מקסי רודריגז:"אני רוצה להמשיך כאן עוד כמה שנים" http://u.univision.com/contentroot/uol/art/images/deportes/futbol/2008/04/23/maxi_rodriguez3.Xxx עתידו של קפטן אתלטיקו מדריד, מקסי רודריגז, עדיין לא ברור. השחקן מנגד, יודע מה הוא רוצה אמש הוא הצהיר בראיון לפני המשחק של נבחרת ארגנטינה, שהוא מעוניין להמשיך בקבוצה עוד כמה שנים. כמוכן, הארגנטינאי אמר שאתלטיקו לא תיהיה התחנה האחרונה בקריירה שלו. "אני מאוד נהנה כאן, המועדון מתייחס אליי נפלא, ואני רוצה להמשיך כאן עוד כמה שנים ולעשות דברים גדולים, לפני שאחזור לנווילס". מקסי רודריגז רוצה לפרוש במדיה של נווילס, הקבוצה בה גדל, ואצלה שיחק בעונת 00\1999. השחקן התייחס גם לעונה הנוכחית שלו ולנבחרת ארגנטינה -"אני יודע שיש לי עונה לא יציבה, עם עליות ומורדות, אבל אני משתדל תמיד לשמור על אותה רמה. אני גאה מאוד להיות שחקן חשוב בנבחרת ארגנטינה, תענוג להתאמן תחת הדרכתו של מראדונה". לגבי המטרות שת אתלטיקו העונה, הצהיר הקפטן:"יש לנו עוד מה לעשות, אנחנו רוצים לסיים במקום הרביעי ושהקהל ייהנה מהכדורגל שלנו. אנחנו בתקופה טובה יחסית". בתקשורת עלו מידי פעם שמועות לפיהן הקפטן מסוכסך עם המאמן החדש, אבל ראסינו, שנהג להחליף את מקסי בסביבות הדקה ה-60, אך הקפטן הכחיש כמובן וציין שהיחסים בין השניים מעולים. * באתר האס פורסם היום שרקראטיבו הואלבה מעוניינת במראינו פרנייה לקראת העונה הבאה. מסתמן שהמגן לא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה, והוא מחכה להצעות בעיקר מהליגה הספרדית, אך לא יהסס לחפש את עתידו במקומות אחרים.
כן, בוודאי, הלוואי שכל שחקן שלובש את סרט הקפטן יזרוק אותו כשהוא מוחלף. שחקן למופת! שכיר חרב ולא יותר. ושלא יבינו לא נכון, אני מת עליו. הוא פשוט שכיר חרב, זה הכל.
אני דווקא כל פעם שהוא היה מוחלף הייתי שם לב לכאב העצום שלו ושהוא תמיד היה אוכל את עצמו מבפנים ולא היה עושה פרובוקציות ותמיד מוחא כפיים לקהל ומכבד אותם ולא ראיתי את המקרה הזה למרות שהבנתי מכמה אנשים שזה קרה. אבל הוא ממש אבל ממש לא שכיר חרב, הוא היחיד באתלטיקו שמתאים עכשיו להיות קפטן, אין שחקן אחר בקבוצה שמסוגל לקחת אחריות כמוהו כל הזמן ולתפוס פיקוד ברגעים הקשים. ותבין אותי אנשים עושים טעויות, לו אני מוכן לסלוח, על מה שאגווארו אמר שראסינו הוא האשם ולא השחקנים זה לא, כי כשמקסי הצטער ולא פתח פה על אף אחד, הצוציק הזה חש שמותר לו הכל
הצוציק הזה לא חש שמותר לו הכול, סך הכול הוא אמר שהיה קשה להם לשחק בלי פולרלאן, הצוציק הזה הוא השחקן הכי טוב שלכם בקבוצה, בכלל איך אתה יכול בכלל לקרוא לו צוציק. אתה עוף מוזר...
כי הוא עדיין צוציק ואם הוא רוצה לעזוב אז שיעוף מהקבוצה, אתלטיקו מעולם לא נבנתה על שחקן ומעולם לא הייתה תלויה בשחקן. כשטורס עזב כולם חשבו שהקבוצה תתפרק ולא תשרוד בלעדיו ותחזור אחורה, והוכח שהקבוצה הזאת היא מעל לכל שחקן ואין לשום שחקן בעולם זכות לבקר את המאמן שלו
הוא לא ביקר את המאמן שלו, הוא סה"כ הביע עמדה-קשה לשחק בלי פורלאן, מה הבעיה? צוציק צוציק בלעדיו אתם לא שווים המון. לא שאתם שווים עכשיו משהו, לא הייתם שווים שנים משהו, אבל בלעדיו אתם תדשדשו לא בין ה-6 הראשונות אלא בין ה-10 האחרונות. ועמי חלאס לקרוא לכולם עוף מוזר כי הם לא חושבים כמוך. אנחנו מצטערים שאנחנו לא נורמלים. זאת הצביעות של האוהדים. קל לקפוץ על שחקן כזה, אבל כששחקן אחר זורק את סרט הקפטן אפשר לסלוח לו. אין לכם סמל בקבוצה והשחקן שיכול לקחת את התפקיד זה לאו פראנקו בגלל הוותק.
הוא כן ביקר את המאמן כשהוא אמר : אתם לא צריכים להפיל את האשמה להדחה על השחקנים אלא על המאמן שעלה בשיטה הזאת... ותאמין לי שבלדעיו יבוא חלוץ אחר ותאמין לי שלא נהיה ב10 האחרונות. זכותי לאהוב שחקן כזה או אחר יותר ולהצדיק את מעשיו ולסלוח לו. ביום שאגווארו יעשה חצי ממה שמקסי עשה למען הקבוצה ולא רק בתוך המגרש אז אולי יהיה אפשר להשוות ביניהם
תגיד לי אתה אוהד אתלטיקו או שאתה סתם מוזכיסט? עם כול הכבוד למקסי ויש כבוד, הוא לא עשה רבע מימה שאגוארו עשה לאתלטיקו מדריד, אגוארו הוא שחקן ברמה הכי גבוהה שיש, ווארלד-קלאס אמיתי שכול הקבוצות הגדולות באירופה רודפות אחריו, אתה צריך להודות שיש לכם שחקן כזה בקבוצה. הוא האליל הבלתי מעורר של כול אוהדי אתלטיקו. הזריקה של סרט הקפטן של מקסי חמורה בהרבה, מהביקורת הקלה של אגוארו על אבל ראסינו, ועם אתה לא אוהב את אגוארו אז אני כבר באמת לא יודע מה להגיד לך. לא רק שאתה פסימי בצורה מפחידה, אתה גם מזכוסיט.
אלה מילים נרדפות. מקסי רוצה להישאר ולא מתנה את זה בהעפלה לליגת האלופות. שכיר חרב הוא היה באספניול. דפורטיבו מימשה את אופציית הרכישה של זה קאסטרו. 2 מיליון יורו על שחקן שהשגנו בחינם. כל הכבוד לסוסו פיטארק.
הוא בכלל לא האליל הבלתי מעורער, אם הוא ישאר עוד הרבה שנים אז אפשר יהיה להגיד שהוא סמל ושהוא אליל של האוהדים. את האוהדים של אתלטיקו לא קונים בעונה אחת טובה, או בכמות מסוימת של שערים, יש לו עוד הרבההה שנים לתת למען הקבוצה בשביל שיהיה ה"אליל הבלתי מעורער" של הקבוצה
כולנו מזוכיסטים. אתה הנורמלי, שכחת? זכותך? בטח שזאת זכותך. אבל זה צביעות. זכותך... ולמשפט השני-זה כבר לא מזוכיזם, זה נקרא טפשות בימינו, או עיוורון. מאיזה בחינה מקסי תרם יותר מקון? שערים יש לקון יותר ולדעתי גם בישולים. משחקים חשובים מי השחקן שאתם מסתכלים עליו, קון\פורלאהן. לא מקסי, לא סימאו ולא אף אחד. קון או פורלאהן. אל תשלה את עצמך, אני לאט לאט מרחם עליך ועל הנאיביות שלך. אתה לא יודע ששכיר חרב תמיד ישאר שכיר חרב? התחלת כשחקן כזה, אתה תפרוש כשחקן כזה. מקסי לא ישאר באת' אם הם ירדו, אם תהיה לו היזדמנות ללכת למקום יותר גדול-הוא יקום ועיזוב. נקווה שבמונדיאל הוא יתן עוד גולאסו מדהים כמו מול מכסיקו, אז נראה...
בלי להתייחס לעניין הקפטן, שכיר חרב או לא וכו'... אני חייב להגיד שלדעתי זו היתממות להגיד שאגוארו רק אמר שלשחק בלי פורלאן זה קשה, הוא אמר במפורש שזו לא אשמת השחקנים כי המאמן מעלה את ההרכב.