אתלטי מתכוננת לעונה הקרובה. אולי הפעם?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/7/05.

1. EL Capitan Member

דייגו טריסטאן, שיעזוב את דפור, הוצע לאתלטי, שמעוניינת בחלוץ לעונה הבאה ועשוייה לרכוש את טריסטאן. הבעיה היא, שטריסטאן, שהיה בעבר כוכב גדול, עוזב את דפור מהסיבה הפשוטה, שהוא לא מקבל דקות משחק ולא פותח בהרכב הקבוצה. באתלטי, עשוי לקרות לו בדיוק אותו הדבר.

פרננדו טורס יהיה כשיר למשחק הקרוב מול מאיורקה.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה את בניטז משחרר אותו,ועוד אחרי ההצגות שהוא נותן במחזורים האחרונים..
    כשהוא יקבל רישון עבודה,והוא יקבל הוא ישחק בהרכב של ליברפול שמחפשת קיצונים בנרות.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא חושב שמבחינת היכולת מישהו עולה על מרטין פטרוב. אז עדיף שפפה מורסיה יקדיש יותר זמן לבולגרי ואולי הבולגרי צריך להקדיש יותר זמן לשפה הספרדית. נראה לי שפטרוב לא כ"כ מבין מה המאמן רוצה ממנו.

4. Yeste Member

YYY, אני מסכים איתך לגמרי - אין ספק שלמרטין פטרוב יש את הפוטנציאל והאיכויות הדורשים בכדי להיות אחד הקיצונים הטובים בעולם, אבל אי אפשר לומר שהוא לא מאכזב בסה"כ הכללי השנה. בעיה נוספת לגביו היא שמורסיה פשוט לא סופר אותו בזמן האחרון, מה שככול הנראה יגרום לכך שהוא לא ימשיך בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/06
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מורסיה להבדיל מביאנקי סופר את כולם ובגלל זה פטרוב ירד לספסל.
    מעניין אם חורחה לרנה יחזור בקיץ. הבחור עושה חיים בסלטה.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

היום יום הולדת,
    היום יום הולדת,
    היום יום הולדת
    לאטלטיקו מדריד!!!
    :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse:
    http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/167/banderonnnnnnnnnnnnn.Xxx

7. EL Capitan Member

אתלטי החליטה להציע לאנטוניו לופז הצעה להארכת חוזהו בקבוצה עד ל2010, הצעה לה השחקן צפוי להסכים. כזכור, אנטוניו לופז, שחוזהו הנוכחי מסתיים בסיום העונה הבאה, היה מועמד לעזוב את הקבוצה, בעקבות החתמתו של פרנייה בקיץ הקרוב. בארסה כבר הייתה מוכנה לקלוט את אחד המגינים השמאליים הטובים בעולם אצלה, אבל אתלטי החליטה להשאיר את אנטוניו לופז בקבוצה גם בעונה הבאה.

ומכאן ניתן להבין, שפרנייה ולופז יעשו רוטציות ביניהם? או שפרנייה ישחק כקיצוני במקומו של מרטין פטרוב, שמעמדו מעורער? בקשר לפטרוב, הרוג'י בלאנקוס מנוגדים בדעותם. חלק סבורים, כי צריך להשאיר אותו, במטרה שזה יתפוצץ אחרי עונתו הראשונה בספרד (התאקלמות וכו'). וחלק חושבים, שאם תבוא הצעה ממש טובה, אז לא צריך לסרב לה.

8. EL Capitan Member

אתלטי סיכמה עם סרחיו אגוורו את הפרטים על חוזהו, כך מפרסמים היום ב'אס'. אתלטי צריכה רק לסכם את גובה התשלום לקבוצתו, אינדפנדיינטה. כזכור, מי שמכונה 'אל קון' נחשב לאחד מהכשרונות הצעירים הכי גדולים בכדורגל העולמי.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אל קון זה קום-קום. הנה הוא:http://kumkum.8thman.com/challen.Xxx

10. saviola Member

אוי נווווו, אין כאן שום דבר שונה מסביולה. אותו סיפור אותה טעות. אין אף שחקן שאני מעריץ יותר מהשניים האלה, אבל אותה טעות תהרוס לשניהם את הקריירה. למה לא לחכות עוד כמה שנים דרום אמריקה (טבז, מאסצ'רנו)??? למרות שאם אל קון הסיפור שונה, ההורים שלו מאוד רצו שהוא יעזוב, אבל בכל זאת יציאה לאירופה בגיל כזה מוקדם בדר"כ דופקת את הקריירה, ולו חסרות דוגמאות. חבל...

11. Barcik Member

אור, לכל שחקן יש סיפור משלו. אינך יודע להסיק ממקרה סביולה על אגוארו. מה עוד שסביולה דווקא התאקלם לא רע, אבל סבל מיחס איום של הצוות המקצועי של ברצלונה.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

:aaaoffto: יכול להיות שסביולה פשוט חרא של בן אדם? ובגלל זה רייקארד לא רוצה אותו.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    ב-MD לא לוקחים ברצינות את ההכחשות של נשיא אינפנדיינטה. מבחינתם אל קון זה הרכש השלישי לעונה הבאה אחרי זה קאסטרו ופרנייה.

13. EL Capitan Member

אגב, דני, ראיתי שרשמו באמת, שהוא יהיה הרכש השלישי אחרי ז'ה קסטרו ופרנייה. אז מה עם רוזיצקי?

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מארקה
    הכותרת אומרת שחבי ונטה ורוסיצקי יכולים להיות הבאים ברכש של אטלטי.

15. natanz Member

רונאלדו שהיה מבוגר בשנה יותר מאגוארו, יצא לאיינדהוןב משם ההמשך ידוע לכולנו. אם אגוארו באמת שחקן טוב כמו שעושים ממנו, הוא יידע להסתדר טוב מאוד. נכון שאתלטיק מדריד ואיינדהובן זה 2 ליגות שונות ברמה אחרת, אבל אני לא רואה סיבה שהוא לא יצליח. מסי בגיל 12 כבר היה בברצלונה, וכיוןם הוא אחד הכוכבים הגדולים שלה.

מצד שני אפשר להביא דוגמאות אחרות, אבל לדעתי כל דבר לגופו של עניין. דרך אגב, לפי מה שהבנתי השחקן כבר סגור וחתום. הוא יעבור לקאלדרון תמורת סכום עצום של 24 מיליון יורו. אתלטיקו מדריד שופעת החובות שופכת כסף גדול שוב, האם רק לי יש הרגשה שהיא הולכת למכור השנה את טורס?

רוזיצקי שחקן נפלא. יש לו מעמד של מלך בדורטומונד, רק שהוא שחקן לא כל כך יציב. הוא חצי פליימייקר חצי מאחורי חלוצים, מאוד אוהב לבשל לחבריו ובעל דריבל נפלא. אני לא יודע איפה בדיוק מתכנים לשחק איתו, כי לפי מה שידוע לי אתלטיקו מדריד לא משחקת עם קשר התקפי באמצע.