ללבנים שבינינו (מאוד לבנים), מכירים את זה שאתם בשמש בלי חולצה אבל אתם בטוחים שזה מעט זמן ושאין מצב שתישרפו, ואז מגיעים הביתה אדומים כמו עגבניה? אישית, אני לא מכיר מישהו שנשרף מהר כמוני... זו ממש תופעת טבע. כרגע כל החזה שלי אדום ואני בקושי יכול להתקלח.
מכירים את זה שתמיד כשמשחקים כדורגל בשכונה יש את האחד הזה שהופך כל ליטוף לאיזה שבר ברגל ודורש על כל דבר קטן פאול? מעצבן.
מכירים את זה שאתם מתקלחים ואז אתם מגלים שהמגבת בחדר שלכם או בכביסה ואתם צריכים להתנגב עם המגבת ידיים?
בסגנון ההפוך-מכירים את הכסחן הזה שנכנס לכם כל שנייה ברגל כי הוא לא יכול לקחת לכם יפה נקי וכשאתם מבקשים פאול הוא מרים ידיים באוויר כאילו לא ביקשתם כלום, וכשאתם מכסחים אותו בחזרה הוא בוכה כמו ילדה? מכירים את אלה שעומדים בשער מקבלים גול טיפשי מרחוק ואומרים למה לא שמרת עליו? הוא בעט מרחוק!!!
זה הדבר הכי מעצבן שיש, ותמיד זה קורה לי ביום שישי בצהריים כשאני לבד בבית. אז לפחות אני יכול ללכת ערום עד החדר איפה שיש מגבות ולקחת לי אחת, לא רוצה להתנגב עם המגבת ידיים.
מכירים את זה שאתם מצחקקים אחרי שאתם שומעים את הפרסומת של "מסע בין כוכבים" של 5+ גולד? מצחיק לשמוע באותה הנשימה שמות כמו מסי, קובי בראיינט ופתאום הם דופקים לך איזה שחקן ישראלי כושל.
לא רק בזה, כל התקשורת הבדיחתית בישראל חושבת ששמעון אבוחצירה מעניין מישהו. אבוחצירה או מסי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx