אנטוניו לופז הוא שחקן ביזיון, אין לי מושג מה הוא עושה בהרכב של אתלטיקו, איבודי כדור, משחק הגנה נרפה, פשוט לא תורם כלום, רק מזיק.
אגירה:"אנחנו בטחים שאנחנו יכולים לעבור שלב" http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/aguirre_354_130808_ES.Xxx חאבייר אגירה, מאמנה של אתלטיקו מדריד, לא היה מרוצה מהיכולת שהפגינו חניכיו אמש בהפסד 1-0 לשאלקה, אך הוא משוכנע שאתלטיקו תגבור על הגרמנים ותיהיה בליגת האלופות. "שום דבר לא נגמר, יש לנו עוד 90 דקות למחוק פיגור קטן. המשחק השני יהיה אחר לחלוטין, אנחנו נשחק בבית לעיני הקהל האוהב שלנו, ואנחנו בטוחים ביכולת שלנו להגיע לליגת האלופות. במשחק הבא לא יהיו להם כל-כך הרבה מרווחים במגרש והם לא יישחקו כה פתוח", הצהיר המאמן המקסיקני, שהוסיף שאתלטיקו תיכננה בכלל לשחק התקפי:"רצינו ליצור מצבים ולהבקיע שער חוץ יקר, אבל לא הצלחנו לעשות שום דבר במשחק אתמול, החזקנו בכדור אבל לא באמת סיכנו את השער. התוכניות השתבשו". אגירה לא רצה להתייחס להרחקתו של אנטוניו לופז, שספג שני כרטיסים צהובים והשופט השבדי, פיטר פרוג'דפאלדט, אבל בכל זאת אמר כמה מילים:"אני לא אוהב לדבר על שופטים. השחקנים צריכים להיות חכמים במהלך המשחק. זה קשה להיות עם פחות שחקן על המגרש אבל זה בדר"כ לא קורה לנו. השופט הוציא לנו יותר מדיי כרטיסים וקצת הגזים איתנו".
זה עצבים, כולם עשו טעויות וכמעט כולם השתתפו בכסאח. אבל דווקא כשפרפאן נפצע אל טורבו תיקל אותו נקי. ביזיון השדרים שטחנו את הקטע איך שבא להם. הבלם בורדון כבר מכין חיתולים לקראת הגומלין. הוא נורא מפחד מקון.
שום עצבים זה לא פעם ראשונה של אנטוניו לופז, אני זוכר גם את האדום שלו נגד ריאל מדריד בדרבי לפני כמה שנים, פשוט שחקן בלי שכל, והעבירה המכוערת שלו שהביאה לגול של פאנדר, בשביל מה? הוא לא תורם שום דבר להתקפה, לוקה במשחק ההגנה, שחקן בינוני מינוס, גם פרנייה לא משהו, אבל לפחות הוא יודע להתקיף.
כן, אנטוניו לופז באמת שחקן גרוע, לאי ודע לתת פס, לא יודע לבעוט, לא יודע סגירה אלכסונית, אני לא מבין-עאיך הוא הגיע למקצוע הזה כדורגל? אם אתה שואל אותי-הכל פורטצקיות, הוא הגיע כי הוא נשוי לבת של המאמן או משהו... למשהו יותר חשוב-קון יהיה בגומלין בכלל? ירדן, ציניקן חסר תקנה.
בקיצר, אתה לא יודע מי זה אנטוניו לופס. youtube קון יחזור עד הגומלין. הבעיה היא שהוא לא טוב בנבחרת. הוא טוען שזה בגלל שמאמן הנבחרת לא נותן לו את חופש הפעולה שיש לו באטלטיקו. נראה.
דני אתה עושה צחוק, אתה מביא פה שער של לופז מלפני 4 שנים וזה מוכיח שהוא שחקן טוב? דווקא בתחילת הקרירה שלו הוא היה שחקן סביר, אבל מאז הוא רק בירידה.
העניין עם אנטוניו לופז פשוט מאוד - הוא אף פעם לא הצטיין בעבודה ההגנתית, אבל ההבדל שבעבר הוא היה תורם יותר מבחינה התקפית, ובהחלט הוא כבר שנתיים נמצא בירידה גדולה ביכולת, בתחילת הקריירה ציפו שהוא ייתפתח למגן הרבה יותר טוב ממה שהוא היום. בכל אופן, אנטוניו לופז שיחק תחת הדרכתו של אגירה באוססונה ויש בין השניים קשר טוב כנראה והוא מקבל צ'אנסים שלא בטוח שמגיעים לו. אני חושב שאותם דברים אפשר לומר על פרנייה, שבחטאפה בשנת 06\2005 כבש הרבה מאוד שערים, אני גם זוכר טיל אדיר שלו נגד ריאל מדריד, אבל באתלטיקו הוא מגלה יכולת לא טובה. השניים קיבלו מספר הזדמנויות במדי נבחרת ספרד ופשוט לא ניצלו אותם. גם מהמגן הימני שלה, סייטיארידיס, אתלטיקו מדריד לא קיבלה יותר מדיי(הוא אומנם היה פצוע, אבל גם כששיחק הוא היה חלש). זו אולי אחת הסיבות שלמרות השחקנים המוכשרים שיש לקבוצה בחלק הקדמי, משחק ההתקפה של אתלטיקו היה נראה תקוע וחסר חיים לא מעט פעמים במהלך השנה שעברה. ובעצם, כאשר הם עלו קדימה הם לא תרמו כלום אלא רק עשו חורים גדולים שנוצלו על ידי היריבות. חבל שלקראת העונה הקרובה אתלטיקו לא מצאה מגן ימני. לפי האימונים השונים, פראה הקולומביאני יהיה זה שיישחק בצד ימין וזה בזבוז כי אתלטיקו מפסידה מהאיכויות הרבות שלו במרכז ההגנה. אולי וארלה בעצם ייתן פייט אם ירשים.
מלבד אגוארו שכאמור חסר לאתלטי, כבדרך-כלל, שמים לב לעד כמה חסר שם קילר במרכז המגרש. כישרונית ויצירתית ככל שתהיה ההתקפה של הקולוצ'נרוס, שללא ספק מורכבת מרביעייה התקפית מפחידה למדי, ללא קשר שייקח את המושכות ויעשה סדר במרכז השדה, לפחות בכל הנוגע לזירה האירופאית זה עשוי שלא לעבוד.
או במילים אחרות, דייגו. אומרים שאתלטי הציעה עליו 20 מיליון יורו, עם אכן הוא יגיע זה הרכש הכי טוב של אתלטיקו ב5 שנים האחרונות.