אתלטיקו מדריד09\08:מסיימים במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏10/7/08.

1. xavi6 Member

פשוט בושה. יקבל משכורת בהתאם למשחקים שהוא ישחק? שילך לעבוד בהמבורגר ויחזור בעונה הבאה לחפש קבוצה.

אני מקלל ומאחל לאת' את כל הרע שאפשר בעולם. לא ככה מתנהלים.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אבל מוטה בעצמו הציע עיסקה כזאת לאטלטיקו. ואני עוד זוכר שקראתי באיזה בלוג ביקורת על כך. הבלוגר הזהיר שהמועדונים יאמצו את השיטה. אפשר להגיד שמוטה נפל בבור שהוא חפר. אבל אפשר גם לפרש את ההצעה של אטלטיקו כרמז: אנחנו לא בונים עלייך בעונה הבאה.
    אז בינתיים מוטה ממשיך להתאמן אצלנו, אבל כדאי לו לחפש איזו עבודה קלה לעונה הקרובה. כך עשה בזמנו קוסמין קונטרה כשחזר לליגה הרומנית. בסוף קונטרה חזר לכושר של לפני הפציעה, חבל שלא באטלטיקו.

3. xavi6 Member

שוב-כמה הם מתכוונים לתת לו? אני לא חושב שהוא הציע לאת' שםה ישלמו לו לפי מס' המשחקים שהוא שיחק.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תודה שמוטה אם הברכיים הלא יציבות שלו מיותר באטלטיקו.

5. xavi6 Member

גם אדמילסון ואזקרו היו מיותרים בברסה, עדיין לא משלמים לפי מס' משחקים. לאן הגענו? ובכלל, כשהוא כשיר לדעתי הוא שחקן ספסל ואפילו הרכב לגיטימי. במעט שהוא שיחק הוא היה לא רע ואפילו טוב לפי הדיווחים שלך.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

המלצתי בדיון התקשורת על הכתבות של סיד לואו. תקרא את זאת: guardian.co.uk. היא גם על המשחק האחרון של הקבוצה שלך, גם תיתן לך מושג כמה מקבלים שחקני צמרת. אז לברסלונה יש מיליונים מיותרים ולנו אין כסף אפילו בשביל לחזק את קבוצה השניה. כמעט ואין שם שחקני רכש.

7. אלי ראול Member

בס"ד .

שלום לכולם ,
    מצטרף לדיון עוד אוהד אתלטיקו מדריד .
    אני רואה שאתם מנהלים כאן יופי של דיון .
    בהחלט פתחנו את העונה מצוין עם 4-0 מרשים מאוד .
    אני מקווה להמשך טוב .

8. xavi6 Member

מה זה משנה? העיקרון פה הוא מה שמציק לי. אפילו במכבי עמישב לא משלמים לפי מס' משחקים ששחקן משחק. אין לכם כסף-תשחררו אותו בחינם מצידי! יהיו מספיק קבוצות שיקחו אותו שישלמו לו. אף פעם לא ראיתי את את' כקבוצה ענייה, היה לכם מספיק כסף להביא שחקני רכש במשך השנים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/08
  9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השחקן היקר היחידי שנקנה במזומן, בלי קמבינות, היה פורלאן. וזה בזכות מכירת טורס. השנה המועדון הוציא 18 מיליון יורו בשביל להחתים 6 שחקנים. ואם השישה האלה יש לנו סגל של 21 שחקנים בלבד. אז מי שיכול לתרום, הנה החשבון של אטלטיקו בבנק הפועלים, סניף אופקים:945655
    פאנאתינאיקוס מתעניינת במוטה, אבל אחרי שהבחור נפסל ע"י הרופאים של סנטנדר, אני פסימי לגבי העתיד שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/08
  10. xavi6 Member

סימאו? רייס? הקפטן שלך? כל הרכשים של העונה? בזבזתם כסף, המשכורות של הבחורים האלה בטח לא נמוכים, אני בספק אם המשכורת של מוטה מגרדת את שלהם.

ושוב-בין אם היא גדולה או קטנה, זאת בושה לשלם לשחקן לפי מס' משחקים. נקודה. זאת היתנהלות חובבנית ובזיונית שאפילו באובזקיסטאן לא הגיעו לשפל כזה.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השחקנים שהמחיר שלהם היה מעל 20 מיליון הם אגוארו, פורלאן וסימאו. בעיסקת סימאו רשומה התחייבות של אטלטיקו לשלוח לבנפיקה 2 שחקנים. ההתחייבות לא בוצעה. את הקומבינה עם אגוארו אני לא מכיר, אבל זאת בטח איזושהי התחלקות באחוזים עם הסוכנים שלו.
    ובכל מקרה, אין לאטלטיקו שום כוונה לייבש שחקנים. אם מישהו שרוצה לעזוב, לא עושים לא בעיות.

12. xavi6 Member

כן, אבל משלמים לו לפי מס' משחקים. מאוד אתי מצידם. באמת, הם באמת מייצגים עבורי עכשיו משהו עם מוסר.

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

La primera peña inglesa se estrenará en Anfield
    האיש שלנו ב-AS מאמין שעד ה-4 לנובמבר, יום שבו אטלטיקו תתארח אצל ליברפול האוהדים הבריטים יצליחו ולהקים Peña Atlética Britania. האמת היא שהחבר'ה כבר שנה שלישית מנסים להתארגן, אבל המשחק בליברפול מהווה תמריץ עצום. וגם המעקב העיתונאי ישפיע לטובה.

14. אלי ראול Member

בס"ד .

במחזור הקרוב קבוצתנו אתלטיקו מדריד תשחק משחק חוץ לא קל נגד ויאדוליד .

http://up19.siz.co.il/up2/wiqywmmqwtz0.Xxx

http://up21.siz.co.il/up2/gy0wj4mozuym.Xxx

הכר את היריבה .

ויאדוליד - קבוצת כדורגל המגיעה מהעיר ויאדוליד קבוצה זאת ירדה בעונת 2003 לליגה השנייה בספרד אבל 3 שנים לאחר מכן חזרה לליגה הראשונה בספרד .
    ויאדוליד פתחה את הליגה במשחק שבו פגשה את אספניול בחוץ והפסידה באותו משחק 1-0 .
    ויאדוליד לא תעשה חיים קלים לאתלטיקו מדריד שרוצה להראות שהיא באמת מסוגלת להמשיך במומנטום החיובי ולהתברג בצמרת .
    ויאדוליד ממוקמת אחרי מחזור ליגה 1 בליגה הראשונה בספרד במקום ה - 17 ובמאזן השערים מינוס שער 1 בלבד מנגדה אתלטיקו מדריד ממוקמת במקום ה - 1 בליגה הספרדית הראשונה ובמאזן השערים היא מחזיקה ב - 4 שערי פלוס מהמחזור ה - 1 בו ניצחה אתלטיקו מדריד 4 - 0 את מלאגה בביתה של אתלטיקו מדריד .

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/08
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פגרת הנבחרת עשתה הרבה נזק לאטלטיקו, אפילו שאף בינלאומי לא נפצע. לג'וני ואופו יש מתיחות, פורלאן, קון ופריאה מו סיפים לעייפות מהמשחקים עייפות מהטיסות. אל קאצ'א אפילו מחוץ לסגל לקראת המשחק, היתר באים לויידוליד, אבל ספק אם יפתחו.