אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. xavi6 Member

מוטה כבר בטוח בחוץ באנגליה?

2. kaz Member

זה מידע רשמי וסגור?

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רק ההשאלה של דייגו רשמית. אבל זה הכיוון.

4. Raulito Madridista

פורלהאן יישאר באתלטיקו. באנגה מתקרב מאוד

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/forlan_110508_ES.Xxx

טוטנהאם שהציעה לא מזמן לאתלטיקו כ-18 מליון יורו עבור פורלהאן, קיבלה תשובה חד משמעית מאתלטיקו מדריד - אנחנו לא מוכנים למכור את פורלהאן, אלא במחיר של 30 מליון יורו. למרות שחואנדה ראמוס הפציר בהנהלה לעשות הכל כדי להביאו, האנגלים לא מוכנים לשלם את הסכום המדובר. לפי התקשורת האנגלית נראה שהאנגלים ייחפשו שחקן אחר שיחליף את דימיטאר ברבאטוב, משום שהפערים בין הקבוצות גבוהים מאוד וכנראה לא ניתנים לגישור. אתר המארקה ערך סקר בעניין - האם הייתם מוכרים את פורלהאן בתמורה ל-30 מליון יורו. התשובות צמודות מאוד: 52.8 אחוזים, אמרו שכן, 47.2% אמרו שלא.
    אבר באנגה יהיה שחקנה של אתלטיקו מדריד ככל הנראה, וממש ביום-יומיים הקרובים העיסקה תושלם. אתלטיקו תשאיל את השחקן בעונה הנוכחית בתמורה לשני מליון יורו, ובמידה ותרצה לרכוש אותו בסיום השנה, תוסיף עוד עשרה מליון יורו.
    קון אגווארו חזר לספרד בחיוך גדול עם מדליית הזהב. השחקן שכבש צמד בגמר, והיה חסר מאוד לאתלטיקו במשחק נגד שאלקה בגרמניה, ישוב להרכב לקראת המשחק מחרתיים. אגווארו ביטל את הדיבורים לפיהם הוא המושיע של אתלטיקו. "אני אתן את כל כולי לקראת שאלקה, אבל אני לא המושיע. אם רק אני אהיה טוב זה לא יספיק. הקבוצה כולה צריכה להיות במיטבה כדי לעבור את שאלקה. לא יהיה לנו קל, אבל אנחנו מאמינים בעצמינו ונבוא רגועים, זה הכי חשוב. הקהל ייתמוך בנו והוא יהיה מאושר בסיום המשחק", אמר הארגנטינאי.

5. xavi6 Member

הקבוצה הזאת נראת לי כמו קבוצה אלופה. באמת שכן. באנגה לדעתי הוא תוספת אדירה, הוא שחקן מעולה שאני לא מבין מה ולנסיה לעזאזל רוצים, נו טוב, זה קומאן. על המגרש ידע לשחק, תן לו כדור ו-40 מטר ואיזה חומה חביבה, על הקווים הוא קטסטרופה. טוב שיש לו את וומבלי 92.

הקישור שלהם נראה מעולה והכי חשוב-קשוח. מאניש נשאר ובמשחק האחרון הוא נתן תצוגה מדהימה וכבש. כנראה שעכשיו לא נראה יותר פראיירים, וגם בהגנה הביאו כמה סוסים שחורים שיעשו את המוות לתותחים של ריאל ולנו, ויעשו את ההבדל במשחקים כמו מול ויאריאל וולנסיה.

הם באמת נראים טוב, אני לא ירים גבה אם נראה חגיגות אליפות בויסנטה...מה שכן יהיה לי איפשהו צובט בתור חובב כדורגל שטורס לא יהיה שם לחגוג איתם ואיזה ארגנטינאי שהגיע מאספניול יניף גביע.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא זכור לי שהארגנטינאי הזה הגיע אלינו אחרי משא ומתן כלשהו. גם כל הסידורים עם אספניול נסגרו בשיחת טלפון. עם בנגה זה יותר קשה כי ולנסיה רוצה להפסיד כמה שפחות. אבל בטח שהוא רוצה לשחק באטלטיקו עם קון. טיאגו נבס לעומתו מעדיף פרימייר ליג וגם המחיר שלו זינק.
    קלבר סנטאנה הושאל למיורקה, זה כבר רשמי.

7. Engonga Member

לא יודע מה המצב שלו כשהוא נמצא על המגרש, אבל מכל התמונות שראיתי הבנאדם הזה ניראה קצת מסומם..
    http://www.rcdmallorca.net/galeria/thumbs/pregaleria/tn_1219610943.Xxx

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לי הוא נראה שחקן הוליוודי. בקשר לתיפקוד מנסאנו צריך לפנות ישירות לסאנטוס, משם קלבר הגיע אלינו. שם הוא שיחק באמצע עם עוד 2 קשרים מאחוריו וכבש הרבה שערים. אצלנו הוא שיחק קשר אחורי וכמעט ולא התקרב לרחבת היריב.

9. Engonga Member

מנזאנו כבר אמר שהוא יהיה אחד משלושת הקשרים האחוריים - מרטי, מריו וכמובן קלבר. חוראדו מיועד לתפקיד ההתקפי יותר.

10. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/seitaridisok_354x215_ES.Xxx

בימים האחרונים צצו שמועות לפיהן גיורקאס סייטיארידיס מבוקש על ידי בנפיקה ליסבון הפורטוגלית וגלאטסראיי התורכית, אלא שאתלטיקו מדריד לא קיבלה פנייה מאף אחת מהן. במועדון דיי מיואשים ממצבו של המגן היווני, ורוב הסיכויים שנראה אותו ממשיך בקבוצה גם בעונה הבאה, למרות שאגירה לא מרוצה מיכולתו ולא בונה עליו. אתלטיקו תעשה מאמצים נוספים כדי להעביר אותו לקבוצה אחרת, גם אם זה אומר בהשאלה.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לפני המשחק מחר ייערך טקס נחמד שישתתפו בו 4 האלופים האולימפיים שלנו, 3 מברסלונה 92 ואחד טרי טרי.:aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse:

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הושג הסכם עם ולנסיה לגבי בנגה: 1.5 מיליון ההשאלה ו-11 מיליון בסעיף הרכישה.

13. GERRARD 8 Member

אין ספק שאתלטיקו כוטפת את הפירות עם בנגה הצעיר הכשרוני שאתלטי נואשת לשחקן בעמדה שלו.
    אתלטי נראת לי קבוצה מפחידה שתוכל להתברג כמה שנים טובות בצמרת הגבוהה ולסיים קבוע במקום השלישי אבל מי יודע אולי הם יפתיעו אותי לטובה שהם ילכו על כלח הקופה וידברו על אליפות.
    מה שמטריד פה שולנסיה משאילה את בנגה ועם הוא יתברר כהצלחה גדולה אני לא רואה סיכוי גדול שהוא ישאר באתלטי אלא עם אתלטי ישפכו הרבה כסף.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני חושב ש אם יש סעיף רכישה בהסכם ההשאלה, ולנסיה לא תוכל לדרוש סכום גדול יותר מזה שנקוב שם.

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תודה, תודה! החייתם אותי מחדש!
    :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse: