אתלטי מתכוננת לעונה הקרובה. אולי הפעם?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/7/05.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא דווקא משחק,ולא מעט כל משחק הוא כימעט עולה מהספל,הוא המחליף הראשון של ראייקאד.
    אבל זה באמת לא רלוונטי למה אין היתעניינות בו מצד אתלטי ובארסה לא תשחרר אותו.

2. Barcik Member

לא הרבה זה מעל ל- 2000 דקות בשתי העונות האחרונות?

3. OR Member

אני זוכר אותו בעיקר עולה מהספסל ....
    וגב כן זה לא הרבה להתחשב שבעונה אחת יש מינימום 3420 דק' ....
    אז לשתי עונות יש 6840 ...
    כלומר קיבל +- 3.42 דק' למשחק

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/7/06
  4. Barcik Member

התכוונתי בכל אחת מהעונות האחרונות.

5. OR Member

אם אני לא טועה זה בערך 20-25 במקרה הטוב 30 דק' למשחק ...

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הייתה התעניינות כשרייקארד לא ממש ספר אותו, אבל הקיץ שמו לא מוזכר בכלל. לעומת זאת ב-MD עדיין סופרים את ראול גרסיה.
    זהינוס בדרך לאלמריה, סרחיו טורס לטנריפה.
    פפה מורסיה יקח את טוצ'ה ואת אנטוניו מורנו לחרס.
    סליחה? הוא אחד המצטיינים של העונה שעברה. מחפשים מישהו שישחק לצידו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/06
  7. Yeste Member

השאלה היא מי מבין לוקסן וקושטיניה יפתח בהרכב במידה ואגירה יישחק עם שני קשרים באמצע. פרט למשחק ההוקי קרח שהיה לפורטוגלים מול הולנד, שוטיניה נראה בדיוק כפי שנראה בעונת האליפות של פורטו. שחקן איכותי ביותר.

אגב, הייתי מציע לאתלטיקו למכור את קז'מן, וכמה שיותר מהר יותר טוב. בכסף שהם יקבלו על הסרבי המחמיצן יהיה אפשר לרכוש את הקשר המיוחל שאתלטי לבטח תזדקק לו, כי גבי, איבגזה, קולסה וחורחה, כאמור, מחוץ לתוכניות של אגירה.

אבל מה עם מריו סוראז וקמצו' ? הראשון עשה ועדיין עושה חיל בנבחרות הצעירות של ספרד ומסומן כאחד הכוכבים הגודלים ביותר במדינה לגילו, ואילו השני הראה הרבה מאוד כישרון באליפות הנוער על גיל-19 שנערכה לא מזמן בלוקסמבורג... באנגליה מעלים ילדים הרבה פחות מוכשרים להרכב הראשון, אז למה לא באתלטיקו ?

סרחיו טורס עושה הרושם בדרך הבטוחה להבטחה שלא מומשה.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סרחיו טורס נראה לי לא מספיק פיזי.
    לפי הקצב שבו אטלטיקו מתפתרת מהחלוצים קז'מן יישאר. כי חייבים להיות 4 חלוצים לפחות ואין לי מושג מי יהיה הרביעי.
    קמצ'ו רק בן 17 אם לא פחות.

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה באיזה שיטה הולך לשחק אגירה ?
    אם זה יהיה ה4-4-2 שלו אז או לוקסאן או קושטינה ישארו בחוץ,במידה ויבוא קשר קידמי.

גם אני חושב כמוך,לדעתי צריך לימכור אותו ומהכסף שיתקבל עליו להביא את הרשק שהם רוצים.

הוא עוד לא הולך לשום מקום בנתיים,תאמין לי שאם תבוא הצעה מאת.מדריד הוא לא יחשוב פעמיים וילך לשם,מה גם שבסרגוסה כבר הביאו קשר על התפקיד שלו (והוא גם במיקרה ארגנטינאי).

הוא שחקן נחמד,אבל השם שלו לא הוזכר ככה שחבל סתם לדבר עליו.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פאבלו בדרך החוצה. לא ללאס טראמפאס כי המועמד שלו לנשיאות הפסיד, אבל אחרי ההתקשרות איתו פאבלו לא רצוי באטלטיקו.

11. Yeste Member

אכן פאבלו בדרך החוצה מהקבוצה, למרות שהם הבטיחו ששלושת הבינלאומים הספרדים יישארו באדום-לבן גם בעונה הבאה. ריאל מדריד, צ'לסי, אינטר וכו' רוצות אותו. בינתיים השמות של מיירה (שטוטגארט, פורטוגל) ולוסיאנו (בנפיקה) עולים באוויר.
    גם איטהמי, בלם צעיר בן 19 שמשחק בלאס פאלאמס, אמור להגיע לאתלטיקו.

אגב, סרזו לא הבטיח דאז כשריאל מדריד לטשה עיניים לעברו, שפאבלו יצא מהקבוצה רק אם תבוא קבוצה שתהיה מוכנה לשלם עבורו את סעיף השחרור - כלומר 30 מיליון אירו ?

וקצת סדר בכול הקשור לשחקנים שעוזבים את הקבוצה - קולסה, כונטרה, ולסקו וזהינוס, שYYY כבר הזכיר, עוזבים את המועדון.

קולסה עדיין מחפש קבוצה שתיקח אותו, ויש לא מעט מתעניינות; כונטרה ימשיך בחאטפה; ולסקו עבר היום לאספניול וזהינוס לאלמריה.

אז כמו שזה נראה כעת, אתלטי תרכוש עוד בלם וקשר עד לתום מועד ההעברות ובכך תשלים את הסגל לעונה הבאה. פרניה ולופס (אם יישאר) ייתחרו ביניהם על המשבצת בצד שמאל של ההגנה, וסייטרידיס ומולינרו ייתחרו ביניהם על השבצת בימין. בקישור מקסי בצד ימין ופטרוב בשמאל, כמו בעונה שעברה, כשורלה וגלטי ישמשו כאלטרנטיבות על הספסל. באמצע המגרש קושטיניה, לוקסן, גבי (אם יישאר) ועוד קשר שיגיע זה די והותר ובחוד בינתיים טורס, אגווארו וקז'מן.
    לא ברור לי מי מבין החלוצים הצעירים יחזור לסגל בעונה הבאה. היחדים שלא נמכרו הם רודריגז, שהושאל העונה לסיוטאד דה מורסיה, וברוליו, שחזר אחרי חצי עונה על הספסל של מנצנו במיורקה. דל מורל ואריזמנדי משחקים כבר בחאטפה ודפורטיבו, כך שהם לא אופציה כמובן.

הסגל נראה מבטיח מאוד, אך בתור אחד שמקווה שאתלטי תסיים סופסוף באחד המקומות שמובילים לליגת האלופות, אני די מודאג. צריך לזכור שהליגה התחזקה השנה עוד יותר מאשר בשנה הקודמת. שאר המתחרות הפוטנציאליות של אתלטי על המקומות בצמרת הגבוהה - בייחוד סביליה, ויאריאל, ולנסיה, סארגוסה ואפילו דפור' - ממעטות למכור את כוכביהן ומנגד מתחזקות משבוע לשבוע בשחקנים מעולים.
    אני חושב שכולם יודעים שיהיה לאתלטי קשה מאוד להגיע לליגת האלופות (כמו בכול עונה) אבל אני חושב שעם הסגל הזה הקולוצ'ונרוס צריכים ואפילו חייבים לעשות את זה השנה. מבילבאו אין לי ציפיות ושאיפות בכול מה שקשור לצמרת, אז כול שנותר זה להחזיק אצבעות לאתלטיקו שתצליח השנה לקרוא תיגר על שאר הגדולות, כיאה לקבוצה במעמדה.
    :aaarse:

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/06
  12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

זה לא נשמע טוב, הוא לא כזה גרוע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    פאקו מולינרו יושאל, אגירה יסתפק בעמדה הזאת בסייטרידיס וולרה.
    בקשר לחלוצים: אריסמנדי נמכר, מרקס, נדמה לי, שייך לסנטנדר ויחזור לשם, רודריגס איכזב בסיודאד דה מורסיה, מנו הושאל לחטאפה שמתעניינת גם בבראוליו. שמישהו יעצור את הרכבת הזאת!

13. Yeste Member

קולסה אחלה שחקן, אבל תודה שציפו ממנו להגיע יותר רחוק. אני לא יודע אם זאת אשמתו או לא אשמתנו שהקריירה שלו נראית כרגע בדרל הבטוחה לכישלון (לפחות בסטנדרטים של שחקן כזה), אבל בכול מקרה חבל עליו.

לגבי החלוצים, זו באמת בושה. אתלטי מוותרות על כול החלוצים הצעירים שלה, שכולם בלא יוצא מן הכלל שיחקו וחלקם עדיין משחקים בנבחרות הצעירות של ספרד. וכפי שזה נראה כרגע, אגירה ייאלץ להסתדר רק עם טורס, אגווארו וקז'מן, כי הרי יש גבול לכמות הכסף שסראזו יכול להוציא. זה לא מספיק לעונה שלמה.
    נקווה שמרקס ובארוליו ייחזרו לסגל לבסוף.

14. EL Capitan Member

צ'לסי לא פראיירית, ואיך ששמעה על התקל בין פאבלו לאתלטי- היא מתכוונת לדחוף חזק כדי להביא את פאבלו ללונדון. האם אני מריח עוד מקרה דל הורנו, כשכל האנגלופילים יגידו בעוד מס' חודשים, שפאבלו גרוע?

15. EL Capitan Member

דני, קולסה אהובך מצא קבוצה בקנטבריה- ראסינג. וגם איבאגסה מצטרף לרשימת העוזבים בסופו של דבר, כשיחתום במאיורקה.