מכירים את זה שאתם רואים שיש עוד תגובה אחת לפני שמתחיל דף חדש אז אתם מחכים שמישהו יגיב בשביל שיקראו את התגובה שלכם (כי לא כולם עוברים דף אחורה שיש דף חדש)
לי יוצא הרבה הפוך אבל: כשבק = face כדי ששורת הכתובות תפתח את פייסבוק בישרש = chara כדי שתפתח את צ'אראזי האתר בחתימה שלי. וכמובן שאני חוזר מהאתרים האלו, אני בא לרשום בפורום אז יוצא לי באנגלית..
גם ''' בתחילת הדפדפן במקום WWW נפוץ מאוד... אם כבר מחשבים - מכירים את זה שאתם גוררים בטעות את סרגל הכלים מלמטה לאיזה צד הזוי של המסך ושוברים את האמא של העכבר בנסיון להחזיר אותו למצב הקודם?
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב וחושבים שיש מישהו מאחוריכם אבל אתם לא בטוחים,אז אתם כאילו מסתכלים הצידה ורואים בצד של העין אם יש מאחוריכם מישהו?
אני יענו מסתכל הצידה כשאני בחברה של אנשים ולא יודע מה לעשות עם עצמי. מכירים את זה שאתם כותבים הודעה באייסוקר ותוך כדי מהבהב לכם החלון של ההודעות במסנג'ר, ואתם כותבים פתאום יותר מהר?
מכירים את זה שהמצלמה מצלמת מישהו באיזה משחק ועד שהוא קולט את עצמו המצלמה כבר עוברת למקום אחר ורואים שנייה כזאת שהוא מתסכל לצד?
מכירים את זה שאתה משחקים כדורגל עם חברים, ואז אחד מהקבוצה שלך בועט כדור סתמי לעבר שער היריב ואתה צועק עליו 'מה אתה עושה?', ולפתע זה נכנס איכשהו ואתה לא יודע ואתם לא יודעים איפה לקבור את עצמכם?
מכירים את זה שאתם נכנסים למונית, קובעים מחיר עם הנהג, ואז שאתם נתקעים בפקק אתם מרגישים אושר עילאי כאילו דפקתם אותו?