אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קורה לטורניר הזה ? מאבד מערכו .
    סנדרלנד ? איזה עוד קבוצה יש ?

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בנפיקה. אדום עולה. :aaarse:

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז כנראה באמת נראה לי הלכו לפי צבע ולא לפי שמות

4. riquelme1 Member

רעה מאוד, מי משחרר כשרון גדול כמו קאמצ'ו?

בקשר למקסי, גם זה רע מאוד, שחקן מצויין והקפטן של אתלטיקו. אתלטיקו מתחלשת במקום להתחזק.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רק 2 אנשים בעולם לא מודעים למשבר הכלכלי: פלורנטינו פרס ואתה.

6. david silva Member

מקסי לא היה כזה מי יודע מה. אחרי העונה הגדולה שלו באספניול, אני הייתי בטוח שהוא יהיה שחקן יותר טוב. אני שוב אומר ששחקן כמו פדרו לאון בצד ימין יכול לתרום לא פחות ממנו ואף יותר.

7. riquelme1 Member

מקסי אחד השחקנים היציבים והטובים של אתלטיקו כבר 3 שנים, שחקן הרכב בנבחרת ארגנטינה? איפה פדרו לאון כשרון אומנם, ואיפה מקסי? פדרו לאון אגב, לא רואה מימנו שחקן גדול.

8. david silva Member

זה שהוא משחק בנבחרת ארגנטינה לא אומר שהוא אוטומטית כוב ענק.
    הוא שחקן טוב מאד, אבל אני אישית ציפיתי ממנו להפוך לכוכב ענק וזה לא קרה.
    פדרו לאון היה ענק השנה בויאדוליד. אנשים צריכים להתחיל לשים לב גם לשחקנים שמשחקים בקבוצות קטנות יותר.

9. Raulito Madridista

מקסי רודריגז לא הקשר הכי טוב בעולם, הוא לא כלול ברשימה של רונאלדו, קאקא, מסי ועוד, אבל הוא עדיין שחקן מעולה ואני לא רואה את אתלטיקו מדריד מביאה מישהו טוב ממנו, אלא אם כן היא תיקח הימור גדול כמו אגווארו למשל שהגיע בתמורה לסכום גבוה כאשר הוא צעיר ובנו על הפוטנציאל שלו. אני לא רואה סיבה שיש לאתלטיקו להיפטר ממקסי, כי השחקן אהוד בקרב הקהל והוא מוכן להאריך את החוזה שלו בקבוצה ולגמור שם את הקריירה.
    בשורות אתלטיקו מדריד, מקסי רודריגז מעולם לא נתן עונה אחת מדהימה כמו זו באספניול, כאשר כבש 15 גולים ב37 משחקים, אבל העונה הראשונה שלו באתלטיקו הייתה גם מעולה עם 10 שערים ב29 משחקים. מקסי לא מסוגל כנראה להוביל קבוצה, הוא יכול להיות יותר טוב כאשר כל שאר השחקנים מסביבו טובים. העונה הנוכחית היו לו יחסים לא טובים עם המאמן אבל ראסינו ובשנה שעברה הוא היה לא רע בכלל. את עונת 07\2006 הוא החמיץ בגלל פציעה, ובמשחקים הבודדים ששיחק - עשרה, הוא כבש שישה שערים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/09
  10. -HRISTO- Member

לפי האס הספרדי אתלטיקו מצפה למכור את סרחיו "קון" אגוארו הקיץ, המתעניינות הן צ'לסי,מנצ'סטר יונייטד ואינטר אם תמכור את זלאטן.
    האס דיווח לפני כמה שבועות שצ'לסי הציעה 45 מיליון פאונד אך הם מקווים לקבל הצעה קרובה יותר ל55 מיליון.

11. Sergio Ramos Member

המצב של אתלטיקו מדריד לא אמור לעודד אותה לעת עתה. דרכו של מקסי סלולה כבר החוצה(מאוד מוזר לי העניין הזה, אני כמו דור לא רואה סיבה להיפטר ממנו, הוא אבן יסוד בקבוצה ובפרט במשחק ההתקפה. כבר מספר שנים לא מבוטל שהוא משחק בקבוצה והקהל גם כן סוגד לו, בנוסף לכך הוא מפגין יכולת טובה ואיזה תחליף כבר יש ביכולתה של אתלטי להביא לו?), סיכויים סבירים ביותר שנראה את פורלאן במועדון גדול יותר, כמו גם אגווארו שלא מעט קבוצוות חושקות בשירותיו מן הסתם. אסור לה לאבד את השלושה בשום פנים ואופן, הרי שבלאו הכי היא חייבת לחזק את מרכז המגרש ואת ההגנה במגן אחד ובלם אחד לפחות. לא מן הנמנע שנראה את אחד משחקני ההתקפה שלה עושה התקדמות לקבוצה אחרת, זה יהיה בלתי אפשרי להשאיר בכח את פורלאן או אגווארו

12. riquelme1 Member

עצוב, אתלטיקו היא הקבצה היחידה כרגע שיכולה עוד להתמודד עם בארסה וריאל איכשהו- לא מובן לי אחרי שסיימו במקום המוביל לליגת האלופות, לעשות כזאת מכירת חיסול.

עם לא תיהיה אלטרנטיבה לבארסה וריאל בעונה הבאה, חוששני שלא הראה את הליגה בעונה הבאה חוסר עיניין.

זה שהוא הצליח בקבוצה כמו ואידוליד לא אומרת שהוא מתאים לרמה של אתלטיקו, גם חוראדו הצטיין במאיורקה ואנחנו רואים באליפות אירופה שמדובר בשחקן שפשוט לא ברמות הגבוהות, ראיתי לא מעט את לאון העונה, בחהחלט מדובר בכשרון ושחקן טוב, אבל בטח לא ברמה של מקסי רודריגז.

13. Raulito Madridista

אין מצב שנראה את כל השלושה עוזבים, זה פשוט בלתי-אפשרי(ואם יקרה המצב המגוחך הזה - אתלטיקו תשלשל לכיסה לפחות 110 מליון יורו, ואפשר לעשות עם הסכום הזה הרבה דברים). לדעתי הישארותו של אגווארו היא לא בגדר חלום. הוא בכל הזדמנות מצהיר שהוא רוצה להמשיך בקבוצה וסעיף השחרור שלו מאוד גבוה. אין שום סיבה לאתלטיקו למכור אותו בפחות מ65 מליון יורו. השחקן שהכי מתרחק מהקבוצה הוא לדעתי דייגו פורלהאן, כי עליו אפשר לשלם 36 מליון יורו שזה סכום פחות משמעותי - והוא בקבוצה שלך. פלורנטינו פרז יכול לקום בוקר אחד ולהחליט שנמאס לו לחכות לויאה, ואז פורלהאן חוצה את הכביש. לגבי מקסי רודריגז - אני בכלל לא קראתי בזמן האחרון על כך שהוא בדרך החוצה. במארקה או באס לא דיווחו על כך.

שני דברים יש לי אלייך(עמי):
    1. אפילו באתלטיקו לא מאמינים שהם יכולים להתחרות עם ברצלונה וריאל מדריד לגבי אליפות ספרד, אז אתה פתאום מפתח ציפיות?; אתלטיקו בכלל לא רוצה לרוץ לאליפות, כלומר בטח שהיא רוצה, אבל היא במציאות היא לא שואפת לשם. אתלטיקו רוצה ליצור המשכיות ולסיים גם בעונה הבאה בין ארבע הראשונות. אין ספק שהשתתפות קבועה בליגת האלופות תגדיל את המוניטין של המועדון ועשויה למשוך לשם עוד כוכבים.
    2. אתה לא תראה את הליגה השנה? על מי אתה מנסה לעבוד...

14. riquelme1 Member

עם השארות של הסגל הקיים, ועוד חיזוק בהגנה ובקישור, אתלטיקו יכולה להתמודד על האליפות, ולנסיה עם סגל פחות טוב מזה של אתלטיקו לקחה 2 אליפויות בשנות ה2000, כן בתקופת הגאלקטיקוס של ריאל.

טוב נו, נשחפתי. אני יראה אבל בלי התלהבות יוצאת דופן, אני לא רוצה לראות את הליגה הופכת לליגה הסקוטית.

15. Raulito Madridista

החיבור של ברצלונה כל-כך חזק והיא פתחה פער גדול משאר הליגה. ריאל מדריד מפציצה ברכש בינתיים ועם השחקנים הגדולים שמגיעים, כמו רונאלדו וקאקא, זה לא חייב להתחבר במאה אחוז כדי שריאל מדריד תיהיה אלופה. אבל אני מדבר הנחה שיגיעו עוד שחקנים, והפעם לעמדות יותר נחוצות. בכל מקרה, לשתיים האלו יש פער גדול מאוד לאתלטיקו, שצריכה עוד קשר אחורי, בלם ושני מגנים(אם מכוונים באמת גבוה). ואני לא רואה את אתלטיקו מביאה שחקנים מהדרג הראשון לחיזוק העמדות החלשות האלו. גם התעלמתי מהאפשרות שאולי אחד מהכוכבים יעזוב הקיץ.

אני ממש לא מסכים איתך לגבי האליפות של וולנסיה. הקבוצה של בניטס החזיקה בסגל אדיר בשנת 04\2003 קניזארס היה השוער השני הכי טוב בליגה פרט לקסיאס; אז'אלה היה אחד מהבלמים הטובים בעולם(הוא אומנם היה השם הבולט בהגנה של וולנסיה והשאר היו פחות טובים, אבל החיבור בין השחקנים היה נהדר); אלבלדה ובראחה הציגו מרכז שדה אדיר שבלתי-אפשרי לחדור; ויסנטה היה אולי השחקן המצטיין של העונה עם מספרים נפלאים, וגם כמובן שותפו לקישור - פאבלו איימאר; לשחקן בינוני כמו מיסטה הכל התחבר והוא לא היה רחוק מלהיות מלך השערים.
    אתלטיקו הנוכחית יותר מוכשרת מוולנסיה של אז, בעיקר בגלל החלוצים וגם פונגול הוא מחליף הרבה יותר טוב ממה שהיה לוולנסיה להציע. אבל לגבי שאר העמדות - אין על מה לדבר. אגב, אסור לזכור שלמרות שוולנסיה נתנה עונה טובה - במחזור ה-27 ריאל מדריד כבר הוליכה את הטבלה בשמונה נקודות יתרון. היא סבלה מחוסר מזל(כמובן שגם מסגל לא מוזן)במחזורים לאחר-מכן כמו ההפסד בברנבאו לברצלונה, ואחר-כך פשוט הייתה התרסקות ובאו חמישה הפסדים רצופים.