אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. xavi6 Member

מה חוצפן? אסור לשחקן להגיד שזה בלתי אפשרי לשחק לבד מול ההגנה של פורטו? מה חוצפה בזה?

לגבי זריקת הסרט קפטן-זה הבעיה כשאין לך קפטן אמיתי, הקפטן לוקח את זה כמובן מאליו. אתה רואה את טורס זורק את הסרט ככה? או את ראול בריאל או את נוויל במנצ'סטר? לעולם לא. כי הם קפטנים אמיתיים ומקסי עם כל הכבוד, לא. הוא שכיר חרב שהגיע מאספניול, לא יותר. צריך להחליף אותו, הייתי מביא ללאו פראנקו הבעיה שהוא לא תמיד פותח מסיבה כלשהי. בכל אופן, על הזריקת סרט קפטן בחיים לא סולחים, זה משהו שמבחינת הקבוצה אמור להיות קדוש. סרט קפטן בכל קבוצה צריך להיות קדוש, ואם אתה זורק אותו-אז אין לך זכות בחיים לענוד אותו על הזרוע. נקודה.

2. kaz Member

אני עדיין חושב שזו הייתה טעות לפטר את אגירה. אגירה בנה קבוצה טובה מאוד ועם עוד קצת סבלנות אני חושב שכן היינו מצליחים.

אבל חייב ללכת בסוף העונה.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אולי לא, אבל להגיד שזו אשמת המאמן ולא אף אחד אחר שלא היו שחקנים אחרים בהתקפה זו קצת חוצפה לדעתי, גם אם זה נכון. באותה מידה אם ראסינו היה אומר שהם לא ניצחו נשחק מסוים כי אגוארו היה גרוע, זה דבר שמבחינתי אין לו מקום.

4. riquelme1 Member

סוף סוף אני מסכים עם החיזר, מקסי איכזב אותי מאוד שזרק את סרט הקפטן שהוחלף נגד ברצלונה, עם כול הכבוד קפטן צריך להיות דוגמא לשחקנים אחרים, זה היה ממש לא במקום, אפילו שהחילוף לא היה מוצדק.

ביכלל, אני חושב לאבל יש בעיה גם עם מקסי, הוא מוחלף כמעט בכול משחק, נגד ברצלונה ריאל ופורטו, הוא היה המחליף הראשון.

ההחלטה של רסינו לעלות עם פורלאן על הספסל הית שגיאה, בהחלט היה פה ניסיון של רסינו להרגיע את המשחק, אבל אתלטיקו הית צריכה לבוא למשחק בידיעה שהיא צריכה לכבוש לפחות שני שערים, ולעלות בלי החלוץ מספר אחד שלך בחודש האחרון היה פשוט החלטה הזויה.

לא יודע עם הוא צריך להמשיך או לא, צריך לתת לו עוד זמן, נגד ברצלונה וריאל אתלטיקו שיחקה אותי את המשחקים הכי טובים שלה העונה. יש הרגשה שגם עם מורניו או בניטז יאמנו באתלטיקו הם לא יצליחו.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט הזוי לי שקפטן מוחלף במשחקים מסיבה מקצועית, גם אם הקפטן נותן את המשחק הכי גרוע שלו הוא לא צריך להיות מוחלף, הוא קפטן! ואתלטיקו היא בטח לא הקבוצה היחידה שמחליפה את הקפטנים שלה, וזה פשוט מוזר לי.

6. xavi6 Member

עמי, אל תקרא לי חייזר, כי אני בקלות יכול להפוך את הדיון להרבה יותר מכוער. ובכלל, חייזר זה רק קייטה.

והבחור שמעלי, עצם היותו קפטן לא אומרת שהוא שחקן מושלם. שחקן שמשחק רע צריך להיות מוחלף, בין אם הוא קפטן או לא. ובכלל, גם אם הוא נתן טוב, אבל צריך להתגונן והוא חלוץ-מין הראוי שירד לספסל. אתה מערבב פה שני דברים שבכלל לא קשורים. נוויל לדוגמא ירד ביכולת, אז הוא ירד לספסל למספר משחקים, מה הבעיה? ראול הוחלף אינפור פעמים והייתה תקופה שישב בספסל. אתה מקשר דברים שפשוט אין צורך לקשר ולא נכונים בעליל.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, שגם אם שחקן מציג יכולת רעה במידה והוא קפטן מוחלף הוא לא צריך להיות. הוא אמור להעלות את המוראל על המגרש, להילחם בכל המשחק ובקיצור, כל מה שקפטן צריך לעשות.
    לא כל שחקן יכול להיות קפטן, ואני חושב ששחקנים עם סרט הקפטן לא צריכים לרדת מהמגרש גם כשהם משחקים רע אלה אם כן הם משחקים עם אנוכיות. זו דעתי, יש אנשים שמסכימים איתי ואנשים שלא ומאמנים שמסכימים איתי ומאמנים שלא.

8. xavi6 Member

יעני אם אתה קפטן מותרל ך להיות זוועתי ועדיין לא לרדת מהמגרש? זה מה שאתה אומר? כי זה הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי. יש טענות ויש טענות, אבל זאת לא טענה, זה בדיחה שאפילו בוואלה היו מתביישים לכתוב כי הטוקבקים היו "לא מצחיק".

שחקן משמעותו שחקן, הוא משחק. הדיבורים שלו לא אמורים להיות הסיבה לכך שהוא משחק, אלא היכולת שלו. זה שאתה קפטן לא אומר שאתה שחקן מוביל או שחקן מעודד. תסתכל על מילאן לדוגמא, מאלידיני היה תמיד קר רוח, שקט, גאטוסו ואינזאגי לעומתו היו חמים ואנרגטיים, הם היו אלה שהעלו את המוראל ודיברו, ועדיין-גאטוסו קפטן שלישי, או שני (אשמח אם אוהד מילאן יתקן אותי) אחרי מאלדיני ואמברוסיני. כמה פעמים ראית את אמברוסיני צועק או מעלה את המוראל? כמה פעמים ראית את נוויל צועק ומרים את המוראל כמו לדוגמא רוני או רונלדו? לא תראה, כי זה לא קורה. קפטנים הם לא סוג אחד, יש המון סוגי קפטנים, ועדיין-הסרט על הזרוע לא אומר שיש לך מקום בטוח בהרכב. הסרט על הזרוע אומר שמבחינה מנהיגותית או מבחינת וותק אתה קפטן, לפעמים שניהם ביחד אבל אף פעם לא תראה קפטן שיש לו את הסרט בגלל יכולת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/09
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גאטוסו אכן מתפקד כקפטן שלישי אבל לא הייתי פוסל אותו כקפטן עתידי. החיבור שלו עם הקהל, המוטיבציה הבלתי נגמרת וההקרבה עבור הסמל הן תכונות ייחודיות וכאלה שייתנו לו את הלגיטימציה לקבל את סרט הקפטן. (לא יקרה לדעתי אבל אם כן אז כל אוהדי מילאן יברכו על כך)

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה הופך את הדברים שלי. נתחיל בזה שאם קפטן באמת משחק רע, ושאני אומר משחק רע זה שכל מסירה שלו בהגנה לדוגמא הולכת ליריב אז הוא צריך להיות מוחלף כי אין ברירה. גם אם הוא משחק באנוכיות ולא מוסר הוא צריך לרדת, אבל אם הוא משחק רע(עד גבול הטעם הטוב כמו שאמרתי למעלה) הוא צריך להישאר בכל זאת. לא תראה קפטן לדעתי שקט שיושב בצד בזמן שהקבוצה בפיגור. אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא ראית את מאלדיני צועק? מנסה להעלות את המוראל? אומר לשחקנים שלצידו מה לעשות בזמן המשחק? זה קפטן בשבילי, וקפטן יש רק 1 או 2 בקבוצה מהסוג הזה לפחות, והוא ממש לא צריך להיות מוחלף אם הוא סתם נותן משחק רע.

אני זוכר העונה משחקים רעים של טוטי שהוא עלה עם 3-4 זריקות, ובכל זאת הוא לא הוחלף והרבה פעמים זה בא לנו לטובה.

11. xavi6 Member

שחקן שנותן משחק רע זה שחקן שלא מתפקד, שעושה מהלכים שגויים, שלא נמצא במשחק, זה משחק רע. אני לא מבין מה הנקודה שלך, איפה זה הגבול של משחק רע בידיוק בשבילך? אתה לא מובן. אתה אומר הכל בכאילו. זה כמו שאני אגיד-אם בנאדם מטריד מינית בחורה בלי זאת הטרדה מינית אבל הוא לא צריך להיות בכלא, אם הוא נוגע בה ומנשק אותה ללא הסכמתה וכל זה זה הטרדה מינית והוא צריך ללכת לכלא.

משחק רע=מוסר ליריב, מפספס אינספור היזדמנויות, מאבד כדורים, לא נמצא במשחק, או עושה חורים ועוברים אותו הרבה (תלוי מה העמדה שלו).

ואתה יודע מה? בלי קשר. סרט קפטן לא מבטיח לך העדפה מקצועית על פני אחרים, נקודה. אם זה היה ככה רונלדו היה קפטן במנצ'סטר, אחריו רוני, ובברצלונה מסי היה קפטן ואחריו איניסטה, ובריאל קסיאס היה קפטן ואחריו רובן וככה אני אמשיך עוד ועוד ועוד. גם אם הקפטן נתן משחק מעולה, מדהים, אבל צריך לעשות שינוי תקטי על מנת לשמור על התוצאה\לתקוף-אין שום סיבה לא להוציא אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/09
  12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עכשיו אגירה אומר שהוא לא בנה את הקבוצה. כי ההנהלה לא הצליחה להביא את כל מי שהוא רצה וגם לא שמרה על טורס. נראה, אם זה ישתנה אחרי שאטלטיקו הרוויחה 11 מיליון יורו בצ'מפיונס.
    בין התכונות הטובות של אבל רסינו זה שהוא לא עושה מלחמות עם השחקנים. אבל ההנהלה של אטלטיקו חייבת להאריך את החוזה שלו. כי המעמד שלו כמאמן על תנאי עד הקיץ פוגע בסמכותיות שלו.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומר שיש משחק רע שזה לא להועיל למשחק, לאבד כדורים פה ושם אבל כן לנסות לקחת כדור, לא לברוח ממנו כמו שהרבה שחקנים עושים במצבים כאלה וזה קפטן, ויש משחק איום ששום דבר לא הולך לך, אתה מוסר כדורים ליריבה, טועה בהגנה כל הזמן(סתם דוגמא), גורם לגולים ולמצבים ממשיים.

והנה עוד פעם אתה הופך את מה שאני אומר. איפה ראית שאמרתי שקפטן צריך לקבל את סרט הקפטן לפי יכולת? שחקן שמקבל את סרט הקפטן דבר ראשון כן יש לו יכולת, כי הוא ב11 של הקבוצה הזאת בקביעות(אמור להיות, אל תתן לי שחקנים שהיו פצועים לשנה כמו נוויל), אתה הרי לא תראה את אלון חרזי פותח בריאל בגלל שיש לו יכולת מנהיגות.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אחרי המשחק בפורטו גרסיה פיטארק הודיע למנישה שהוא צריך לחפש קבוצה חדשה כי החוזה שלו לא יוארך. והיום מנישה לא בסגל. בנגה דווקא כן, גם LG וגם סייטרידיס. האחרון בגלל הפציעה של אויפלושי. אני מקווה שלו נזדקק לו ושיילך לפנתינאיקוס אם כבר רוצים אותו שם.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מי מקבל היום את ההחלטות המקצועיות-ניהוליות במועדון, להתחשב בכך שלאבל לא מובטח חוזה לשנה הבאה? פיטארק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/3/09