יש סיכויים שאכן את. מדריד תביא אותו, אבל קשה לי להאמין שבאיירן באמת ייתנו לו לעזוב. אמנם הוא לא נותן עונה מי יודע מה, אבל אני לא חושב שהם יעשו את אותה טעות כמו עם באלאק. בכל אופן, במידה ואתלטיקו באמת תביא אותו, ועוד כמה רכשים הם יתמודדו לדעתי על האליפות.
אני מאשר. אכן קומבינות. בקיץ לאטלטיקו יחזרו הרבה מאוד שחקנים שהושאלו לכל מיני קבוצות בכל מיני ליגות. חכו לעוד סידרה של קומבינות מטומטמות דוגמת פרנייה תמורת מנו. מאגאת לא רוצה להיפרד ממקאי ואני לא חושב שמקאי צריך להחליף את קז'מן. אני מודאג מהשמועות לגבי המאמן לעונה הבאה. הנשיא המפגר שלנו לא יודע מי יותר טוב, אגירה או שוסטר ואת פפה מורסיה הוא ישאיר רק אם אטלטיקו תגיע לאירופה.
200 משחקים רשמיים לפרנאנדו טורס: http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060416a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060416_YAT05M1.Xxx.Xxx ונשיא המועדון מבטיח עוד 200.
איזה נשיא תובעני, כמה אפשר לצפות מהמאמן שהחזיר את אתלטיקו מדריד לחיים? הבקוצה הזאת אמרה שמקום 3 הוא ריאלי בקיץ, אחריש הביאה שמות כל כך מבטיחים בקנה מידה של הכדורג הספרדי. הקבצה הזאת הייתה כישלון עד שמורסיה הגיע אליה, אני הייתי משאיר אותו לא משנה אם הקבוצה תגיעה לאירופה או לא. בכל מקרה, אני חושב שאתלטיקו מדריד תגיעה לאירופה ועפ היכולת שהיא מציגה עם המאמן הנוכחי, היא ראויה לכך מאוד. אתלטיקו מדריד חייבת כסף למילאן על העברתו של חוסה מארי (אני לא בטוח שזה הוא) ואני מאמין שחייבת כספים נוספים לקבוצות נוספות. זה למה יש לה כסף. מקאי לא יגיע אליה, זה נראה לי עוד חירבוש של התשקורת.
נתן, סרזו עשה לך משו? מה אתה רוצה ממנו? באתלטי כבר מזמן אמרו, שהם שבעים. הם יודעים, שאם לא השופטים הם היו במקום השני כרגע. הגיוני שיהיו שמועות על מאמנים אחרים, אבל מורסיה, לדעתי, יהיה המאמן גם בעונה הבאה. חאבייר אגירה לא נראה לי אופציה ריאלית, כי הוא ירצה להדריך את אוסאסונה בליגת האלופות. אם אגירה יורד מהפרק, נשארת האופציה של שוסטר.
בוריס, התמונה הייתה יכולה להראות שונה מאד כרגע, אם לא היו את אינספור הטעויות של השופטים. אי אפשר לדעת מה היה יכול לקרות. אולי ביאנצ'י לא היה מסיים כך את הפרק האחרון שלו באירופה, אין לדעת. אולי אתלטי גם הייתה מאיימת על תואר האליפות של בארסה...
יש שמועות, שהכל סוכם עם חאבייר אגירה ויש בידיו את כל המסמכים הדרושים, כדי שיהיה מאמנה של אתלטי בעונה הבאה. סרזו הכחיש את הכל, ואמר: "אין כלום. בעניינים האלה נתחיל לעסוק החל מה18 במאי". סנטיאגו סולארי, שלא התאקלם טוב באינטר, מועמד להגיע, אם פטרוב אכן יעזוב את הקבוצה.
http://photos1.blogger.com/blogger/3866/1816/400/EQUIPACIONES%20ATLETICO1%3F%3F.Xxx האוהדים לא רוצים לבטל את הפסים אז בנייקי הלכו על אותו סגנון כמו בארסה . אגב גם יובה צפוייה להיות ככה בגלל ניקי
דווקא יכול להתאים טוב. יש לאתלטיקו את הפוטנציאל להיות קבוצה אפורה ומוצלחת, עם מרכז הגנה חזק. אם הקולצ'ונרוס מוכנים לוותר על אשליות של כדורגל טוטאלי מהול בקסם דרום-אמריקאי, אגווירה יכול לשפר אותם פלאים.
אתלטיקו מעוניינת לרכוש בקיץ הקרוב את הקיצוני השמאלי הטוב ביותר בליגה הספרדית מאז תחילת השנה החדשה - מארק גונזלס. אבל קודם כול, אתלטיקו תצטרך להיפטר ממרטין פטרוב המאכזב, שיושב במחזורים האחרונים על הספסל למרות מכת הפציעות של הקבוצה, מה שמעיד למעשה על מעמדו הרעוע בקבוצה. גלטסריי, אותה מאמן האיש שאימן אותו בזמנו בוולסבורג, פיורנטינה ובאיירן מינכן, שמחפשת מחליף לזה רוברטו - מעוניינות בקיצוני הבולגרי. אגב, אתמול בערב הייתה בערוץ היורוספורט תוכנית על פרננדו טורס, שנבחר בסקר שערך אתר האינטרנט שלהם לחלוץ הצעיר הטוב ביותר במונדיאל. אני מעריך שיהיה לתוכנית שידור חוזר, מומלץ לבדוק.