כן כן גרסיה שלכם מלך אמיתי ואיזה גאווה שהוא קפטן, תפסיקו לאונן עליו. בויאן נראה יותר טוב. אתה צודק, בויאן נראה כמו חרא ולכן אני טוען שכולם שחקו חרא, חוץ מגרסיה שהיה מס' 1. שמח שעשיתי לך את הלילה, לא עשיתי את זה אף פעם לאף בחור (לפחות לא לאוהד את', איין לי מושג כמה אנשים אנסתי במהלך השנה במפגשים של אוהדי ברסה)...
כולם פה מפספסים את הנקודה. חוראדו היה מצוין והראה הרבה כישרון גם העונה במיורקה וגם באליפות אירופה (עד כמה שהתאפשר לו בעמדה מוזרה ובלי חלוץ מטרה מעליו). האשם העיקרי הוא לופס קארו. הוא העדיף את סיסי שעבר עונה קטסטרופלית על פני פדרו לאון המעולה, הוא עלה עם שלושה קשרים אחוריים למשחק מול אנגליה והכי גרוע היה כשנתן לבוז'אן המוגבל לשחק כחלוץ בודד. בוזאן לא היה ולא יהיה חלוץ מטרה אף עם, בקבוצת ילדים ונערים קל להבקיע מאות שערים אבל בכדורגל מקצועני זה יותר קשה. הוא נראה חסר עונים לבדו מול ההגנות של גרמניה ואנגליה. אני בטוח שעם מאמן קצת יותר טוב ועם הרכב יותר שפוי היה לנבחרת הזאת הרבה יותר מה למכור. אני עקבתי אחריו כל העונה בברצלונה וכל האליפות והוא פשוט נראה לא מתאים לרמות האלה. בעונה הראשונה הוא היה בסדר אבל השנה האחרונה היתה מבישה מבחינתו. וחוראדו שחקן מעולה שיכול להפוך לכוכב בעתיד, יש לו את זה! xavi6, אני יודע התגובה הבאה שלך תהיה הגנה על בוזאן, בבקשה תחסוך מאיתנו. אין לי שום דבר נגדו, אני פשוט יודע שהוא יגמור במקרה הטוב בקבוצת מרכז טבלה בספרד. אתה לא תראה אותו הרבה על הדשא בקמפ נואו גם בעונה הבאה, אם בכלל.
לא, אין לי מה לגונן עליו מבורים כמוך. הסברתי לך כבר אז את הטענות שלי ובמקום לענות ברחת כמו ילדה והפצת את הבלבולי מוח שלך במקום אחר, קרי-פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בסדר, הוא כבש בערך 10 שערים בכ"כ מעט דקות והוא איכזב. משתגיד...הכי חשוב שאתה יודע, כי אתה יודע לנבא את העתיד. זה מצחיק, בטח גם ידעת שהוא ישחק המון העונה ושהוא יכבוש כ"כ מעט, ובטוח בטוח שידעת שברצלונה תגמור עם טריפל. אולי תהפוך לאחד שקורא בקלפים או בקפה? עזוב, תחזיר את כדור הבדולח לאופנה! http://www.zix.co.il/images/815755081.Xxx כפרה עליך ילד ש-ל-נ-ו!!! בויאן בעוד רגע שלא ממש מתאים לרמות האלו... נ.ב ממש מצחיק שמצד אחד המאמן אידיוט, והשחקן היחיד שאתה מאשים הוא את בויאן. אם המאמן אידיוט ולכן זה פוגע בחוראדו, אולי חוראדו הוא זה שפוגע בבויאן כי הוא לא מספק לו כדורים? הרי מאמן אידיוט חל על כל השחקנים, לא רק על חוראדו.
הוא בן פאקינג 18. הוא בעונה השנייה שלו בבוגרים. הוא משחק באלופת אירופה ואלופת ספרד. הוא צריך להתחרות על דקות הרכב מול סמואל אטו ותיירי הנרי. והוא בכל זאת כבש מספר דו ספרתי של שערים בעונה האחרונה. מה לעזעזל אתם רוצים ממנו? ומאיפה לעזעזל הביטחון שעומד מאחורי יציאות מפגרות ששולחות אותו לראסינג? בגלל אנשים כמוכם וואן עדיין קיים. שון, טפו.
אין לו אתזה, לא ביכולת ולא באופי, הוא שיחק ממש בזלזול ביורו, כל הכדרורים הבלתי מועילים שלו לא תרמו כלום, בעיטות סתמיות, אין ספור איבודי כדור, זה שהוא הרשים במאיורקה לא אומר כלום, אין לו שום תכונה או אופי של שחקן גדול שיכול לשחק בקבוצה גדולה. אני מסכים שלופז קארו הרס את הנבחרת הזאת, שב-3 משחקים הוא משנה כמעט חצי הרכב בכל משחק, אבל ראול גארסיה, טורחון, פדרו לאון, מונריאל ואטנחו היו השחקנים הבודדים שהציגו יכולת טובה. את בו'אן אי אפשר לשפוט עוד, אבל הוא באמת איכז.
שיכסח פה ושם. אחרת הוא לא נחשב אצלי לחלוץ מרכזי. טורס קיבל ממני את ההכשר הזה בגיל 16 בדרבי. השחקנים הגדולים שלך הם אלה שיודעים לצלול ברחבה בשביל להכריע משחק? לא, הוא לא כזה. לכן אין לו מקום בריאל. מיגל דה לאס קואבס חתם בחיחון ל-4 שנים. עיסקת אסנחו תושלם בשעות הקרובות.
תאמין לי יש הבדל קטן ביני לבין הילדים שכותבים בוואן. בוז'אן בן 19 ואני שופט אותו לפי איך שהוא משחק ולא לפי שום מדד אחר. עדיין לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד שיגרום לי לתהות האם באמת מדובר בשחקן שיכול להפוך לקראק אמיתי בעתיד.
בוז'אן של שנה שעברה היה שחקן מצויין ולפי שנה שעברה כולם היו מחשיבים אותו לקראק, השנה בא גוארדיולה והחליט להשבית אותו והרס לו את ההתקדמות ולצערי ככל הנראה גם הרס לו את המשך הקרירה , אולי פורטיו ונגרדו הוא לא יהיה אבל בברצלונה כנראה הוא לא ימשיך עוד הרבה שנים.
לאו פראנקו עובר לגלאטסראיי http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/06/25/futbol/equipos/atletico/1245942509_extras_portadilla_0.Xxx השוער הארגנטינאי בן ה-32 ששיחק כחמש עונות בשורות הקבוצה וחוזהו פג הקיץ, החליט להיענות להצעה שקיבל מהקבוצה התורכית של פראנק רייקארד. היום הוא התראיין למארקה ודיבר קצת על הקבוצה. השוער הדגיש בין השאר שהייתה לו תחושה שהקבוצה לא רוצה בו, ולכן החליט שלא לחכות יותר. ולמרות זאת, שום מילה רעה על הקבוצה לא תקבלו ממנה, כיאה לספורטאי מעולה שנתן הכל למען הסמל. הארגנטינאי סיכם את קבוצתו באתלטיקו - "שיחקתי שם במשך חמש עונות ונהנתי מכל רגע, זו הייתה חוויה עצומה מבחינתי. שיחקנו בקבוצה עם שחקנים מעולים ואנשים מדהימים וגם קהל לבבי. תמיד נתתי הכל עבור הקבוצה והייתי גאה ללבוש את החולצה של אתלטיקו מדריד". "אך יחד עם זאת, הייתה לי תחושה שאתלטיקו לא רוצה לחדש איתי את החוזה ולכן עזבתי, לא הייתה לי ברירה, בגיל 32 אסור לי לחכות יותר מידי", הצהיר השוער בהתייחסותו לעזיבה. לסיום אמר לאו פראנקו - "אתלטיקו מדריד תמיד תיהיה בלב שלי ואני מאחל לה את כל ההצלחה שבעולם. מחכה לי אתגר עצום בגלאטסראיי". בחמש השנים שלו בקבוצה, לאו פראנקו עמד 159 פעמים בין קורותיה. באתר הרשמי של הקבוצה עדיין אין פרסום לכך, אך זה רק עניין של זמן. ------------------------------- לאו פראנקו היה שוער טוב פחות או יותר, אבל זה היה צעד מתבקש לנוכח הבאתו של אסנחו, למרות שאף פעם לא קל לוותר על שחקן שכולם אוהבים בקבוצה ורוכשים לו כבוד. אני מאחל לו בהצלחה בתורכיה, אבל תמוה לי שלא שמעתי על פניות של קבוצות ספרדיות לגביו. בכל-מקרה, לאו פראנקו בהחלט מתחיל הרפתקאה ופרט חדש בקריירה שלו. באתלטיקו צריכים לקוות שאסנחו יהיה לפחות כמוהו.
בטיס התעניינה לפני שירדה ליגה. בכל מקרה, נראה שלגאלא יש יותר כסף ממועדון ספרדי ממוצע. ובאתר הרישמי נפרדים ממיגל. אפשר יהיה עוד להחזיר אותו במשך 4 שנים, אבל אם מיגל לא יפרוץ כבר בעונה הבאה, ישכחו ממנו.
הבחור שבר כל שיא אפשרי! אם זה לא משהו מיוחד-אלוהים יודע מה זה משהו מיוחד. כמו ששון אמר-הוא ילד, פאקינג ילד, לא יודע איך הראל כבר קובע שהילד לא יהיה גדול אם בעונה השניה שלו הוא כבר כובש בגמרים. רק בשביל רעיה-מסי לא הגיע להישגים כמוהו בגילאים האלה, בויאן שבר את כל השיאים האפשריים ואת השיאים של מסי. שלא נשבר שמסי קיבל את ההרכב דיי מהר כי על המשבצת שלו שיחק ג'ולי.
אתלטיקו דוחקת את מקסי לפינה, אולם הוא רוצה להישאר http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/06/1245981841.Xxx כבר עבר כמעט חודש מאז הסתיימה הליגה, ובאתלטיקו מדריד עדיין לא מכרו אף שחקן למרות הבעיות הכלכליות. המאמן אבל ראסינו רוצה לבצע מספר רכישות, אולם להנהלה אין אפשרות להזרים לו מזומנים כרגע. בקבוצה מעדיפים לשם מטרה זאת, למכור דווקא את הקפטן מקסי רודריגז, לו יש חוזה לעוד עונה אחת, מבין השמות הבולטים והשחקנים המבוקשים בקבוצות אחרות, אולם הבעייה היא שהקפטן מאוד רוצה להישאר ולהאריך את חוזהו. לשחקן יש הצעות מטוטנהאם האנגלית ולא מעט קבוצות באיטליה מעוניינות בו. עוד פורסם שנראה שהמאמן דוחף מאחורי הקלעים להוצאתו של הקפטן מהקבוצה, בשל היחסים הכודרים ביניהם בשנה שעברה. במארקה פורסם אף יותר מכך - למרות שסעיף השחרור של מקסי רודריגז הוא 24 מיליון יורו, הקבוצה תיהיה מוכנה למכור אותו גם במחצית הסכום, בתקווה שעם מכירתם של רייס, חוראדו, מאניש וסייטיארידיס - היא תשיג מספיק כסף לשפץ עמדות אחרות. --------------------------------- התנהגות לא יפה של הנהלת אתלטיקו לפי דעתי ואין יותר מידי מה להוסיף.