מכירים את זה ששיר מזכיר לכם תקופה מסוימת? למשל שבמשחק מחשב כלשהוא, ואחרי שאתה כבר מפסיק לשמוע את אותו שיר, אתה שומע אותו שוב לאחר כמה שבועות ונזכר במשחק? כאילו שהשיר הזה מזכיר לך את המשחק. היום שמעתי שיר שהייתי מאזין לו ממזמן, ונזכרתי שהייתי שומע אותו באופן קבוע כאשר שיחקתי בפרו אבולושיין 5 עוד. מקווה שתבינו.
חח קרה לי עם מנג'ר תמיד הייתי שם איזה שיר של אינטר, ועכשיו תמיד שאני חושב על השיר מיד אני חשוב על המנג'ר.
מכירים את זה שאייסוקר בלי כל סיבה פתאום נתקע בצורה מעצבנת ולוקח 20 דקות לעבור מחלון לחלון? ואז באופן מפתיע הוא חוזר לעצמו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
מכירים את זה שלא משנה כמה מכוערת תהיה החופפת במספרה, עדיין החפיפה תחרמן אותך ותחשוב שהיא רוצה אותך נכון לא משנה כמה תתכנן את זה קודם, אתה תמיד תשב באוטובוס בצד של השמש??
מכירים את זה.... שאתם הולכים ברחוב(בד''כ קורה בשעות ערב) ואתם רואים די מרחוק מישהו שאתם לא יכולים לראות אותו ברור ורואים את הדמות רק בשחור, ואתם לא יודעים אם הוא הולך בכיוון שלכם או שהוא הולך לכיוון השני?
^ הזכרת לי משהו.. מכירים את זה שההגנה מרחיקה כדור (זה המקרה הכי נפוץ של התופעה..) ויש את החלקיק שנייה הזאת שהעין שלכם עוד לא החליט האם הכדור מתרחק מכם או מתקרב? כאילו, ביחס שלכם אל הטלוויזיה.. די קשה להסביר
אתם מכירים את זה שאתם הולכים לכם, יורד גשם, ופתאום נכנסת לכם טיפה לחריץ הפתוח שהסווטשירט לא מכסה בגב, ליד העורף כזה..