אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שקראתי בהודעות האחרונות אני ממש מודאג...מקסי,קמאצ'ו,אגווארו/פורלאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx פאקקקק שלא יקרה לעולם!

דווקא חשבתי ואני עדיין חושב שכמעט כולם ישארו במיוחד שחקני ההתקפה שאף אחד לא יעזוב ואולי יתנו ניסיון לעוד עונה באתלטיקו לראות אם הפוטנציאל יתממש ולהיאבק על האליפות.... מקווה שלא ימכרו אף אחד,שאסנחו והמושיעים יגיעו...

דווקא קראתי לפני שבוע ראיון של דון אנריקה שאומר שאתלטיקו לא תמכור שום שחקן חשוב למועדון בשביל ללכת חזק בעונה הבאה ולשאוף כמה שיותר גבוה, מההיכרות שכל מה שהוא אומר תמיד קורה והוא לא אחד שמבלף או כל מיני, אני מאמין שכולם ישארו(ההתקפה) וניראה טובה בשנה הבאה

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

חואניטו יוצג ראשון, אסנחו יחתום אחרי שיחזור מהנבחרת. וביחד עם קבררה אטלטיקו תחתים גם את החלוץ סבסטיאן גלגוס, שניהם מאותו הסוכן. ולשניהם יחפשו השאלה.
    עכשיו אני מבין מאיפה השמועות על אלבין מחטאפה. "העיתונאים" ראו את פונסקה נפגש עם אנשי אטלטיקו והתחילו לקשור את כל השחקנים שהוא מייצג לעניין.

3. Raulito Madridista

סימאו:"ברור שאנחנו רוצים להתקדם ולסיים השנה במקום השלישי"

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/06/20/futbol/equipos/atletico/1245499337_extras_portadilla_0.Xxx

קשרה הפורטוגלי של אתלטיקו מדריד, התראיין לאתר הרשמי של המועדון ודיבר על העונה הבאה. הדבר הראשון מבחינתו היה להנמיך ציפיות:"המטרה של אתלטיקו לקראת העונה הבאה היא בעיקר לשמור על מה שעשינו וליצור המשכיות בהשתתפות בליגת האלופות, אך כמובן שיש שאיפה להשתפר. בשנה שעברה סיימנו במקום הרביעי והעונה בטח שאנחנו רוצים להתקדם ולסיים במקום השלישי. אני מאמין שאנחנו ניהיה אחת הקבוצות הטובות בליגה, ותוך שנתיים-שלוש נוכל גם להתמודד על אליפות. אנחנו חייבים להמשיך להשקיע ולנסות, כי ככה נצליח". השחקן התייחס לרצף המצויין של אתלטיקו בסוף העונה הקודמת, ששת הנצחונות הרצופים, כמפתח גם לעונה הקרובה:"המועדון הראה מחוייבות לאורך כל הדרך. סיימנו את העונה בטעם טוב מאוד. אתלטיקו קבוצה טובה מאוד, יש לנו חומר איכותי של שחקנים ואסור לה למעוד יותר מידי. זו הבעייה שלנו. כאשר אנחנו באמת מחוייבים - קשה לעצור אותנו". לגבי עתידו, סימאו הצהיר שאין לו שום כוונה לעזוב את הקבוצה - "יש לי עוד שנתיים בחוזה ואני מתכוון לכבד אותן. אני אשמח להמשיך גם מעבר. אני מרגיש כאן מצויין, וגם הקהל מאוד תומך".

* 'הסאן' הבריטי מדווח שאתלטיקו מדריד עשויה לפנות לטוטנהאם בעניין רכישתו של המקסיקני ג'ובאני דוס-סאנטוס. בקבוצה רואים בו פוטנציאל רב, והשחקן מנגד מעוניין לעזוב את התרנגולים, שכן בעונה שעברה הוא שיחק רק 12 משחקים. מחירו של השחקן לא אמור להיות גבוה - 4.5 מיליון יורו, כך שהשאלה היא האם אתלטיקו תחליט שהיא הולכת עליו, או שלא.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/09
  4. hai80 Member

אהבתי את דבריו של סימא

אני מקווה שדוס סנטוס לא יגיע אלינו אני אישית לא מחזיק ממנו וחושב שלהביא אותו במחיר הזה תהיה החלטה לא נכונה בעליל.

5. Raulito Madridista

אויפאלושי ישחק כמגן ימני; הבעייה היא צד שמאל

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/06/1245549586.Xxx

המאמן אבל ראסינו החליט שבעונה הבאה אויפאלושי יקבל את עמדת המגן הימני באופן קבוע. המשחק המצויין שהפגין נגד וולנסיה בשלהי העונה החולפת, הותיר רושם טוב מאוד על המאמן, וגם השחקן עצמו אמר שהוא שיחק בתפקיד הזה בעבר והוא מרגיש נוח. נראה שמרכז ההגנה יכלול את פראה והייטינחה, שיכולים גם הם במקרה הצורך, לשחק בצד ימין, מה שסוגר את העמדה מבחינת אתלטיקו. אבל הבעייה האמיתית נמצאת בצד שמאל. פרנייה לא מרשים את המאמן, וכשיש לו חוזה לעוד עונה אחת בלבד - בקבוצה מאמינים שיהיה להם קשה למכור אותו, ומנגד אתלטיקו לא יכולה לרכוש את מונראל שהוא הראשון ברשימת הרכש של גיל מארטין, או את פיליפה לואיס, עליו דפור דורשת קרוב ל15 מיליון יורו.

6. hai80 Member

מה עם אנטוניו לופז ?

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהב אותו אבל הוא נראה רע

8. hai80 Member

יחסית לפרניה הוא יהלום

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כששחקני אטלטיקו יחזרו לאימונים, מרכז ההגנה יכלול 6 בלמים, לא כולל קבררה. לכן ההנהלה תשמח לקבל הצעות. בינתיים ג'וני הייטינחה מבוקש ע"י רייקארד בגאלא וואן חאל במינכן, אבל הוא לא רוצה לשמוע על עזיבה. לפאבלו יש רק עוד שנה בחוזה וההנהלה תשמח למכור גם אותו, אבל כרגע אין הצעות לגביו. והשאלה, האם יש התחשבות במאמן? אבל עוד עלול לגלות שאחרי כל "החיזוקים" ההגנה נחלשה. מה שבטוח זה ששוער שני יהיה הרבה פחות טוב מקופה ושוער ראשון הרבה פחות מנוסה מלאו פראנקו.

10. REAL MADRID Member

ע"פ ה'אס' אתלטיקו מדריד מעוניינת בבאפטיסטה, החלוץ-קשר של רומא אשר שיחק בעברו בליגה הספרדית במדי סביליה וריאל מדריד. נכתב שרומא דורשת עליו כ-12 מיליון יורו.

11. kaz Member

בתאכלס, הפתרון של אויפאלושי כמגן, לא שינה כלום משנה שעברה אלא רק מחליש לנו את ההגנה.
    חואניטו זה רכש סביר, לא יותר מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מאמן הנבחרת הצעירה עשה את המקסימום כדי שאסנחו יחתום באטלטיקו עוד החודש. מאמן אטלטיקו, לעומתו, לא ממש שיתף פעולה עם ההנהלה. אבל סירב להכניס לעיסקה את שני השחקנים מתוצרת הבית, את קמאצ'ו ואת דומינגס. אז עכשיו פיטארק מציע לויידוליד שני שחקנים תוצרת חוץ, דייגו קושטה וקבררה, ואת השוער דה גיאה. כל השלושה בהשאלה.
    עוד ידיעה שאולי לא משמחת את ההנהלה: אבל רוצה את חוראדו. אפשר היה למכור אותו באנגליה ב-8 מיליון יורו, אבל מאמן אטלטיקו, להבדיל מהפרשנים הישראלים למיניהם, אהב את הביצועים של חוראדו בנבחרת הצעירה.
    השוער בשלישי שלנו, אנחל ברנבה, בן עירו של אבל רסינו, לא קיבל שום פרוטקציה, והוא עובר לסלמאנקה. יש סבירות גבוהה שהשוער השני בעונה הבאה יהיה רוברטו.

13. riquelme1 Member

חוראדו היה אחד השחקנים החלשים בנבחרת ספרד בטעוניר, והוכיח את הטענה שלי- אין לו מקום בקבוצה כמו אתלטיקו, מאז שהוא יצא במשחק האחרון ספרד הציגה את הכדורגל הכי טוב שלה בטעוניר.

14. xavi6 Member

למה אתה קובע את זה לפי הטורניר? לפי הטורניר כל נבחרת ספרד הצעירה חות מאסחנו צריכה לשחק בליגה שנייה. כל נבחרת ספרד הצעירה נראתה כמו חרא, וכולם היו "אחד השחקנים החלשים".
    אין לי מושג איך חוראדו בקבוצתו וגם לא מענין אותי, אני פשוט כל הזמן רודף אחריך על מנת להראות לך שהגיבויים שלך והטענות שלך לדעות שלך הן אידיוטית ולא נכונות. סורי. אולי באמת חוראדו לא מתאים לאת', אולי הוא באמת ברמה נמוכה-אבל הטענה הזאת שלך היא לא קשורה בעליל.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/09
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בגלל שבויאן שלך פישל בגדול, אתה משמיץ את כל הנבחרת. והאמת, בגלל שבמקום חלוץ מרכזי לופס קארו שם את בויאן, גם חוראדו לא בא לידי ביטוי. אבל לפחות במרכז המגרש היה לספרד שחקן עם הרבה נוכחות.