אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. xavi6 Member

הפרישה שלו שווה איזכור? חבוב, יש שחקנים שעוד כיכבו בנבחרת ספרד של 2002 ולא קיבלו שום איזכור, ויש עוד כמה שבדרך. טריסטן הוא אחד מהם, לא יודע מה קורה איתו באיטליה אבל אני ממעט לשמוע ממנו, גם לוקה נעלם לו בליגה שלנו, מנדייטה פרש, מישהו זוכר את רומרו? או את חאבי דה פדרו המעולה ששיחק בסוסיאדד והיתעלל בהגנות? היה פה חתיכת דור ששוה איזכור, שלולא השופט(ים) הממזר במונדיאל 2002, קוריאה הייתה עפה כבר מול איטליה, וחואקין לא היה בוכה ומנדייטה לא היה מנחם אותו, ואף אחד לא היה קורא למאמן השמן ההוא "גאון" (ברח לי השם שלו, נראה לי חוס הידינק) והחבר'ה האלה היו מסתכלים על הפרחחים שזכו ביורו האחרון והיו אומרים "חה חה, עשינו את זה במונדיאל 2002", ואולי אפילו חלקם היו משחקים ביורו האחרון ככה בתור טורניר אחרון שלהם, סטייל זידאן, רק מה שבטוח-מנדייטה לא היה נוגח באף אחד.

ירדן, משחרר עצבים עמוקים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/12/08
  2. קטלוני Member

זה עדיין לא תירוץ ללוזריות הספרדית הזו.

האמת זה גיל די צעיר לפרישה.

3. xavi6 Member

לא לוזריות ולא בטיח, שופטים שפוסלים 2 גולים חוקיים לספרד (עצמי של המלוכסנים, בטענה שהלגרה עשה עבירה, בהילוך החוזר לא היה כלום, וגול של מוריינטס מהרמה של חואקין בטענה שהכדור עבר את הקוו, גם עיוורון) מה תגיד, שגם איטליה הייתה לוזרית ורק גרמניה ווינרית? זה קצת יהיה מצחיק אם נסתכל על הטורנירים האחרונים.

ירדן, מגן על הדור האובד.

4. קטלוני Member

הדור הזה כולל את מנדייטה?

נכון שהשופטים לא נתנו סיכוי לספרד לנצח אבל ראבק מתי תצליחו לעבור את רבע הגמר אם לא נגד קוריאה?
    (חוץ מהנבחרת הזו של צ'אבי)

5. xavi6 Member

גם איטליה לא עברה את המלוכסנים שאשכרה הגיעו עד לחצי גמר, תמצא לי שחקן שלהם שמשחק בקבוצות בכירות. כשהשופטים נגדך והקבוצה היריבה משחקת פוטבול ואתה מנסה לשחק כדורגל, אתה יכול להפסיד בפנדלים.

וכן, מנדייטה שייך לדור הזה. ואל תשכח, יורו זה לא כמו מונדיאל. אני בספק אם גם הנבחרת של צ'אבי ווייה הייתה עוברת את המלוכסנים, עם כל הכבוד.

ירדן, מתגעגע.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בתור קיצוני ימני כן. בתור חלוץ ממש לא. והוא היה חביב עלינו עד שמנסאנו החליט שפאוני עדיף על דמיס כחלוץ שני לצידו של טורס. אבל בזה הסרבי לא אשם. בהצלחה לו "באזרחי".

מי שדאג לדקות המשחק המעטות של ראול גרסיה יופתע לגלות שאף אחד לא שיחק יותר מהקשר הצעיר הזה. הוא גם שחקן הרכב קבוע באלופות, גם מחליף קבוע בליגה.

7. קטלוני Member

שלא תבין אותי לא נכון,אני אוהב את הסלקסיון רוחה אבל זו לוזריות לשמה.
    אני מבין שאתה אוהב כל כך את מנדייטה אבל ספרד של אז הייתה לוזרית.

8. Raulito Madridista

לאו פראנקו פתוח להצעות, גם מאניש.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/leofranco_ES.Xxx

לאו פראנקו, שוער הקבוצה בן ה-31, מסיים את חוזיהו באתלטיקו מדריד ביוני הקרוב, ולכן במידה ולא יגיע לסיכום עם אתלטיקו מדריד על הארכת החוזה, הוא יוכל לשמוע להצעות מקבוצות אחרות כבר בעוד ארבעה ימים, עם פתיחת חלון ההעברות של חודש ינואר. השוער הדגיש לא מעט פעמים בתקשורת את רצונו להישאר באתלטיקו מדריד וגם לסיים שם את הקריירה, אך ההנהלה עדיין לא דיברה איתם על המשך הקשר. גם מאניש הפורטוגלי, שגם הוא בן 31 ומסיים את חוזהו בתום העונה, נמצא במצב דומה מאוד. בקבוצה מרוצים מיכולתם אך עדיין לא עשו שום דבר בעניין, כאשר אתלטיקו לוקחת בחשבון את שחקני הנוער המבטיחים שיש ברשותה. לאו פראנקו למשל הביע בפומבי את רצונו להישאר באתלטיקו וגם הנהלת הקבוצה העבירה מסרים לפיה הם מעוניינים שימשיך, אך פגישה פורמאלית עדיין לא הייתה. ההנהלת נמצאת בדילמה גדולה בקשר להארכת הקשר עם השוער, שכן לאחר חמש שנים במדי הקבוצה כבר זכה למעמד גבוה מאוד והקהל מאוד מחבב אותו, אך עקב הגיל והירידה המזערית ביכולת, כשמנגד יש לאתלטיקו שני שוערים צעירים מאוד מבטיחים, אתלטיקו עדיין לא החליטה מה לעשות, כשצריך להזכיר שגרגורי קופה יעזוב בוודאות בתום העונה. גם מאניש משחק בעמדה שבה לאתלטיקו יש לא מעט שחקנים צעירים כמו אבר באנגה ונאנו קמאצ'ו, כך שסביר להניח שגם אם חוזהו יוארך, החוזה לא יוארך לתקופה ארוכה והשחקן לא ייקבל חוזה ארוך טווח כמו שהוא רוצה.

9. hai80 Member

מה?!?! לאו פראנקו חייב להמשיך! שוער פשוט מצויין הציל אותנו לא מעט פעמים הוא שוער אדיר

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא ראיתי שום ירידה ביכולת של הספיידרמן שלנו. ואני לא חושב שקמני יותר טוב. הקמרוני כמעט הבקיע שער עצמי במחזור האחרון וזאת אולי הייתה מטרת השמועות. לדעתי, צריך לתת ללאו ולקופה עוד עונה אחת, כי מכל הצעירים שלנו רק לפיצ'ו יש ניסיון בליגה הראשונה, אם חיחון שייכת בכלל לליגה הזאת.

11. kaz Member

לאו פרנקו חייב להשאר. קופה מיותר.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק שלא הייתה ירידה ביכולת, אלא בניגוד לשתי עונות האחרונות (אני יודע שנפצע קשה) דווקא השנה יש עלייה ביכולתו ומציג יכולת מעולה בכל המשחקים...

חייב להמשיך !

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שוער טוב , במידה והוא לא דורש משכורת מוגזמת או שיש איזה מועמד מהטופ העולמי להחליפו אני לא מבין למה לא לסגור איתו לפני שיקבל הצעה אחרת.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי בהנהלה יודעים שקבוצה מהטופ העולמי, או שעדיפה מאתלטיקו לא תציע לקנות אותו ותציע לו חוזה כי כולם מסודרים בשער, אז הם מבינים אולי שככה הם גורמים לו להוריד מדרישותיו בחוזה שישאר כאן, לא רק שהוא הצהיר שהוא מעוניין להישאר ולסיים באתלטי את הקריירה לא מעט פעמים

15. Sergio Ramos Member

מסכים. די כאב לי עליו כאשר קופה נרכש ולפחות בתחילת העונה הוא איבד את המקום שלו, אבל אגירה לבסוף החזיר אותו לשער, כאשר קופה הוא השוער הראשון בליגת האלופות. כמו שאמרתם, במידה ויש פשרה בקשר לחוזה שלו, אין מנוס מלהחתים אותו לעוד כמה עונות.

שחקן שעזביתו האפשרית עשויה להיות קריטית אף יותר, הוא מאניש שבדומה ללאו פרנקו חוזהו עדיין לא חודש. אני חושב שמרכז המגרש של שלכם לוקה בחסר בהיעדר הפורטוגלי. ראול גרסיה שחקן נחמד, כנ"ל אסונסאו שהייתי שמח לדעת איך הוא ממשיך להשתלב(בתחילת העונה הוא כלל לא הרשים אותי)בקבוצה, ובל נשכח את באנגה שעתידו המבטיח עוד לפניו ועם ליטוש נכון עוד יכול להוות פאקטור משמעותי בעתיד, אבל מאניש איפושהו מאזן את המשחק של אתלטי כקשר 50\50 ואין עוד שחקן מלבדו שיודע לעשות את המלאכה הזו.

יהיה זה אירוני משהו במידה והוא יעזוב, שכן בקיץ כזכור הוא נזרק מהקבוצה והתחנן למחילה בפניי אגירה וההנהלה.