שניהם שחקני בית, גאון. ולא, לא הייתי עושה את זה כי בויאן לא קיצוני טוב. אבל בהחלט עוד שנה שנתיים אני רוצה לראות את הנרי ואטו ממשיכים בלי ברסה ואת בויאן בהרכב הראשון.
אם אתה יכול להאמין בכל ליבך בשחקן שאומר "אני יעזוב את המועדון אם הוא לא יצליח", אני אדאג לשלוח לך אותו עם זר פרחים אפילו. לי אישית מאוד ירד ממנו אחרי אותו משפט.
פיספסתי משהו שהיה מחוץ למגרש. אבל אטו שחקן נשמה ואם הוא לא נקשר לברסלונה, ברסלונה אשמה. למיורקה הוא כן נקשר.
זה לא שהוא לא נקשר, הוא פשוט שחקן שקשור לאיפה שיש תארים. תהיה בטוח שאם יתנו לו לבחור בין לשחק בקבוצה שרצה לתארים לבין לשחק במיורקה, הוא יבחר בתארים. משפט כזה לא אומרים, פשוט לא אומרים. עם כל הכבוד לנשמה ולאמוציות שלו ולזה שהוא בן אדם רגיש, תלמד לסתום את הפה כשצריך. ספגנו ממך פעם אחת פליטת פה, פעם שניה וויתרנו, פעם שלישית אני מעדיף שילך לניגריה ויכבוש שם את ה-30 שערים שלו בעונה, או שילך אליכם, באמת לא יכאב לי. סה"כ אנחנו אוהבים אותו ומתים עליו, ומבחינתנו הוא אחד הזרים היותר אהובים אם לא האהוב מכולם, אבל יש גבול למה שהנהלת ברסה תספוג ממנו.
אנריקה קרזו:"אנחנו לא צריכים להביא אף שחקן בינואר" http://actualidadfutbol.com/wp-content/uploads/2008/05/enrique-cerezo.Xxx נשיאה של אתלטיקו מדריד הדגיש היום בראיון לתקשורת, שהקבוצה לא תתחזק בחלון ההעברות בינואר. קרזו מאמין מאוד בקבוצה הנוכחית וחושב שהיא לא זקוקה לרכש. קרזו מתכונן לשבוע עמוס שצפוי לקבוצה שלו - הוא רוצה להמשיך את שמחת הכריסמס עם ניצחון על וולנסיה במאסטייה ביום שבת, ואחר-כך מצפה לו ברצלונה במשחק חשוב בגביע המלך. מהשאלה מה יהיה עם לאו פראנקו ומאניש, הוא דיי מתחמק. לזכותו של הנשיא ייאמר שגם בתקופות הלא טובות, כמו חודש אוקטובר השחור, הוא נתן גיבוי מלא לשחקנים ולמאמן, ואם הוא בטח בהם אז, אז בטח שהוא מאמין בהם היום, אחרי שהקבוצה נמצאת בכושר מצויין והעפילה למקום השלישי בליגה הספרדית בעקבות רצף נצחונות מרשים. "גם בחודש אוקטובר, שהקבוצה לא הצליחה, אמרתי שאתלטיקו לא צריכה רכש בחורף", מצהיר הנשיא. "אנחנו מאוד מאמינים בסגל שיש לנו, אנחנו לא צריכים להביא אף שחקן בינואר. יש אנשים שיגידו שזו אמירה שחצנית או מעשה לא חכם, אבל המערכת בוטחת בשחקנים. צריכים להיות מאוחדים ומרוכזים, ככה נצליח. יש לנו עונה מעניינת בינתיים". קרזו ביקר בעיירת סאן רפאל בלוס אנג'לס את המאמן והשחקנים של הקבוצה המקומית. הוא מאוד נהנה בחג המולד, ורוצה להמשיך את החגיגה עם ניצחון במשחק הקשה של אתלטיקו במאסטייה ביום שבת. "חג המולד היה נהדר, גם השחקנים נהנו, אבל טוב לחזור לשיגרה. הקבוצה בסדר, השחקנים נחו מספיק והגיע הזמן לחזור לעבודה. אני מחכה בקוצר-רוח למשחק נגד וולנסיה. יהיה קשה, יש להם קבוצה חזקה מאוד והם מארחים את המשחק, אבל אנחנו מאמינים ביכולת שלנו לנצח", אומר קרזו, שלא שוכח את משחק הגביע נגד ברצלונה:"ניצחון במאסטייה יביא אותנו למשחק הקשה נגד ברצלונה במצב-רוח מצויין, וולנסיה היא יריבה ראוייה. אנחנו רוצים לנצח את וולנסיה ולהתפנות למשימות בגביע עם ראש שקט". "היעדים נשארו אותו דבר", מצהיר קרזו. "אנחנו בתמונה בכל המפעלים. עדיין אפשר לזכות באליפות. אני מבקש מהשחקנים לשמור על יציבות ועל קור-רוח". על הגרלת רבע גמר ליגת האלופות הוא אומר:"כל יריבה קשה, הקבוצות לא סתם הגיעו לשלב הזה. לא משנה אם זו פורטו, אינטר או מנצ'סטר יונייטד". למרות שלאו פראנקו ומאניש רוצים להישאר, וגם אתלטיקו רוצה שימשיכו, עדיין אין שום התקדמות בין הצדדים, למרבה הפלא. קרזו דיי התחמק מהשאלה והשיב בציטוט דיי מעניין: "כל משא ומתן הוא מסובך ולוקח זמן. אבל לבסוף, אם הצדדים רוצים, הם מגיעים להסכמה". --------------------------------------------- אם הייתי הבעלים של אתלטיקו, בכל-זאת הייתי מחפש מגן ימני. לא לעניין שאתלטיקו תמשיך עם סייטיארידיס(או שהוא פצוע או שבהזדמנויות הבודדות שהוא מקבל, הוא מראה למה הוא לא משחק ומציג יכולת חלשה), או פראה שתוקע את המשחק מבחינה התקפית וחבל לבזבז אותו בעמדה הזאת, הוא ואופאלושי במרכז יכולים ליצור צמד טוב, זה עדיף על שיבוץ של הייטינחה עם אופאלושי. קצת מוזרה התשובה שסיפק קרזו בקשר להארכת חוזיהם של מאניש ולאו פראנקו. אבל אני מבין את ההתלבטות. אולי הם רוצים חוזה ארוך טווח ואתלטיקו לא כל-כך מעוניינת.
מסכים עם דור, אתלטיקו חייבת מגן ימני, מצפה לה עוד עונה ארוכה ומפרחת, הליגה, ליגת אלופות הגביע, אתלטיקו עדיין בתמונה של כול המפעליים, היא חייבת סגל עמוק. מגן ימני אתלטיקו חייבת.
הניסיון שלנו עם הרכש החורפי הוא שלילי. ואגירה גם לא זורק את החדשים ישר לקרב, אלא אם כן מדובר בפורלאן. יש איזה פורלאן בשוק? בקשר לסרסו, הרושם שלי הוא שלפחות בבניית הסגל לנשיא שלנו יש תפקיד ייצוגי בלבד. אז אני אצטט את חיל מרין. הוא אומר שהוא רוצה שלאו פראנקו ומנישה ימשיכו, אבל זה תלוי בשחקנים.
אני לא חושב שיש לנו בעיה במגן הימני כמו שעושים כאן... פראה עושה את התפקיד הזה בצורה לא רעה בכלל, וכל אלה שאומרים שהיכולת ההתקפית שלו תוקעת את ההתקפה ודופקת אותנו אז אני מעדיף שישאר בהגנה ומצידי שלא יעבור את החצי רב המשחק, גם ככה פרנייה כל התקפה תמצאו אותו קרוב ל 30 מטר של היריב ומי שנשאר מאחורה זה רק הייטינחה ואיפאלושי ולפעמים אסונסאו, אז שיתרכז בהגנה כי הבעיה בקבוצה היא השערים הרבה שאנחנו מקבלים, ולא שיש לנו בעיה לכבוש.
מגנים הם חלק בלתי נפרד ממשחק ההתקפה ומהווים גורם משפיע בו, זה לא שיש לך את דני אלבס באגף, סך הכל פרנייה, מגן ליגה טוב כשלעצמו. שורה תחתונה - סייטארידיס מגן חלש, וקבוצה עם יומרות כשם של אתלטי חייבת לפתור את הבעיה הזו ולהביא שחקן שייתן שקט ויציבות. תלות באלטרנטיבות היא פיתרון גרוע. היווני מציג יכולת שלא הייתה מביישת את מרסלו, ואלטרנטיבות דוגמת פראה והייטינחה הם גם כן לא האידיאל, הראשון עוד סביר אך לא מספיק, והשני, ג'וני, הוא הולנדי, מחוררת אולטמטיבית. מזל שאויפאלושי נראה די טוב בניגוד לתחילת העונה ומצדיק את הבאתו.
דווקא מהייטינחה אני מאוד מרוצה... עושה עבודה מאוד טובה בהגנה ולא מעיף כדורים סתם אלא תמיד הוא ואויפאלושי מניעים כדור ומוסר לשחקנים פנויים ובונים הרבה התקפות מסודרות
אנחנו יורים לעצמנו ברגל אם אנחנו לא מחתימים את לאו פרנקו ללפחות עוד עונה. הוא שוער ענק בכושר שיא חייבים להמשיך איתו למרות שקופה גם שוער לא רע בכלל אבל עדיין מעדיף את פרנקו. מאניש שחקן מצויין אבל לא אבכה אם הוא ילך כי יש לנו מספיק שחקנים בקישור כמו ראול גארסיה , קמאצ'ו , באנגה וכו'. אני מאוד מקווה שלאו פרנקו יחתום כבר הוא החוליה אולי החשובה ביותר כי ההגנה שלנו גם ככה לא משהו ובמשחקים האחרונים הוא הציל אותנו אינספור פעמים באמת שוער טוב .