גם קז'מן מאכזב. אם העסקה המדוברת תצא לפועל, אתלטי צריכה לדעתי למכור גם את קז'מן ולבנות לה חוליית התקפה חדשה.
לדעתי לא טוב לטורס ללכת לצ'לסי. זה סתם ייצור בעיות עם קרספו ודרוגבה. אם כבר הוא עובר אז שזה יהיה לקבוצה שבאמת צריכה חלוץ כמו מנצ'סטר יונייטד. למעשה, חוץ מיונייטד, אני לא מוצא קבוצות אחרות שיכולות לתת לו מקום בהרכב: צ'לסי - דרוגבה וקרספו ארסנל- הנרי וואן פרסי ליברפול - סיסה, מוריינטס וקראוץ' בארצלונה - אטו (משחקת עם חלוץ אחד וברור שהוא לא יירד לספסל) מילאן - שבצ'נקו וג'ילארדינו יובנטוס - איבראהימוביץ', טרזגה, דל פיירו ומוטו אינטר - אדריאנו, רקובה ומארטינס באיירן מינכן - מאקאי, פיזארו וסנטה קרוז (שאומנם פצוע אך מקומו בסגל מובטח) לריאל מדריד הוא לא יעבור. הרי לכם העלית של אירופה, ולטורס אין מקום באף אחת מהן כרגע. ביונייטד כאשר סמית' משחק קשר אחורי ורוני יורד לשחק קשר מאחורי החלוצים (כדי לרשת את מקומו של סקולס) + העובדה שסאהה פצוע 90% מהעונה זה אומר שטורס מתאים בול ליונייטד. אבל זה סתם לטחון מים כי פרגי אפילו לא שם עליו עין.
1.סיסה בדרך החוצה,כבר בינואר הוא כנראה יעזוב,לפחות לפי הידיעות בימים האחרונים. 2.אתה קורא לקראוץ "חלוץ" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ? 3.רוני,ואן ניסטלרוי,גם ביונייטד אין לו מקום בהרכב.
לפרננדו טורס,שהוא שחקן גדול בלי שום ספק,אין מקום ביונייטד כי רוני ורוד עדיפים עמדת החלוץ היא האחרונה שיונייטד צריכה לחזק טורס בטח שווה משהו כמו 50 מליון דולר,תחשוב איזה שחקן קישור יונייטד יכולים להחתים,וכמה זה יתרום להם.
תפסיקו להשים את טורס בכל הקבוצות בעולם, צ'לסי הציעה 37 מיליון יורו, וזה הצעה רישמית. הסיכויים הכי טובים שטורס ישחק בצ'לסי, אם אתלטיקו אכן תמכור אותו.
בוא נגיע לפשרה, אולי גם וגם? ודווקא יש מקום לטורס בצ'לסי, בגלל שקרספו ודרוגבה לא יכולים לשחק ביחד בהרכב. גם בארסנל, שם הנרי אולי יעבור לבארסה. אבל להערכתי, טורס לא יעזוב את אתלטי למרות הכל.
במשחק הגביע ביאנקי שוב ניסה את ה-4-3-1-2 האהוב עליו, אבל מה שעובד בארחנטינה לא עובד בספרד. וזה גם נראה כמו אולטימטום: אתם רוצים את איבאגאסה? תקבלו אותו עם 3 קשרים אחוריים ותוותרו על מקסי ופטרוב. ואטלטי לא יכולה בלי מקסי נכון לעכשיו. היא כן יכולה בלי ביאנקי.
זה לא אולטימטום, ביאנצ'י מנסה את השיטה הזאת, ואתמול הוא גם ניסה כמה שחקנים חדשים בהרכב, ומקסי ופטרוב ישבו על הספסל. תבינו, השיטה 4-3-1-2 היא שיטה שבנוייה על שחקן אחד, זאת אומרת, על הפליימקר, בבוקה לביאנצ'י היה את ריקלמה, אין שחקן יותר מתאים ממנו לבנות עליו קבוצה, בבוקה כל השחקנים מסרו לריקלמה וציפו שיעשה משהו, השיטה הזאת באירופה לא תעבוד לעולם. קצת עצוב לי שאיבאגזה לא מצליך באתלטיקו כמצופה, במאיורקה הוא הצליח מאוד ונהנתי לראות אותו שמה, לבחור יש פוטנציאל אדיר. בקיצור, המקום של פטרוב ומקסי בהרכב, אתלטי צריכה שחקן לקישור האחורי, מאניש אחד השחקנים הטובים בתפקיד, וגם מאסצ'רנו אופצייה נהדרת. YYY, אתה עוד תאכל הרבה כובעים, תן לביאנצ'י זמן!
מאניש רק עבר לרוסיה, לא נראה לי שאתלטי תוכל להביא אותו בסכום הגיוני. ביאנצ'י הולך על חבל דק, יותר מדי ניסויים, ומעט מאוד אמון בשחקנים שלו. יש לו מוניטין ענק, ואני מניח שגם יכולות אימון מופלאות, אבל לאתלטי מגיע יותר ממה שהיא משיגה עכשיו, פשוט חבל.
אני מסכים עם זה, בעיקר בעקבות תקדים רייקארד. תראה, אתלטיקו ניסתה הרבה מאוד שילובים בעשור האחרון, שום דבר לא עבד. האוהדים כבר רגילים ויכולים לסבול עוד קצת סבל. בסופו של דבר, כן מדובר במאמן טוב ובסגל מוכשר, דבר שלא בהכרח ישאר אם אתלטיקו שוב תתחיל לבחוש בשוק ההעברות. תן להם זמן, אולי הקליק יווצר. ואולי כל מה שצריך זה למכור את טורס ולקנות חיזוק רב בכסף זה.