מה שאומרים. ארבלואה המליץ לדפור ללכת עליו כמחליף לואלרון, אבל הוא גמר באתלטי. כרגע, אחרי הרכישה של חוראדו, לא ברור אם אתלטי תנסה לצרף עוד קשר 50-50 כמו מאניש, או את מרסיניו, שלפחות לפי הפירסומים נראה שחקן מעולה. דני, אתה יכול לשפוך קצת אור על הדברים?
ענק ! לטעמי, זו אחת הרכישות היותר מעניינות בקיץ הזה עד עתה, למרות שמדובר בשחקן צעיר ודי אלמוני מחוץ לספרד. אם איני טועה, השחקן האחרון שערק לטובת אחת היריבות היה סולארי. מי שלא מכיר את חוראדו - מדובר בפלימייקר של ריאל מדריד ב', שנחשב היום לאחד הכישרונות הגדולים ביותר בקבוצת הנוער שלהם אם לא המוכשר ביותר. התעניינו בשחקן הזה כמעט חצי מקבוצות הפרמיירה, וגם ליברפול ויונייטד באנגליה, בין היתר. בזמנו אני זוכר שריאל אמרה שהוא לא למכירה, אבל כנראה שמשהו השתנה מאז. 3 מיליון אירו זה סכום משתלם לגמרי בשביל שחקן כה מוכשר שעשוי עוד העונה לפתור לאתלטי את הבעיה שתהיה בעמדת הפליימיקר, שמיותמת כרגע. ואם אפשר להביא שחקן צעיר ברמה כזו ובו בזמן לגנוב לריאל מדריד שחקן שמדברים עליו כמי שהולך להיות כוכב ענק בעתיד - אז בכלל מצוין.
לוסיאנו גלטי. קשר ימני ארגננטינאי בן-26. נדמה לי שהוא גדל בארגנטינוס ג'וניורס.לפני כמה שנים הוא זכה בתואר מלך השערים והשחקן המצטיין באליפות העולם לנבחרות צעירות במדי ארגנטינה, שבה היא זכתה, נרכש ע"י פארמה ונכשל שם. לאחר מכן, חזר לארגנטינה לחצי עונה ומיד אח"כ נרכש ע"י סארגוסה (דאז בליגה השנייה בספרד). ביחד עם ויאה הוא העלה את הקבוצה הארגונית בחזרה לליגה הראשונה, לפני שלוש שנים, וכן עזר לקבוצה הצנועה לזכות בגביע המלך כשכבש את שער הניצחון מול ריאל מדריד בגמר. הוא נרכש ע"י אתלטיקו מדריד בקיץ הקודם אך מיעט לשחק העונה, מאחר שסבל מפציעה קשה וארוכה וגם משום שמקסי משחק באותו תפקיד. גלטי שיחק לפני המונדיאל בכמה וכמה משחקים של נבחרת ארגנטינה (חלקם רשמיים), אבל לא זומן לסגל הסופי למונדיאל. מדובר בשחקן שאני, באופן אישי, מאוד אוהב ומעריך. יש לציין ש ב-7 הנצחונות הרצופים של אתלטיקו בעונה שעברה הוא היה שחקן הרכב. אני חושב שהוא יכול בקלות להיות שחקן הרכב באתלטי, אבל בשביל זה צריך להסיט את מקסי לחוד ואת אגווארו לצד שמאל.
אגווארו הוא גם שחקן טוב אבל אם שואלים אותי אני אומר שגאלטי יהיה יותר חשוב בהרכב מאשר אגווארו , ותודה רבה על זה שהסברת לי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
איך אף אחד לא הזכיר את הגול של אגוארו? עוד לא בן 17, וכל נגיעה היא פשוט חווייה, כבר הגולאסו ה3 שלו מאז שהגיע לאתלטיקו, פשוט יהלום.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx עוד לא בן 17?!!?!?!? לא ידעתי ! אז כנראה שהוא יהיה החלוץ הבא של אתלטיקו , ושיש לו את גאלטי שיכול לבשל לו את הגולים לפי דעתי אתלטיקו ממש יתקדמו בליגה ! לא כמו שנה שעברה שהיה אכזבה
עם הצטרפותו של חראדו, התחרות על המקומות בהתקפה הולכת להיות קשה עוד יותר, ואני מתקשה לראות כיצד גלטי יצליח להשתחל להרכב הראשון בעונה הבאה. אפירו ,כדי שלא תצטרך לשאול יותר שאלות, כך זה נראה: ההתקפה מאוישת ע"י טורס, אגווארו, מיסטה וקז'מן; אגף שמאל ע"י פטרוב ומיגל; ימין ע"י מקסי רודריגז וגלטי; ובקישור האמצעי יש את גבי, מריו סוארז, חראדו, קושטיניה ולוקסאן. לכולם, פרט למקסי, טורס ואולי אגווארו, המקום בהרכב הראשון אינו מובטח במאת האחוזים. בנוסף, גם העמדות בשני צדדי ההגנה אינן מאוישות ע"י שחקן אחד באופן בלעדי. לסייטרידיס תהיה מלחמה קשה מאוד עם ולרה, ואילו לפרניה תהיה מלחמה על המקום בהרכב עם חברו לנבחרת הספרדית אנטוניו לופס. כפי שזה נראה כרגע, רק לצמד הבלמים פראה את פאבלו, לשוער פרנקו ולשלושת הקרקאים, טורס, מקסי ואגווארו, יש מקום בטוח בהרכב הראשון. לכול השאר מחכה מלחמה רצינית על חולצת ההרכב הראשון מה שבטוח, כמות גדולה של שחקנים איכותיים אף פעם לא מפריעה. אתלטי הולכת להוציא השנה את כול התסכול שהצטבר במשך השנים האחרונות, ולהפציץ בגדול
תודה רבה... (= והשם הוא אופירו אבל השם הרגיל שלי זה אופיר אז תקרא לי אופיר.. ובקשר לאתלטיקו אני חושב שהשנה יש להם סיכויים להיות בשישייה הראשונה.. אבל יהיה בעיה לנצח את בארסה ריאל וולנסיה החזקות ( למרות שולנסיה התחלשה ) .
אחי קצת הגזמת הוא בן 18 וחודשיים בערך , עדיין צעיר מאוד מלא בכישרון הוא פשוט נהדר בכל משחקי ההכנה והיום גם למיגל ולגאלטי מגיע ח"ח. לגבי חראדו החתמה מעולה בידיוק מה שהיה חסר ובידיוק כמו שחיל אמר , שיהיה יותר מרכש אחד לגבי מאניש אין חדש עדיין הנהלת דינאמו עושה בעיות.