אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

במשחק הזה עקבתי גם אחרי רפיניה כי הוא יבוא עם שאלקה למדריד ואחרי דייגו שכל כך רבים רוצים שהוא יחתום אצלנו. אם זה מה שהוא עושה במשחקים הגדולים, עדיף להשאיר את מנישה. הפורטוגלי הצטיין אתמול ב-3:3 מול ספורטינג ואפילו נישק את הסמל של אטלטיקו אחרי שהבקיע שער. אגב, אחרי המשחק נבעטו 18 פנדלים כדי לקבוע מי ישחק היום בגמר מול דפור המארחת.

2. xavi6 Member

הוא לא חלוץ, הוא משחק מתחת, לך תגדיר לי מה זה. לא אני לא טועה וכשאני יטעה-אני יאכל את הכובע ויודע שאני טעיתי, לא פעם ולא פעמיים הודתי. לא, לאגוארו לא היה משחק גדול, הכל היה עניין של להיות במקום הנכון. גם זה מריה היה מאחוריו בגול השני, ובגול הראשון הוא רק נגע בכדור-בשתי המצבים זאת לא הייתה פעולה יוצאת דופן שלו או משהו, דווקא הפנדל שהוא סחט הייתה פעולה נטו שלו. כל השאר פשוט היו נגיעות בכדור שהסיטו אותו לשער ותו לא.

3. Lupo Member

איך אתה אומר שלא היה לו משחק גדול אם הוא כבש צמד מול ברזיל? בסך הכל הוא התמקם כמו שצריך ברחבה? כל מי שכובש צמד מול ברזיל יכול לצאת מעודד מההופעה שלו.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצאת מעודד, משחק גדול לא היה לאגוארו. גול אחד מול שער ריק וגול אחד עם החזה בגלל שהוא עמד שם.

בקשר לוויכוח שלכם, חלוץ רחבה זה חלוץ שמביאים לו את הכדורים שלו, חלוץ שלא מכדרר יותר מדי ויודע לנגוח, להתמקם, לסיים מול שוער(אינזאגי, ואן ניסטרלרוי, טרזגה). אגוארו יודע לנגוח? אגוארו לא מכדרר? לא מלהטט? מחכה ברחבה כל המשחק? זהו, שלא. וכל אלה זה דברים של חלוץ מטרה, אם הוא לא עושה אותם הוא לא אחד כזה.

5. Lupo Member

דעתי היא שכל עוד הוא נתן צמד מול ברזיל, היה לו משחק גדול. מול שער ריק? כנראה שהוא עשה משהו אם הוא הגיע למצב הזה.
    שוב, מישהו פעם שמע על סקנד סטרייקר?

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, וחלוץ שני זה לא חלוץ רחבה.
    לא עשה כלום, שחקן הגביהה\בעט(לא קלטתי עדיין מה זה היה) והוא ועוד משהו עמדו שם, זהו.

7. Lupo Member

פשוט היה פה מישהו מקודם שהשווה את התפקיד של דייגו לזה של אגוארו. מה הקשר ביניהם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

8. xavi6 Member

אוי נו, החופר הגיע...

אני מבין שלפי התפיסה שלך, רונלדיניו נתן את העונה הכי טובה שלו בשנת 07\06. המספרים שלו בעונה הזאת היו הכי טובים מכל העונות שלו בברסה. השערים שהוא כבש לא היו בגלל יכולת טובה, הוא נתן כדור פעמיים לשער-בשניהם הכדור נכנס. השערים שלו לא היו מפעולות יוצאות דופן של יכולת אישית, אלא פשוט נגיעות קלילות בכדור. אחת בחזה אחרי כדור חזק לרחבה, כדור כזה רק צריך להיות מוסט וזה נכנס, והשני היה מול שער ריק ששוב-מאחוריו היה זה מריה. הוא רק נגע בכדור, הוא רק היה צריך לתת את הנגיעה לרשת, לא יותר מזה. אגוארו הוא שחקן שתראה את הגולים שלו באת'-הם רחוקים מלהיות כאלה. סתכל על הצמד לדוגמא מול ברסה, בשניהם הוא מתחיל מחוץ לרחבה, ועובר תוך כדי שחקן או שניים ומגיע לשער, לא רק מסיים את הגולים מול שער ריק. אגוארו בסה"כ היה יעיל, אבל להגיד שהוא נתן משחק גדול זה פשוט לא נכון, חוץ מגאגו אני לא יכול להצביע על שחקן שנתן משחק גדול אצל הארגנטינאים, אבל הם פעלו לפי הספר-אגוארו רק היה זה ששם את הרגל. המהלך שבאמת ניצח את המשחק היה פעולה שלו, ובאמת אולי הפעולה היחידה הטובה שלו שלא לפי הספר-הסחיטת פנדל.

9. Lupo Member

במבינו, מאוחר לך לישון, ותפסיק לחשוב שדייגו ואגוארו זה אותו שחקן.
    זה מאריה? תבדוק שוב את השם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/8/08
  10. Engonga Member

צ'אבי כמה שטויות,"כל השאר פשוט היו נגיעות שהסיטו אותו לשער ותו לא". במשפט הזה בדיוק תיארת תפקיד של חלוץ..נכון שאגוארו הוא יותר כמו ויאה מאשר רוד או טרזגה, אבל להשוות אותו לדייגו זאת פשוט בדיחה.
    אגוארו הוא חלוץ שני, יש לו משחקים שהוא יכול לבוא קצת מאחור לעבור שחקנים ולסיים(כמו בשער המדהים מול ולנסיה אם אני לא טועה)ויש משחקים שהוא פשוט שם את הכדור ברשת סטייל רוד כמו אתמול, בדרבי של מדריד ואני בטוח שיש עוד שערים שהוא כובש בתוך הרחבה.

11. xavi6 Member

חלוץ גם צריך לדעת לייצר מצבים לעצמו, אגוארו ייצר לעצמו מצב אחד במשחק הזה ובעט לרשת החיצונית. מהלכים שכאלה אני רגיל לראות ממנו, לא נגיעות אחרונות לרשת. זה לא סוג השחקן שהוא, ולא סתם זה היה המשחק היחיד שהוא באמת השפיע עליו. במשחקים האחרים הוא פשוט נכשל ולא הורגש, מול יריבות הרבה יותר חלשות מברזיל.

ושוב-ההשוואה לדייגו מבחינת סגנון משחק. שניהם לא קשרים, וגם לא חלוצים. מתחת לחלוץ. תמצא לי משחק שבו אגוארו משחק כמו שהוא שיחק מול ברזיל, לא תמצא! הוא תמיד בא אחורה לקבל את הכדור, להתחיל את המהלך כמה מטרים מהרחבה של היריב, אף פעם לא ראיתי אותו פשוט עומד ברחבה ומחכה לכדורים כמו היום.

12. Engonga Member

בדרבי של מדריד במחזור הראשון אני זוכר גול כזה, אבל זה לא משנה. רוב השערים שלו הם אכן שהוא בא מאחורה אבל יש לו גם שערים של חלוץ אמיתי. דייגו לדעתי הוא יותר קשר, אגוארו נוטה יותר לרחבה ולשערים..לא סתם היו לובסביבות ה18 שערים בעונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/08
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אגוארו ופורלאן יורדים הרבה אחורה ויוצרים מצבים לעצמם בגלל שאין מאחוריהם את דייגו שיביא להם את הכדורים ישר לרחבה. כלומר, אם דייגו יחתום, תראו את ההבדל בינו לבין קון.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קון אגוארו חוזר למדריד עם זהב ועם עבר בנגה. טיאגו נבס הברזילאי צפוי לחתום גם כן. השניים שיפנו את מקומם יהיו קלבר סנטאנה (השאלה למיורקה) וטיאגו מוטה (אברטון או פורטסמות). דייגו קושטה מושאל לאלבסטה. סייטרידיס עשוי/עלול להישאר עונה נוספת.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/08
  15. JR-Riquelme Member

אבר באנגה חתם באתלטיקו? מתי?