לגבי הקלדרון מחר ההנלה מורידה מחירי כרטיסים בשביל שימלאו את הקלדרון... חשוב מאוד שכמה שיותר אוהדים יהיו מחר כי לא מבינים את חשיבות המשחק... במקרה של אי סיום במקומות 3-4 שהם אפשריים מאוד נוכח זה שויאריאל סביליה וולנסיה לא שיחקו עדיין מול עצמם ולא שיחקו מול ריאל ובארסה ככה שהם יאבדו נק' ולא מעט... חבל שהמשחק לא משודר בגלל שזה באותה שעה עם כל קבוצה שיש לה משחק חוץ באלופות... מקווה למצוא שידור באינטרנט למרות שהסיכויים אפסיים... VAMOS INDIOS !!!
העונש הופחת למשחק אחד, ולא צוין, אם זה יהיה משחק רדיוס או משחק ללא קהל. הדיון שבו לא נוכח אף נציג של מרסיי נמשך 5 שעות וחצי. וזה לא הסוף. אטלטיקו תערער לערכאה הבאה.
אבל כבר 11 שנה שאני אוהד את הקבוצה הזאת (ואני מאוד גאה בזה)... ותמיד היו נגדנו טעויות שיפוט, פשוט לא ייאמן איך זה תמיד קורה לנו... מה השופטים שונאים פסים? הקהל מעצבן אותם? מה יש לשופטים מהשחקנים של אתלטי????
אחרי שאני רואה את ההחמצה של רקרה אני פשוט שבור... כל כך היו לי ציפיות מהקבוצה השנה שבאמת הולכים עד הסוף... השנה הייתה צריכה להיות השנה שלנו!!! השנה הייתה צריכה להיות השנה שסוף סוף שוכחים את הדרבי של הסלבנק ומדברים על הדרבי של אגוואראו. השנה היה צריך להיות השנה שסוף סוף נקבל קצת נחת על העונש הזה שקיבלנו מלמעלה שתמיד נאהב את הקבוצה הזאת לא משנה מה ובאיזה מצב... אבל נגזר עלינו לסבול ונגזר עלינו שנראה קבוצות כמו ויאריאל ולנסיה וסביליה שהם לא קרובים לחצי ממה שאנחנו אבל הם מגרדים ניצחונות ואנחנו תמיד נהיה באמצע וכבר לא מתייחסים אלינו כאל קבוצה גדולה... שאתה מסתובב עם צעיף אתלטי ואנשים מסתכלים ושואלים מה זה ומי זו הקבוצה הזאת... אז אנחנו אתלטיקו דה מדריד ואנחנו בניגוד לשאר העולם תמיד נאהב את האינדיאנים ולא משנה כמה לילות עצובים יבוא אחרי משחקים מאכזבים אנחנו נאהב אותם לנצח !!! אחרי החפירה המאוד עצובה, יש הרבה שיצחקו, אבל בשבילי הקבוצה הזאת היא החיים !!! VAMOS INDIOS !!
אתה ממש פאתטי ומגזים. העונה עוד ממש לא נגמרה, אנחנו רק במחזור ה-10, אתלטיקו בשמינית גמר ליגת האלופות, הליגה עדיין לא גמורה.
דבר ראשון פאתטי תגיד לחברים שלך, לא לי. דבר שני זה ההבדל שהליגה לא גמורה שאיכשהוא נגיע למקום רביעי, השנה הייתה צריכה להיות שעכשיו לפחות נהיה במקום השלישי שאנחנו חזק בתמונת האליפות אחרי ניצחון בדרבי ותצוגות מול ויאריאל וסביליה... בשמינית אנחנו עדיין לא כי בקבוצה הזאת כלום עוד לא גמור...
אתה זה שנכנסת לאשכול על אתלטיקו לא??? אני לא נכנס לפורום מעריצי ריקלמה וחושבים שהוא אלהים ואין שחקן אחר מלבדו ועונה לך נכון??? אז אל תתערב!!!