אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. yoni10 Member

בשם כל אוהדי יובנטוס: תודה רבה.

התודה היא על הנצחון של אתלטיקו על שאלקה מה שהקפיץ את יובנטוס לדרג השני בהגרלת שלה הבתים במקום הדרג השלישי שהיה מוציא לנו בית מוות בטוח.

2. Lupo Member

שיהיה במזל, התפללתי שאתלטיקו יעלו, קבוצה מצויינת וצבעונית למפעל הזה. :aaa021:

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קון היה מעורב בכל 4 השערים. ואיך שמרדונה היה מעורב!
    בחילוף של מנישה הקהל קם ומחה כפיים. מעכשיו אני שם על "המנוע" שלט "לא למכירה".

4. JR-Riquelme Member

כל כך שמח שאתלטיקו עלתה, חשוב מאוד לשלב הבתים. קבוצה צבעונית...

ואני חושב שאתלטיקו צריכה להגיד תודה לאויפלושי לא פחות מקון אגוארו, אם לא הוא הם חוטפים לפחות 2 שערים. אתלטיקו עשתה פה רכישה של בלם נהדר...

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/08
  5. AVISEY Member

מזל טוב אתלטיקו ! סוף סוף אתם נמצאים בבמה הגדולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . בהצלחה ..

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא רכשנו את אופו. נגמר לו החוזה בפיורנטינה והוא היה חופשי לגמרי לבחור את המועדון הבא שלו.

7. benos Member

באנגה עובר לאתלטיקו עכשיו זה רשמי.
    שמח מאוד שהוא עובר ואקווה מאוד שייראה כמה שיותר דקות משחק באתלטיקו אחרי מה שעבר בולנסיה המידרדרת.
    לפי מה שהבנתי הוא מושאל במיליון יורו עם אופצייה לרכישה בעשרה מיליון.

8. GERRARD 8 Member

סוף כל סוף אתלטי עולים לאלופות אחרי שנים של אכזבות כולל ירידת ליגה בעונת 99-2000.
    לדעתי היא תוסיף הרבה למפעל יחד עם פיורנטינה . כאוהד ליברפול אני כבר לא יכול לחכות למפגש בינהם.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ואני הייתי מוותר.
    גרסיה פיטארק אומר שהוא עדיין מנסה להחתים את טיאגו נבס.

10. kaz Member

איי טורס טורס...

זה היה כל כך שקוף שזה יקרה.
    כל כך התגעגעתי...

11. riquelme1 Member

ואני אומר: הלוואי. אפילו שבאנגה כבר חתם, וזה החתמה אדירה לדעתי, בנגה שחקן מדהים ואני עדין לא מבין איך ולנסיה נתנה לשחקן כזה ללכת, פשוט קבוצה טיפשה.

טיאגו נאבס הוא קראק אדיר, ראיתי אותו בכמה משחקים, קשר 50-50 שיש לו הכול. הלוואי שיגיע, לאתלטי מצפה עונה ארוכה.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

התכוונתי למפגש עם טורס.
    ולנסיה מפסידה כמה מיליונים בדיל הזה. כנראה אחת הטעויות של ההנהנלה שלה הייתה להסתכסך עם גרסיה פיטארק.

13. Raulito Madridista

"אני שמח להיות באתלטיקו. דיברתי עם אגווארו כל הזמן"

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/08/1219919114.Xxx

אבר באנגה, הקשר הארגנטינאי בן ה-20 היה יותר ממאושר כאשר הוצג היום כשחקן אתלטיקו מדריד. נראה שאין טיימינג טוב יותר לעשות את מסיבת העיתונאים המשמחת, שכן יום לפניכן העפילה הקבוצה לליגת האלופות אחרי ניצחון ענק, 4-0 על שאלקה בגומלין. אם אתם שואלים את באנגה, הוא דווקא לא ראה את המשחק אתמול משום שהוא טייל, אבל אל תדאגו, הוא כבר התעדכן.
    "אני שמח להיות באתלטיקו מדריד. אגווארו דיבר איתי כל הזמן, גם לפני תקופת האולימפיאדה וגם במשך המשחקים האולמיפים. הוא סיפר לי על הקבוצה דברים טובים מאוד. אני נחוש להצליח אחרי מה שקרה בוולנסיה בעונה החולפת, ואני בטוח שבאתלטיקו זה אכן ייקרה. אני מגיע עם מוטיבציית שיא, וכמובן שהעובדה שהקבוצה תשחק בליגת האלופות, מעודדת מבחינתי, יהיה תענוג להשתתף במפעל הזה, זו המטרה של כל שחקן. אני חושב שבוולנסיה לא העריכו אותי מספיק. כשנתנו לי צ'אנס ופתחתי בהרכב, הראתי מה אני יודע, אני שלם עם עצמי לגבי הסיפור איתם", זו תמצית דבריו של השחקן במסיבת העיתונאים.
    הקבוצה רשמה את השחקן כמובן לליגת האלופות, בתור השחקן מספר 20 בסגל.

14. xavi6 Member

אני חייב להגיד שעלה לי חיוך מוזר כאשר שמעתי שאת' וליברפול באותו בית. כזה אירוני. יאללה, תכינו תמונה חדשה לחתימה, טורס מגיע לבית האמיתי שלו. מעניין איך האוהדים יקבלו אותו.

15. Blanco For Ever Member

הסיבה שולנסיה נתנה לבאגנה ללכת, היא בגלל שהוא לא הציג יכולת טובה במדיה. בין אם זה באשמתו, או באשמת המאמן בכל. בכל מקרה, באתלטיקו לא יהיה לו יותר קל.