אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. JR-Riquelme Member

גם עם רונאלדיניו ודקו אני מניח שהיה צריך יותר כדורים...
    אין שום בעיה עם אגוארו ודייגו הם יכולים להיות צמד קטלני.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אגוארו גרוע בגלל ההיריון של ג'אנינה. שניהם נורא מתרגשים. אבל ראיתי את ארגנטינה ברבע ההגמר וגם אני לא אהבתי את השיטה. ריקלמה מסתובב עם שני שומרי ראש וקון כל הזמן בודד.
    היום מול ספורטינג אטלטיקו תעלה עם מנישה. אולי מישהו ישים לב אליו, כל כך קשה למכור אותו!
    ב-MD מתארים את ההסתבכות עם עמדת המגן הימני. המועדון (כולל אני) לא רוצה את סייטרידיס, אגירה לא רואה את ולרה בהרכב הראשון, פריאה מת לחזור לעמדת הבלם ושני הבלמים החדשים לא רוצים להתחלף איתו, גם הם מעדיפים לשחק במרכז ההגנה. אפשר לחזור לאנטוניו לופס, אבל לא בגומלין מול שלקה.

3. JR-Riquelme Member

כן השיטה שווה לתחת...
    ועדיין גם שאגוארו עם הכדור הוא לא עושה איתו כלום

4. kaz Member

אגוארו לא יכול לעשות שום דבר מיוחד בצורה הזאת.

אתה לא יכול לשים אותו כחלוץ בודד, לזרוק לו כדורים למעלה ולצפות שהוא יפרפר את כל ההגנה וישים גול.

5. xavi6 Member

לא ריקלמה, עם דקו ורונלדיניו לא היה צריך יותר מכדור אחד כי רונלדיניו היה בשמאל ודקו היה באמצע. לעומת זאת גם אגוארו וגם דייגו משחקים באמצע, על אותו תפקיד.

אגוארו לא חלוץ ונכון שלא צריך לצפות ממנו שיעשה משהו כשזורקים לו כדורים, אבל בהחלט צריך לצפות ממנו לכבוש מהמצבים שיש לו.

6. riquelme1 Member

אגוארו ודייגו באותו תפקיד? זה פעם ראשונה שאני שומע.

אגוארו הוא חלוץ לכול דבר, מתחילת הקרירה הוא כזה, נכון שהוא יורד מידי פעם למטה אבל הוא שחקן שמסיים התקפות. לעומת זאת דייגו הוא הרבה יותר בונה התקפות, פליימקר קלאסי, איך אפשר להשוות ביכללל.

7. xavi6 Member

לפי מה שאני ראיתי-הוא רחוק מלהיות חלוץ. הוא אולי מתחת לחלוץ, הוא בידיוק כמו דייגו. שחקן אמצע התקפי. בכל המשחקים שאני ראיתי לא ראיתי חלוץ רחבה, או בכלל חלוץ-ראיתי שחקן אמצע התקפי. אני לא חושב שהוא ודייגו יסתדרו, הם שניהם מנהיגים מבחינה התקפית, מנהלים את ההתקפה לבד כמעט.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/08
  8. JR-Riquelme Member

דייגו עושה משחק, אגוארו הוא חלוץ שני. זה כמו להגיד שסביולה קשר התקפי.

9. Lupo Member

כמה שטויות..... שמעת פעם על סקנד סטרייקר? שמעת פעם על פליימייקר? יש הבדל גדול ביניהם.

10. Sergio Ramos Member

מיותר להתעסק באיך שחקן X יצוות עם שחקן Y. זו סתם שטות קלישאתית וחסרת כל הסבר. הרי חזינו באינספור ציוותים מהסוג הנ"ל שצלחו בגדול. מנגד, הדבר הכן בעייתי כאן, הוא היכן יישב דיגו על המערך של אגירה, אשר דוגל ב4-4-2 הקלאסי ונחשב למאהב הראשי של מערך זה. ה4-4-2 כולל בין היתר קשר אחורי אחד וכשלצידו קשר 50\50 שאמור להוות תמיכה הגנתית לגרזנאי שלצידו. דייגו הוא פליימייקר במקור, ולא ממש יודע עבודת הגנה מהי, כך שבמידה ויירכש אני לא רואה את אגירה מפתרע ומשחק עם קשר אחורי אחד שעליו ייפול כבד במיוחד שמספוקני אם יצליח לעמוד בו, כאשר לפניו דייגו.

ישנה אפשרות להוריד את אחד מן הקיצוניים(סימאו\מקסי), ולהציב את דייגו כמעין חצי קיצוני חצי אמצע.

11. xavi6 Member

שניהם משחקים מתחת לחלוץ. אי אפשר לקרוא לאגוארו חלוץ כי הוא לא, בוודאי לא כמו סביולה, אין להם בכלל את אותם תכונות. מצד שני גם אי אפשר לקרוא לדייגו קשר אמצע כי הוא הרבה יותר התקפי מזה. איך שאני רואה אותם-הם יותר מידי דומים, הם לא יסתדרו ביחד בהתקפה, כי שניהם ירצו את הכדור כל פעם ולא תהיה ביניהם היררכיה ברורה. אפשר להגיד שזה יהיה כמו עם טורס, לא מבחינת תפקידים-אלא מבחינת אופי על המגרש. קון אחרי עזיבת טורס באמת הראה עד כמה הוא טוב כשהוא ניהל, וכשלא הכל הלך רק לטורס. אם דייגו יגיע תהיה מלחמה לא קטנה על מי יהיה אחראי על המשחק. לכן הם יצטרכו יותר מכדור אחד.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

האם מה שקון עשה היום בתוך הרחבה של ברזיל מוכיח שהוא חלוץ?

13. JR-Riquelme Member

לא, הוא קשר אחורי, כמו שרונאלדיניו בעצם מגן שמאלי שאוהב לעלות הרבה למעלה.

14. xavi6 Member

אם אתה שואל אותי-הוא לא נתן משחק טוב, למרות שתי הגולים. שתי הגולים שלו היו עניין של מיקום. בגול הראשון הוא פשוט נגע בכדור עם החזה, ובגול השני הוא נשאר מול שער ריק. זה גם בלם יכול היה לעשות. אתה יכול להשוות משחק כזה לעומת משחקים שלו באת'? אם כבר מהלך באמת טוב שלו היה סחיטת הפנדל, אבל חוץ מזה-הכל היה עניין של מיקום ותנועה נכונה, משהו לפי שהולך לפי ספר, משהו שהוא עשה בכל המשחקים האחרים אבל נתקל בהגנות שלא פישלו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/08
  15. riquelme1 Member

לא יאמן איך הוא מנסה לא להודות שהוא טעה, כן אגוארו הוא חלוץ הוא הוכיח את זה היום עם התכונה הכי חשובה לחלוץ: מיקום ברחכה.

לא משחק גדול של אגוארו, אבל אתלטי צריכה אותו.