כשהודיעו שטורס עוזב אבל פורלאן מגיע לא ממש הייתי בדיכאון, אמנם טורס יותר טוב וסמל אבל ממנו לא היינו מקבלים את מה שאנחנו מקבלים כל שנה מפורלאן. אני לא אומר שפורלאן יותר טוב מטורס ולא קרוב לאהדה של האוהדים לטורס לעומתו , אבל מפורלאן אתה יודע שכל שנה הוא ישים לפחות 16-17 גולים בליגה ובשאר המפעלים גם ידאג לכבוש..פשוט חלוץ תותח!
אין ספק שטורס היה צריך להבקיע יותר שערים באתלטיקו מדריד, אבל אני חושב שזה לא כל-כך פייר להשוות בין הקבוצה בה טורס שיחק לבין אתלטיקו מדריד כיום. רק בשנה האחרונה של פרננדו טורס לאתלטיקו הייתה קבוצה נורמלית שנלחמה על מקום בגביע אופ"א ובסיום סיימה שביעית. לאתלטיקו אז היו שחקנים בינוניים בחלק הקדמי והקבוצה של היום יותר מרשימה. אני בטוח שפורלהאן נהנה מאוד מהעובדה שאגווארו משחק לידו. כמובן שמה שאמרתי לא לוקח מהקרדיט שמגיע לפורלהאן. השחקן הבולט באתלטיקו מדריד העונה ללא ספק. הרבה מדברים על אגווארו ופורלהאן, אבל לדעתי אם תגיע הצעה רצינית מאינטר - הקפטן מקסי רודריגז ייפרד מאתלטיקו לשלום. הרבה תלוי באפשרות של אתלטיקו להגיע לליגת האלופות בעונה הנוכחית. דווקא אגווארו לדעתי יישאר, לפחות עד לסוף העונה הבאה. השחרור של סייטיארידיס טוב לשני הצדדים. ואתלטיקו חייבת מגן ימני לעונה הבאה. פראה הרבה יותר טוב כבלם והייטינחה הוא לא פיתרון. וארלה קיבל קרדיט השנה בסנטאנדר, הוא פתח בהרכב ב22 משחקים ויש לו שני שערים, אבל אני לא בטוח שהוא עדיין בשל להיות המגן הימני של אתלטיקו.
אם כבר מוכרים את פורלאן לליברפול(הלוואי שלא יקרה) אז במקום לוקאס לייבה שגם ככה העמדה הזאת מפוצצת,שיביאו את ארבלואה או את אורליו(המגן הימני שלא סגור על השם שלו) ובתוספת לכסף תהיה עסקה טובה... אבל עדיין מעדיף שפורלאן ישאר,אם אפשר שכל החלק ההתקפי ישאר ויביאו קשר התקפי ובלם ומגן ותהיה קבוצה פצצה... אה אם אפשר את אסנחו מויאדוליד זה לא יזיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
גם על האגף שלו אתה לא סגור. פאביו אורליו השפיל את אריאן רובן באלופות. אני לא מאמין שליברפול תוותר גם עליו וגם על ארבלואה. בעמדת הקשר ההתקפי כדאי יהיה לבדוק בקיץ את דייגו קושטה. הוא עשה 2 עונות טובות בסגונדה, מגיע לו צ'אנס.
התכוונתי שיביאו את המגן הימני שלהם שאני לא סגור אם השם שלו זה אורליו או ארבלואה כי אני מתבלבל ביניהם, לא התכוונתי לשניהם
ארבלואה זה השם ולא נראה לי שליברפול תוותר עליו אלא אם כן זה יהיה עם עסקת חליפין של פורלאן ששמעתי שהם רוצים אותו אם ליברפול רוכשת את פורלאן איזה התקפה מפחידה תהיה להם פשש
לא עוזב את העיר? בריאל מדריד כנראה שהוא כבר לא ימשיך, אך היום גם במארקה וגם באס מדווח על התעניינות של אתלטיקו מדריד במאמנה לשעבר של סביליה. חואנדה ראמוס הינו אחד מהמאמנים הספרדיים המוערכים ביותר אך ככל הנראה שאין זה מספיק על מנת להשאירו בריאל מדריד, הנשיא שייבר יביא עמו מאמן וחואנדה יהיה פתוח להצעות, אחת מאמן עשויה להיות מכיוונה של אתלטיקו מדריד שלא צפויה להמשיך עם אבל ראסינו על הקווים. גם קיקה סאנצ'ז פלורס נמצא בתמונה, אך הקבוצה תפנה אליו רק אם המו"מ עם חואנדה ראמוס ייכשל. *ה-people מדווח ששחקנה של מידלסבורו, אדם ג'ונסון, עשוי להצטרף לבקבוצה לעונה הבאה. *מנצ'סטר סיטי נואשת לצרף חלוץ מהליגה הספרדית, לאחר שמועות עם התעניינות בדויד ויאה, ראול, אטו וגונזלו היגוואין - שמו של דיאגו פורלאן הועלה מחדש. הדיילי מירור מדווח שאתלטיקו מדריד תשקול כל הצעה מעל 25 מיליון יורו.
אני בטוח שהאמת הפוכה לגמרי. גם ראמוס וגם פלורס נכשלו בקבוצות שלהם העונה, ראמוס אפילו בשתי קבוצות. אז עכשיו הם מחפשים עבודה ומציעים את עצמם לאטלטיקו.
עם אלה המועמדים, עדיף כבר להשאר עם אבל שעושה עבודה מצויינת מאז שהחליף את אגירה, אהבתי מאוד את ההחלטות שלו במשחק האחרון נגד ולנסיה, עם אופאלשוי כמגן ודמוינגס כבלם. חואנדה ראמוס הרודף בצע, נכשל גם בטוטנאהם וגם בריאל מדריד העונה הוא איכזב אותי, מאמן שחושב יותר מדי בקטן, מאמן נחות טקטית שגוארדיולה ובניט עשו לו בצפר. וקיקה סנצ'ס פלורס לא מאמן מספיק טוב, לא הצליח גם בולנסיה וגם בבנפיקה העונה.
לא מחזיק מראמוס הוא לא מתאים לנו שילך למקום אחר שיציל את טוטנהאם מירידה גם שנה הבאה ויעזוב אותנו אנחנו לא קשורים אליו ולא רוצה שהקבוצה שלי תהיה קשורה אליו מי שכן הייתי רוצה לראות זה את שוסטר או אגירה חוזר אם יש סיכוי בכלל שהוא ירצה לחזור
תגיד, מתי ראית מאמן שחוזר אחרי חצי שנה שפיטרו אותו? אני רוצה שראסינו ישאר, אבל עם לא המאמן שהכי היתי רוצה לאתלטיקו, זה ארנסטו ואלרורדה.
ראסינו מצויין אבל יש לו הרבה החלטות מוזרות [להעלות את באנגה דקה 75 במקום אגוארו ולגרום לחזרה של אספניול מ2-0 וואלה לא זוכר איזה משחק זה היה אבל הובלנו ואז הוא הכניס את באנגה במקום אגוארו כחלוץ!!! וכמעט ואיבדנו את הניצחון] או ההחלטה להושיב את פורלאן בספסל נגד פורטו לא קונה את הבולשיט שהיתה לו פציעה.
זה חדש. חואנדה ראמוס לא מספיק טוב בשביל אתלטיקו מדריד. עמי, תעשה לי טובה. ניכר מהדברים שלך על ראמוס שאתלטיקו מדריד היא קבוצה שמגיע למינימום חצי גמר ליגת האלופות בכל שנה שהיא יכולה להגיד לו לחואנדה. הקולוצ'נרוס קבוצה שנעה כבר שנים על ציר הבינוניות, יותר טוב מחואנדה ראמוס היא לא יכולה לבקש, הוא מתאים לטעמי בול לסטנדרטים שלה ואין לה את הפרווילגיה להגיד לא לאחד כמוהו. זמנו של אבל רסינו שאול בקבוצה. קשה לי לגבש חוות דעת עליו. הקבוצה אמנם השתפרה מאז שאגירה פוטר, אבל לא באופן משמעותי והיא עדיין לא הבטיחה את מקומה בליגת האלופות של העונה הבאה. בקשר לתבוסות של ריאל מדריד, אז כן, חואנדה הוא המאמן ואיך שלא נסובב את זה הוא לא נקי מאשמה, אבל לא הייתי מפיל את כל התיק עליו. ייתכן מאוד שההכנה הגרועה שלו ל-2 המשחקים שדיברת עליהם השפיעה מאוד על התוצאה, אבל לכולם ברור שהוא לא עיקר הבעיה והסיבה לכך. במוקדם או במאוחר ריאל מדריד הייתה צריכה לקבל לקבל את הסטירה הזאת על מנת להתעורר אחרי שנים של ניהול כושל וביוב מתצטבר, לרוע מזלו של חואנדה ראמוס הוא האיש שהיה שם על הקווים ונפל קורבן. בגדול, את הקדנציה הקצרה שלו אצלנו ניתן לסכם כטובה. הקבוצה של שוסטר הייתה מפורקת לחלוטין ואיבדה את עצמה, חואנדה הצליח להפיח רוח חיים חדשה ולהשאיר לנו קמצוץ של תקווה עד לקלאסיקו השחור, אף על פי שרוב הניצחונות שלנו היו על קבוצות קיקיוניות שמשקפות את רמת הליגה, אף אחד לא ייקח את זה ממנו.