מכירים את זה ש... - מנג'ר: *כשאתם משחקים על מצב של משחק מוארך (EXTEND), מכירים את זה שאתם בהתקפה מטורפת ואז הוא יוצא לכם ממנה? *מכירים את זה שכל קרן של היריב מלחיצה אתכם? *מכירים את זה שאתם אמורים לענות לראיון תקשורתי, עונים את אחת מחמש התשובות ואז הוא רושם לכם הערה בסוף שבכלל לא רציתם שהוא יגיד? *מכירים את זה שאיזה 70% מהקרנות הולכות לרשת החיצונית?
מכירים את זה שאתם לוקחים קבוצה מעפנה בקנה מידה אירופי, מביאים מלא כשרונות צעירים בזול כי אין כסף, ובעונה השלישית כשאתם לוקחים איתם אליפות כל אחד רוצה חוזה של 40 אלף יורו בשבוע או לעזוב למנצ'סטר\ברצלונה\מילאן?
אחד הנכונים... אני רושם שאני חושש מהמשחק ושהקבוצה תצטרך להתאמץ כדי לנצח והוא מודיע לי: מנג'ר מכבי חיפה בטוח שינצח את מנצ'סטר יונייטד!
זאת אחת הסיבות שתמיד אחרי שאני מתחיל משחק עם קבוצה בינונית בקנה מידה אירופי ואחרי כמה עונות משיג את המטרה שלי(אליפות\ליגת אלופות\שניהם), אני עובר לקבוצה גדולה(או שהמאמן מתפטר\מפוטר ואני מציע את עצמי, או שהקבוצה עצמה מציעה לי את הג'וב). ואז אני גם תופס לעצמי איזה נבחרת שפיטרה את המאמן אחרי יורו או מונדיאל, וככה בונה לעצמי שם של המנג'ר הכי גדול בכל הזמנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הכי כיף ככה. להישאר שנים בקבוצה הקטנה, לא משנה כמה אתה מצליח, זה פשוט משעמם.
עוד משהו מהמגרש בשכונה מכירים את זה שאתם דופקים פאול חבל על הזמן על מישהו גומרים אותו ואז מתממים ומתחילים "בקושי נגעתי בו" "מה אתה הומו אתה נופל מנגיעה קטנה" סתם משחק אותה" "כולה קצת דם" (קרה רק פעם אחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) _________________________________________________________________ מכיר את זה שבאות עוד איזה 2 קבוצות ובראש שלכם אתם כבר רואים ריב על המגרש למרות שבסוף לאף אחד אין ביצים לריב אז חולקים (אלא אם כן הילדים קטנים ואז מאיימים עליהם באלימות פיזית)
מכירים את זה שכשבמשחק כדורגל אתם מתחילים לשחק קצת אגרסיבי ואז אחד הילדים מהקבוצה השניה כמענה לאגרסיביות שלך מתחיל ממש להרביץ לך (לבעוט, לתת אגרופים לדחוף עם הידיים וכו').
בדיוק העונה היצפלד נטש את באיירן לטובת הנבחרת הגרמנית והם רצו אותי, אבל אני מחכה לברצלונה שתעיף כבר את רייקארד (שלוש שנים רצופות שריאל שולטת בליגה... איום ונורא, אבל היי, הוא הביא ליגת אלופות עוד פעם)
לשוערים שביננו:מכירים את זה שאתם מוצאים כדור אדיר בקצות האצבעות מהחיבורים והקבוצה שלך טוענת שלא נגעת והקבוצה השיניה אומרת שכן נגעת,עכשיו מתחילה הדילמה אם להודות שנגעת בשביל הקרדיט על ההצלה או להגיד שלא נגעת ואף אחד לא יזכור את זה אך לא יהיה קרן?
אני אומר שנגעתי, גם ככה בנגיחות חוץ מילד אחד שיש לו את ראש ברזל אף אחד שאני מכיר לא מכניס לי בנגיחות בדרך כלל, רק לעיתים רחוקות. ערכתי כי הייתי בטוח שמדברים על זה שאתה לא נוגע אבל משהו טוען שאתה נגעת.