אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. Raulito Madridista

רייס בדרך החוצה מאתלטיקו, היעד - רומא

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/reeys060408_ES.Xxx

חוסה אנטוניו רייס לא נמצא בתוכניות של חאבייר אגירה לקראת העונה הבאה, כך מפרסם אתר המארקה. רייס לא מעוניין לעזוב, אך אגירה נחוש למכור אותו, הוא אינו מאמין בו יותר. אגירה כבר התקשר לשחקן שאומנם יצא עם אתלטיקו מדריד למחנה האימונים, אך מעט לשחק, והודיע לו רשמית על החלטתו. היעד של רייס צפוי להיות רומא. הקבוצה האיטלקית שמכרה את מאנסיני וג'ולי מעוניינת להתחזק בקשר כנף. הקבוצה האיטלקית חיזרה אחרי השחקן והציעה לו להצטרף אלייה כבר בינואר, אבל רייס דחה את ההצעה. כעת, נראה שבמידה והאיטלקים יילחצו על הגז, התשובה של רייס תיהיה שונה, משום שהוא נחוש לזכות בדקות משחק אחרי העונה הלא טובה שעבר אשתקד.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/08
  2. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/cleber_santana140907_ES.Xxx

היום תקיים אתלטיקו מדריד משחק אימון נוסף במקסיקו, שלישי במספר, נגד קבוצת טיגרס. המאמן חאבייר אגירה ייבצע מספר שינויים בהרכב. השוער גרגורי קופה יסופסל ובמקומו יעלה לאו פראנקו. הייטינחה ייפתח לראשונה בהרכב אתלטיקו, ויישחק כמגן ימני במקומו של סייטיארידיס, אשר עתידו בקבוצה לוטה בערפל, ולכן אגירה רוצה לחשוב על אופציות במקומו(גם אנטוניו לופז תורגל בעמדה הזו במשחק שעבר). אופאלושי וראול גארסיה ייקבלו מנוחה ובמקומם יישחקו פראה ורייס, שיישחק בעמדה חופשית מתחת לחלוצים. אסוסנאו יהיה הקשר האחורי היחיד. בהתקפה שוב יישחקו סינמה פונגול ופורלהאן.

אתלטיקו מדריד: לאו פראנקו; הייטינחה, פראה, פאבלו, פרנייה; אסוסנאו, סימאו, מקסי רודריגז, רייס; סינמה פונגול ופורלהאן

ריקלמה לאתלטיקו מדריד?

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/07/19/forlan370x100_3.Xxx

ביממה האחרונה צצו פירסומים לפיהם אתלטיקו מדריד עשויה לפנות לריקלמה, במידה ולא תצליח להביא את לוצ'ו גונזאלס. דייגו פורלהאן, ששיחק עם ריקלמה בויאריאל למעלה משלוש עונות, נשמע מאוד מבסוט מהעניין. "מי לא היה רוצה שחקן כמו ריקלמה בקבוצה שלו?", הצהיר השחקן. "ריקלמה הוא שחקן נהדר ואדם מדהים, היה תענוג לשתף איתו פעולה בויאריאל. אם יירצה השם העיסקה תיסגר והוא יגיע אליינו. במידה ויבוא הסיכויים שלנו לזכות באליפות יהיו הרבה יותר גבוהים", הוסיף השחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/08
  3. riquelme1 Member

ואני אומר רק לא ריקלמה, זה לא מה שאתלטיקו.

הוא לא מתאים לשיטה שת אתלטיקו, רילקמה משחק מתחת לחלוץ כאשר אתלטי משחקת עם דאבי פייבוט באמצע, שתי קשרים שעושים גם הגנה וגם התקפה, ריקלמה הגנה לעולם לא ידע לעשות.

הוא בירידה משמעותית ביכולת שלו בשנתיים האחרונות, גם בנבחרת וגם בבוקה, מסתכסך עם מאמנים וקבוצות, אתלטי לא יכולה לבנות עליו.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ריקלמה זה רק דיבורים בתקשורת. אבל מי שלא יהיה, צריך להחתים אותו עד 8 לאוגוסט כדי שהוא יורשה לשחק ב-CL.
    לפי MD רייס לא יימכר לרומא, אבל גם לא יישאר באטלטיקו. הכסף ממכירתו יואיל לנו יותר מהשחקן עצמו. ההנהלה מקווה להשיג 15 מיליון ממכירת רייס ומנישה.
    מה יהיה עם סייטרידיס אני לא יודע. כרגע הוא פשוט טיפה פצוע ובגלל זה לא שובץ למשחק מול הנמרים.

5. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/heitinga080720_ES.Xxx

אתלטיקו מדריד משתפרת. אחרי שני הפסדים במשחקי האימון הראשונים, הקבוצה של אגירה סיימה אמש בתיקו 2-2 עם טיגרס המקסיקנית. אתלטיקו מדריד כבר הוליכה 2-0 אבל איבדה את ההיתרון תוך 4 דקות(75 ו79). ג'ון הייטינחה שפתח לראשונה בהרכב אתלטיקו, כבש שער בכורה בדקה ה-58. 4 דקות אח"כ העלה פורלהאן את אתלטיקו להיתרון כפול. בניגוד לתחזיות המוקדמות, רייס פתח על הספסל ואגירה שיחק עם שני קשרים במרכז השדה - אסוסנאו וקלבר סנטאנה, אותו החליף ראול גארסיה בהמשך. הייטינחה הוצב כמגן וואלרה הצעיר(הוחלף על ידי סייטיארידיס) שיחק בעמדת הבלם. קופה עמד בין הקורות.

אתלטיקו: קופה; הייטינחה, וואלרה, פראה(סייטיארידיס, 60), פרנייה; אסוסנאו, קלבר סנטאנה(ראול גארסיה, 66), מקסי רודריגז(דה לוקאס, 55), סימאו(רייס, 55); סינה פונגול(ראמוס, 64) ופורלהאן

"לא ידוע לי שום דבר על ריקלמה. הוא לא הועלה כאופצייה"

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/aguirre080216_ES.Xxx

חאבייר אגירה, מאמן אתלטיקו מדריד, הגיב אמש לאחר המשחק לשמועות בגין מועמדותו של הקשר הארגנטינאי, ריקלמה. "לי לא ידוע שום דבר על הנושא. ריקלמה שחקן מצויין, אבל הוא לא עלה כאופציות בשיחות שלי עם ההנהלה, בניגוד לפירסומים בתקשורת. אנחנו מחפשים שחקן בסגנון קצת שונה ממנו. בכל-אופן, נשתמש בשכל כדי לחזק את הקבוצה ויש לנו עוד זמן, לא נפעל בפזיזות. אנחנו מחפשים עוד שחקן אחד שישלים את הפאזל, אבל גם הסגל הנוכחי מצויין".

הקבוצה רוצה למכור את מאניש, רייס וסייטיארידיס. הקשר הפורטוגלי איכזב מאוד את אגירה, הוא לא רוצה לשחק באתלטיקו וגם הקבוצה הספרדית לא מעוניינת בשירותיו. כרגע מונאקו נראית האופצייה הכי רצינית עבור, אבל השחקן מחכה להצעות מהפריימרליג או ממועדון קצת יותר גדול. העיסקה איתו כרגע תקועה ואתלטיקו מאוד לא מרוצה. בדומה למאניש, גם על המציאה - סייטיארידיס, אין קופצות.
    המצב עם רייס שונה. גם בהקשר אליו הוזכרה הקבוצה הצרפתית, אבל ההשערות בתקשורת הן שהשחקן יעבור לרומא, שמתכוונת להתחיל היום עם אתלטיקו במשא ומתן עם השחקן.

6. Pipe Member

רומא הופכת להיות משאית הזבל של הליגה הספרדית.

ז'יולי, סיסיניו, בפטיסטה, רייס. ריאל ובארסה צריכות לרכב על הגל ולנסות להעיף לאיטליה גם את רוביניו, אזקרו ומרסלו.

7. Raulito Madridista

רייס:"אני רוצה להישאר באתלטיקו"

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/07/1216611012.Xxx

הפרסומים בספרד על כך שאתלטיקו מעוניינת להיפטר ממנו, לא מעניינים את חוסה אנטוניו רייס. הקשר הספרדי אמר היום לאתר האס:"יש לי חוזה לעוד שלוש עונות באתלטיקו ואני אכבד אותו. אני רוצה להישאר ולהצליח". רייס שותף ב35 דקות במשחק האימון נגד טיגרס ואמר שבהחלט הגיע לו לשחק מחצית כמו רוב שחקני הסגל. הוא גם דיבר על מחנה האימונים:"אפשר לומר שיש שיפור באתלטיקו אבל זה לא מספיק. מה שכן, לעונה עצמה נגיע סופר-מוכנים".
    אתר האס ציין בסוף הכתבה את הגורמים לסכסוך המתמשך שלו עם המאמן חאבייר אגירה והוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה. באמצע העונה התלונן רייס בפני אגירה על כמות הדקות המעטות להן הוא זוכה, ואגירה לא אהב את העניין. בהמשך רייס זעם על כך שלא זומן למשחק החוץ נגד סביליה בפיחואן, ולבסוף התלונן רייס על כך שהוא רוצה לחזור לסביליה או ארסנל, בטענה ששם הוא נהנה באמת לשחק והצליח להפיק מעצמו יותר.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

2 השערים של אטלטיקו העונה באו מהמתפרצות של רייס.

9. xavi6 Member

הוא סוג בוגדן ומגעיל, שכיר חרב מהרמה הכי גבוהה שיש שלא רואה דבר מלבד צבע ירוק. איפה שהוא יקבל יותר הוא ישחק, כל הבלבולי מוח שלו על דקות משחק שוות לתחת. הוא ישאר באת' עוד 3 עונות, אולי יעשה משהו, אולי לא-הוא לא יעזוב כל עוד השכר יהיה טוב.

שון, תן כבוד לאזקרו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ברצינות, אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הוא לא מזיק לנו כמו גודיונסן או תרואהם, דווקא בכל הדקות שהוא שיחק הוא הראה יכולת טובה מאוד. זכורים לי משחקים רבים שבהם הוא שיחק וכבש, מיורקה וסביליה לדגמא בחוץ ועוד משחקים רבים שבהם הוא כבש. ומה שמדהים שהוא משחק כ"כ מעט ומגיע לכל משחק כאילו אין לו חלודה. הוא לא מזיק כשהוא משחק, הוא פשוט לא משחק. אני בטוח שאם הוא היה מקבל יותר דקות והיה לו "שם" יותר גדול, הוא היה הרבה יותר מעוד שחקן ספסל בברצלונה. לא סתם התלהבתי כשהוא הגיע מאת', הוא אחלה שחקן והלוואי ולכל קבוצה יהיה כזה מחליף התקפי. לא הכי נוצץ, לא הכי טכני בעולם ולא סקורר ענק, אבל יודע את מקומו ויודע לעשות את העבודה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/08
  10. Mr.Eko Member

רייס אידיוט בכלל שהוא עזב בזמנו את ארסנל,
    דווקא שיחק הרבה והראה הרבה דברים יפים,היה בורג מרכזי בהגעה שלה לגמר נגדנו.... אבל כמו ברוב המקרים,הכסף משחק פה תפקיד חשוב....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/08
  11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא מאמין שהמשכורות באטלטיקו יותר גבוהות. פשוט לא היה לו טוב בארסנאל מבחינה חברתית. ואחרי שקראתי איך חלב משמיץ את ססק, אני לא מופתע.
    אבל הוא משקיע ומתאמץ הרבה יותר מכל אותם השחקנים שנחשבים לנאמנים כי אין להם ביקוש.

12. xavi6 Member

זה יפה שהוא משקיע ומתאמץ על המגרש, הרי הוא צריך איכשהו להרוויח את הכסף, לא?

בנוגע לססק וחלב-ססק תודה לאלוהים הוא משלנו, הוא קטלוני, הוא לא פוחד מאף אחד, לא שם על אף אחד ולא מכבד אף אחד. הוא לא פראייר של אף אחד. ככה הוא גדל תחתינו. יש לו אגו נפוח, וחלב הוא בידיוק הסוג השונה ממנו, שחקן יותר חברתי, יותר רגוע, רק על המגרש תראה אותו טיפטיפה מיתעצבן. אני באמת לא חושב שססק הוא השפעה רעה מבחינה חברתית, חלק מסתדרים איתו-וחלק לא. מוזר שכאשר חלב שיחק בארסנל לא שמעת דיבורים והם דווקא היתחבקו יפה מאוד אחרי הגולים, ביחד עם רוזיצקי כמובן...
    זה סוג שחקנים כאלה שפותחים את הפה רק כאשר הם עוזבים ורוצים לנקום או משהו, חאלב הוא מהסוג הזה, לא הייתי מסיק דווקא מדבריו שיש בעית בחדר הלבשה. וגם אם כן-מי אמר לך שרייס\חלאב הם ההשפעה הרעה?

13. אבו Member

חלב לא "ליכלך" על ססק מעולם, הכל בולשיט של הצהובונים- שהפכו משפט של חלב מ"ססק מחפש את השער יותר ממני", ל"ססק שחקן אנוכי ואגואיסט". הם בכלל חברים טובים בלי קשר לכדורגל.
    לססק אין שום בעיה עם אף אחד. על המגרש הוא חוצפן במובן החיובי, אבל מבחוץ הוא זהב ולא שמעתי אפילו מהצהובונים סכסוך כזה או אחר עם אחד השחקנים.

לגבי רייס, אני לא באמת יודע מה הלך בחדר ההלבשה- אבל כן, הוא עזב בגלל דברים שלא קשורים לכדורגל, והוא אמר את זה. הצועני לא יכל להסתדר עם התרבות האנגלית שלא התאימה לו, ואולי גם עם הפרצוף המאיים של הנרי כל פעם שרייס ולו במעט פלש לשטח של הנרי בשמאל.
    שאני חושב על זה עכשיו, באמת הפעם האחרונה שרייס הראה כדורגל זה היה אצלנו- אמנם, לא כדורגל גדול ומזהיר כמו ששיחק בסביליה, אבל בהחלט לצד תקופות אפורות וקשות, היו לו גם תקופות נהדרות אצלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/08
  14. xavi6 Member

אה, עכשיו הנרי אשם שרייס היה רע, הנרי גרם לרייס לעזוב כי הנרי כזה בחור מאיים. זה כמו השטות הזאת שהוא עזב בגלל עשהוא לא אהב את הילדים בארסנל. מוזר כי בויאן רואה בו כאבא ויותר מזה-הנרי פשוט מאוהב בילד.
    לא, לא הנרי אשם. לא עוזבים קבוצה בגלל דברים כאלה מפגרים כמו שחקן שעושה פרצוף אם אתה נכנס ל"טריטוריה" שלו על המגרש.

15. Diablito Member

בארגנטינה נאמר שלקראת לידתו של הילד של קון מביתו של מראדונה
    יוחתם התינוק עוד מגיל 0 באתלטיקו.
    לא כל יום נולד ילד עם הגנים של דיאגו וקון ביחד .
    נשמע מעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx