אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

  1. The Legend-Ryan Giggs Member

    הצטרף ב:
    ‏6/5/09
    הודעות:
    6
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתלטיקו זה הוכחה שלמרות שיש לך שחקנים כמו קון או פורלן או מקסי או סימאו או אפילו פונגול,אם אין לך הגנה אתה לא תגיע רחוק מה שאתלטיקו צריכים לעשות זה לקנות בלם אחד טוב שיחזיק להם את ההגנה ושלא יספגו גולים בכמויות.
     
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,290
    לייקים שהתקבלו:
    1,422
    הוא שיחק גם בימין והכי מעט הוא שיחק במרכז. כי במרכז לא מספיק שיש לך שליטה בכדור, צריך גם שליטה במשחק. יש את זה רק לאסונסאו ובנגה.
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אני לא אומר שזה לא יעבוד אבל יש לי ספק גדול בקשר לתפקוד של באנגה בעמדה הזאת, נתחיל בכך שהוא מעולם לא שיחק אותו: בבוקה הוא שיחק סינקו בודד בשיטת היהלום או כקשר האחורי מבין שלושה, במונדיאליטו בו הוא היה בשיאו לדעתי הוא שיחק כסינקו הקדמי יותר (50\50) במערך הדובלה סינקו, בולנסיה במעט ששיחק אני לא חושב שהוא תופקד קדימה. מעבר לזה הוא לא מאיים כמעט על השאר שזה בעייתי לעמדה, אם כי לא פוסל כמובן.

    מעבר לכך אני לא כ"כ בטוח שהוא נשאר במדריד
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/5/09
  4. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    פורלהאן רודף אחרי תואר הפ'יצ'יצ'י

    http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/05/11/futbol/equipos/atletico/1242034262_extras_portadilla_0.Xxx

    בצמד שכבש אתמול, פורלהאן(כולל שער ניצחון על אספניול בדקה האחרונה) לא רק השאיר את אתלטיקו מדריד חזק במאבק על המקום הרביעי, אלא גם שבר את שיאו האישי מעונת 05\2004, אז סיים כפיצ'יצ'י של הליגה הספרדית כעוד היה שחקן ויאריאל, עם 25 כיבושים. סמואל אטו היה זה שהוביל את טבלת הפיצ'יצ'י רוב העונה, אך פורלהאן הבקיע שלושער במחזור האחרון והצליח לעבור אותו בהפרש של שער אחד. העונה, פורלהאן הבקיע כבר 27 שערים ב30 משחקים בלבד, והוא שוב נאבק עם אטו על תואר הפיצ'יצ'י כאשר בין השניים מפריד רק שער בודד. ב14 המשחקים האחרונים כבש פורלהאן 15 שערים, מספר פשוט בלתי-נתפס. גם לאורך כל התקופה שלו בספרד, המספרים של פורלהאן מרשימים: ב172 משחקים הוא כבש 97 שערים(54 במדי ויאריאל ו43 במדי אתלטיקו מדריד). הקבוצות שסבלו ממנו הכי הרבה בן ברצלונה ולבאנטה, נגדן כבש שמונה שערים.


    פורלהאן אמר לאחר המשחק אתמול:"אנחנו תמיד עושים את הכל הרבה יותר קשה, אבל העיקר שניצחנו. השערים הגיעו בזמן טוב והם היו מאוד יפים, זה חשוב מאוד שלא איבדנו נקודות יקרות בבית, אסור לנו. אני חושב שהקבוצה הייתה רגועה גם בדקות הקשות וזה מוכיח משהו. אתלטיקו חייבת להמשיך עם רוח הלחימה הזאת ורק כך נשיג את המטרה שלנו וניהיה בליגת האלופות".

    גם מאמן אספניול, פוצ'טינו, הרגיש צורך להחמיא לחלוץ לאחר המשחק:"הקבוצה שלי לא הייתה בעניינים בחצי השני, אבל מה שעוד יותר ברור זה שלא הייתה לנו תשובה לפורלהאן. לא הצלחנו לעצור אותו. הוא היה ביום מדהים, ללא ספק מספר 1 על המגרש. הוא בכלל נותן עונה גדולה".

     
  5. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הסטיסטיקה של פורלאן בהחלט מדהימה, אבל אני לא מתרשם מימנה יותר מדי, גם אטו עם 28 שערים ונגד הגנה חזקה ראינו מה הוא שווה. אגב, הגול הראשון היה גולאסו אמיתי.

    אתלטיקו מדריד כובשת העונה 72 שערים ב33 משחקים, ההתקפה השלישית בטיבה בליגה, עם לאתלטיקו הית הגנה ראוייה העונה היא הית רצה לאליפות.

     
  6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    שמתי לב במשך כל העונה הזאת שיש לנו בעיה אדירה בהגנה בגלל שההגנה שלנו משחקת נורא גבוה ומסתמכת המון על נבדל, כל כדור עומק שמישהו עושה תנועה ובא מאחורה זה חצי גול ומצב מסוכן.

    מקווה מאוד שמול ההתקפה הקטלנית של ולנסיה לא נעשה את זה כי כבר הוכחנו כשאנחנו משחקים יותר קרוב לשער שלנו יותר קשה לפרוץ לנו את ההגנה(שגם ככה פרוצה).

    VAMOS ATLETI !
     
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,290
    לייקים שהתקבלו:
    1,422
    המאמן, שהוא גם שוער עבר, רוצה שהבלמים יהיו קרוהים למרכז המגרש והשוער ישמש גם כליברו. אחת הסיבות לשמור על לאו פראנקו היא ההצלחה שלו בתפקיד הכפול הזה.
    בעונה הבאה פבריציו קולוצ'יני יכול לחזור. הוא לא התאקלם בניוקאסל, אבל אצלינו הוא היה טוב ועזב בגלל בעיות התקציב של אטלטיקו.
     
  8. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    תגיד לי באיזה קבוצה הוא כן התאקלם הפלופ הזה, שעבר יותר מ-7 קבוצות בקרירה שלו, ובכולם נכשל. אסון יהיה עם הוא יחזור לאתלטיקו, דני תפסיק לשאוף לבינוניות כבר.

     
  9. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אשרי המאמין, אני מסכים עם עמי! אחד הפלופים הכי גדולים. אני זוכר שציפו ממנו להיות האז'אלה הבא, תמיד ראו פטנציאל, כוח, חוסן, אבל תמיד בכל משחק גדול הגיע איזה ברזילאי תורן וקרקס לו את התחת. הוא פשוט לא ברמה הגבוהה ביותר, אין מה להרחיב עליו.
     
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,290
    לייקים שהתקבלו:
    1,422
    איך להבין את השעיה של פריה למשחק אחד בלבד? אם כבר מסכימים שהמרפק לא היה מכוון, תבטלו את האדום.
     
  11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    למה לעשות משהו סוף סוף צודק לשם שינוי שהוא לטובת אתלטיקו למרות שכמעט הרסו את העונה??

    הם רגילים רק לדפוק ולהרוס, לתקן,לא אצלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,290
    לייקים שהתקבלו:
    1,422
    מי שעושים את ההימורים, מי יוכל לשחק מגן ימני במחזור הקרוב, שימו לב: סייטרידיס לא חוזר לאימונים. מיד בתום ההשעיה שלו הוא שוחרר סופית מאטלטיקו. פרטי העיסקה לא פורסמו. מי שכן חוזר לאימונים, זהו פלו סינמה-פונגול שהיה פצוע. אני מהמר עליו.
     
  13. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "פורלאן ימשיך באתלטיקו מדריד"

    אנריקה קרזו, נשיאה של אתלטיקו מדריד אשר נלחמת אחד הכרטיסים לליגת האלופות לעונה הבאה נשמע בטוח בכך שעלייה או אי-העלייה של הקבוצה למפעל לא תשפיע על דיאגו פורלאן. "אני חושב שפורלאן יישאר באתלטיקו מדריד בעונה הבאה. השחקנים משחקים היכן שהם רוצים" אמר הנשיא למארקה, "אין לנו אף בעיה והוא שמח פה". ההצהרה הזאת באה בניגוד ישיר לפירסום של ה-sport הקטלוני שפירסם לאחרונה שאתלטיקו מדריד וליברפול על סף סיכום העברתו של האורוגוואי לליברפול תמורת כ-24 מיליון יורו.

    סיטארידיס שוחרר

    אתלטיקו מדריד פירסמה הודעה רשמית על שיחרורו של המגן היווני גיורקאס סיטארידיס מהקבוצה. כך נכתב בהודעה: "אתלטיקו מדריד וגיורקאס סיטארידיס הגיעו להסכמה על התרת חוזהו של השחקן שיועד להיגמר ביוני 2010. מעכשיו, גיורקאס סיטארידיס חופשי לנהל מו"מ על עתידו אם כל מועדון שיחפוץ בו. אתלטיקו מדריד מאחלת לשחקן אשר לבש את חולצת הקבוצה בשלושת העונות האחרונות כל טוב בכל אתגר שייקח בעתיד".
     
  14. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    פורלאן כבר לא ילד, הוא מגרד את ה-30. הרבה יותר חשוב לשמור על אגוארו.
     
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,290
    לייקים שהתקבלו:
    1,422
    על קון אפשר לקבל כפול, 60 מיליון לעומת ה-ספק 30 של פורלאן. חבל אם ההנהלה תתפתה. הלוואי והעונה הזאת לימדה אותה להעריך את השחקנים שאוהבים את המועדון.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/5/09