צריך להשים את סימאו בימין ורודריגז בשמאל רודריגז יש לו בעיטות מעולות הוא צריך כל הזמן לחתוך ימינה ולבעוט שוטים לשער פורלאן ואגוארו יסתערו על הכדורים והסיכוי שיגמר בגול גבוה סימאו על הקו בימין עובר ואו סוחט פנדל או שמוציא כדור רוחב טוב לפורלאן או אגוארו הלוואי ואבל יעשה את זה
אגירה ניסה את זה, גם אצל אבל מקסי עובר לפעמים שמאלה. לדעתי, העיקר שלא יהיו דבוקים לאגף כמו מרטין פטרוב בזמנו.
אגווארו ומקסי עשויים לעזוב בקיץ; תמונת מצב לגבי אתלטיקו http://www.as.com/recorte/20090407dasdaiftb_47/C280/Ies/Champions_Kun_Maxi_saldran_mercado.Xxx הסגל של אתלטיקו מדריד צפוי לעבור מהפכה במידה והקבוצה לא תגיע לליגת האלופות(תקציב המועדון עשוי לרדת ב50%), כך מפרסם היום אתר האס. שני השחקנים המרכזיים שעשויים לא להמשיך הם קון אגווארו והקפטן מקסי רודריגז. באתלטיקו הצהירו שיהיו מוכנים למכור את החלוץ הארגנטינאי לאינטר במידה וייתעקש לעזוב, כדי להכניס לקופת המועדון 60 מליון יורו(סעיף השחרור שלו). מקסי רודריגז אומנם חתום עד 2010, אבל בקבוצה חושבים שאולי זה הזמן המתאים למכור גם אותו. השחקנים שיעזבו בוודאות הם מאניש, לואיס גארסיה, סייטיארידיס וככל הנראה גם פרנייה. קופה לא יירצה להישאר במידה ולא יישחק יותר העונה, והשוער הראשון לעומת זאת, לאו פראנקו, יאריך כנראה את חוזהו. הוא יהיה חלק מהבסיס החדש של הקבוצה לקראת העונה הבאה. באתלטיקו מעוניינים לבנות על שחקנים צעירים. חוראדו יחזור ממאיורקה כדי להיות המנהיג, דה לה קוובאס ייקבל יותר דקות, ובקבוצה מעוניינים בפדרו לאון מויאדוליד וגם בחסוס גמז ואליסאו מהעולה החדשה מאלגה.
אם המועדון מחפשאיפה לחסוך, אז דבר ראשון, לא למכור את הכוכבים. כי אי אפשר להשיג שחקנים שיביאו את אותה התרומה למשחק שלנו בפחות כסף. סוסו פיטארק חייב לשכוח מהקומבינות. דבר שני, להאריך את החוזה של לאו פראנקו. דבר שלישי, וכאן פיטארק חזק בעניינים, לעקוב אחרי המושאלים. חוראדו, קלבר וולרה בעונה טובה, דייגו קושטה בעונה גדולה. השניים שלא שיחקו מספיק, הם השוערים, פיצ'ו ורוברטו. שניהם בגלל פציעות.
באנגה: "אני רוצה לישאר באתלטיקו מדריד" קשרה הארגנטינאי של אתלטיקו מדריד, אבר באנגה, המושאל מולנסיה הביע את רצונו להישאר באתלטיקו גם בעונה הבאה. לאתלטיקו מדריד ישנה האופציה לרכוש את הקשר מולנסיה בתום העונה - והוא אכן מקווה שכך יהיה, "אף אחד באתלטיקו מדריד לא אמר לי אם המועדון יממש את האופציה להחתים אותי או לא. כן, אני אשמח להישאר. כשהגעתי עשיתי זאת עם רצון לעשות דברים טוב ולהישאר, זה מה שאני מקווה" הסביר באנגה. "זה יפגע בי אם אתלטיקו לא תחליט להחתים אותי כיוון שאמרתי שאני רוצה להישאר כאן. אם זה לא יקרה אני אנסה להצליח במקום אחר, אבל שוב - אתלטיקו מועדון גדול ואני מעוניין להישאר". באנגה אמנם לא הצליח לתפוס מקום של קבע בהרכב אתלטיקו מתחת לחאבייר אגירה או אבל ראסינו אבל נשאר אופטימי, "כולם אוהבים לפתוח בהרכב אלב כשאני משחק אני מנסה לתת את הכל. קיבלתי הזדמנויות מאגירה וראסינו, חלק ניצלתי וחלק לא. אני אשמח לקבל עוד הזדמנויות אבל כרגע אני מנסה להוציא את הטוב ביותר מהדקות שיש לי" סיכם באנגה. http://ecodiario.eleconomista.es/imag/_v2/ecodiario/deportes/225x250/banega_atletico.Xxx
הכל טוב ויפה אבל השאלה האם שווה למועדון להשקיע כל כך הרבה כסף בשחקן שהמאמן לא ממש סופר, בהנחה שהוא ישאר המאמן. מבחינת יכולת אין לי ספק שיש לבאנגה מקום אבל צריך גם לקחת בחשבון את הנושא הכלכלי.
אבל רסינו כן סופר את בנגה. פשוט הלך אגירה, הלכו הרוטציות. אבל כשבנגה נכנס כמחליף, הוא משנה את המשחק. וברור שהמאמן מודע לכך. במחזור הקרוב פרניה שוב יפתח, מסתבר שהוא הוחלף בגלל פציעה. אנטוניו לופס כנראה יהיה על הספסל אחרי שהחלים, פריאה מושעה בגלל צהוב עשירי. מקסי וג'וני כשירים, אני מקווה ששניהם יפתחו.
http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/04/12/futbol/equipos/atletico/1239569494_0.Xxx סימאו, שכבש את השער השני אתמול נגד לה קורוניה, נכנס לדפי ההיסטוריה של המועדון כאשר כבש את השער ה-4000 של אתלטיקו מדריד בליגה הספרדית הבכירה. אתלטיקו היא הקבוצה הרביעית שעוברת את המספר המיוחד, כאשר הקבוצות שכבר עשו זאת הן ריאל מדריד, ברצלונה ואתלטיק בילבאו. בעשרה בפברואר 1929 אתלטיקו כבשה את השער הראשון שלה בליגה הספרדית מרגלי ויסנטה פלאסיוס. במרץ 1953 הגיע השער האלף בליגה מרגלי אדריאן אסקודרו. השער האלפיים הגיע בינואר 1971 והכובש היה ג'וליו אורקאזון. ובינואר 1990 נכבש השער ה-3000 מרגלי רוברטו סימון מרינה. קון אגווארו אמר אחרי המשחק אמש:"אנחנו רוצים להגיע לליגת האלופות, זה היעד שהצבנו לעצמינו. אני לא יודע אם אי העפלה יהיה כישלון, אבל אנחנו בכלל לא חושבים על זה. הקבוצה הגיעה למגרש קשה כמו הריאזור לאחר ששיחקה רע בשבוע שעבר, ואני חושב שהראינו היום שיפור גדול, גם בהגנה וגם בהתקפה, כל הקבוצה תיפקדה כמו שצריך. הניצחון נותן לנו ביטחון נוסף לקראת המשך הדרך". המאמן אבל ראסינו דיבר בעיקר על הפוטנציאל של הקבוצה שלו. "הניצחון הזה מוכיח שאנחנו פועלים בדרך הנכונה ויש שיפור גדול בקבוצה. השחקנים לא הפסיקו לרוץ ונעו על שטח גדול מאוד. כשאתלטיקו מדריד מפתחת משחק טוב, קשה מאוד לקבוצות לעמוד מולה. היום הראינו גם סבלנות וזה מאוד משמח אותי. עשינו ניצחון גדול ואנחנו נמשיך לקוות להשיג את המקום הרביעי", אמר המאמן, שסירב להתייחס לעתיד. "אני לא יודע מה יהיה איתי בהמשך, מה שהכי חשוב זה להביא את הקבוצה הזאת לליגת האלופות, אתלטיקו זו קבוצה שצריכה להיות שם.
ראסינו מאמן מצויין אבל יש לו חילופים הזויים ראיתי את באנגה במקום אגוארו שמחתי מאוד אגוארו התעייף ובאנגה חשבתי שיכנס בתור וקשר וככה נשחק 4-3-3 אבל הוא שם את באנגה חלוץ זה פשוט טפשי לדעתי ולא איחר הגול שלהם מזל שנגמר 2-1 איזה קורה הייתה להם מה שכן הוא צודק השחקנים באמת רצו בטירוף בכל המגרש ונתנו מהם המון והוא צודק כשאתלטיקו בכשור אף קבוצה לא יכולה לעמוד מולה גם לא ברצלונה [4-3] וריאל [1-1 בפוקס] אנחנו עוד נפרק את ולנסיה האלה ונטביע את הצוללת הצהובה כי אנחנו האדומים של מדריד
http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/04/1239678178.Xxx הקפטן לאו פראנקו ממשיך להציג יכולת טובה וגם במשחק האחרון נגד לה קורוניה, עזר לאתלטיקו לנצח עם שתי הדיפות מעולות בעשר הדקות האחרונות. אבל, השוער בן ה-31 עדיין ללא חוזה לעונה הבא, כאשר הוא וההנהלה לא הגיעו לעמק השווה. השוער הארגנטינאי, שאמר לא פעם שהוא מעוניין להישאר בקבוצה, מאוד מאוכזב מהיחס אליו, משום שעוד בדצמבר הוא דיבר עם ההנהלה על הארכת חוזה, אבל שום דבר לא קרה. השוער מעוניין להמשיך. על פי הדיווחים בתקשורת, הנהלת אתלטיקו מתכננת לעשות צעד משמעותי בעניין, כאשר ממש בקרוב תניח הצעה על השולחן - הארכת חוזה בשנתיים נוספות עם אותו שכר. סימאו סרברוסה שכבש את שער הליגה ה-4000 של הקבוצה, לא הסתיר את גאוותו מהעניין, כאשר בראיון לאתר האס הדגיש - "זה כבוד גדול להיכנס להיסטוריה של אתלטיקו. אני מקווה להמשיך כאן עוד הרבה זמן. התחברתי לההנהלה, לשחקנים ולקהל התומך".
אתלטיקו מעוניינת בחוליו ארקה המארקה מפרסם היום על התעניינות של אתלטיקו מדריד בארגנטינאי של מילסבורו, חוליו ארקה. ע"פ הדיווח, אתלטיקו עקבה בשבועות האחרונים אחר השחקן שיכול לשחק גם באגף שמאל וגם במרכז המגרש וכבר יצרה איתו קשר ראשוני, הם שאלו אותו על התוכניות שלו לעונה הבאה ועל האפשרות שייצטרף לאתלטיקו מדריד בקיץ הקרוב. ארקה בן ה-28 מחזיק בדרכון איטלקי ולא ייחשב כזר במידה ויגיע. http://3.bp.blogspot.com/_nvf2OFbbof8/SNI22LW-HrI/AAAAAAAACNs/61xYdILTvYI/s320/4.Xxx
Youll never walk alone סוסו פיטארק מפתה את חואניטו הבלם הוותיק רוצה לסיים את הקריירה בבטיס, אבל אטלטיקו מציעה לו חוזה לשנתיים עם שכר של 1.2 מיליון יורו לעונה, כפול ממה שהוא מקבל עכשיו. יש גם הצעות מחו"ל, אבל חואניטו מעדיף להישאר בספרד. מועמד נוסף לחזק את ההגנה שלנו הוא מילאן סטפנוב מפורטו. אבל קודם הוא עצמו צריך לקבל חיזוק. אחרי מות אמו ותאונת דרכים לסרבייש קשיי ריכוז. מי שיכול לעזור במשימה הזאת, הוא מאמן נבחרת סרביה ראדי אנטיץ'.