יכול להיות. אבל זה לא מה שיבטיח לכולם שהוא הולך להצליח שם. בגאנה באמת שחקן מוכשר, אך היה עדיף לו ללכת לקבוהצ יותר קטנה, שמה הוא היה שחקן הרכב, ולא להגיד לסיר לחץ כמו אתלטיקו. בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה.
בולטון הציעה לאטלטיקו 10 מיליון תמורת מנישה. לשחקן עצמו היא הציעה חוזה ל=3 שנים עם שכר של 2.5 מיליון לשנה. ההצעה נדחתה. עד שהאנגלים האלה מחליטים על משהו... אבל ליברפול הצחיקה אותי יותר כאשר ניסתה לרכוש מאיתנו את אסונסאו.
מוזר שאתלטיקו סירבה להצעה של בולטון, שהייתה לא רעה בכלל, יחסית לשחקן שמחפש את עצמו כבר שלוש שנים וההופעות הטובות ביותר שלו היו עם הנבחרת במונדיאל 2006. בתקשורת היו דיבורים על כך שאגירה היה מרוצה מהיכולת שלו באימונים ובמשחקי ההכנה, אז כנראה שבונים עליו באתלטיקו. אני חושב שבהחלט מגיע לו עוד צ'אנס(לא מצאו משהו באמת יותר טוב), אם הוא ייפשל אז מקסימום יש את באנגה שייכנס לעניינים לאט לאט(צריך לציין שגם הוא הימור מסויים), או קמאצ'ו הצעיר. דבר שיותר לא ברור לי באתלטיקו זו הרכישה של קופה. הוא קרוב לסיום הקריירה והוא ירד ביכולת. בשער יש לקבוצה את לאו פראנקו שהיה מאוד יציב בשנים האחרונות. בשביל מה צריך שני שוערים עם שם כה גדול בכדורגל העולמי?; גם נראה שאגירה לא מצא את הנוסחה הנכונה, הכוונה שהוא משחק איתם ואין לו עדיין העדפה. פעם עומד אחד ופעם השני. לאו פראנקו עמד בשער במשחק נגד שאלקה, והיום מי שיישחק זה קופה. בוולנסיה ניסו לעשות את זה עם קניזארס והילדבראנד וזה לא עזר לאף אחד, שניהם היו חלשים.
אני כל הזמן טענתי שכשמנישה שכל עוד מנישה לו הבריז בדצמבר שנה שעברה, הוא סיפק את הסחורה. אז יש אומנם משקעים מאותה התקרית, אבל הבחור הזה קיבל סידרת חינוך ויהי ילד טוב עכשיו. הוא גם זומן לנבחרת. אז אני לא מחליף את מנישה באיזה בחור מפוקפק שנחשב לכוכב בליגה בינונית. בקשר לשוערים, ברור שאנחנו צריכים 2 שוערים ברמה גבוהה, אבל ההנהלה לא ידעה להחליט היקיץ מי יהי השני. ובזכות ההחתמה של קופה יש לה עוד שנתיים בשביל לפתור את הסוגיה.
ולרה מאוד נמרץ, אבל היווני יותר איכותי. אטלטיקו ניסתה לדחוף לסנטנדר גם את טיאגו מוטה. משהו לא הסתדר ומוטה בלי קבוצה כרגע.
מסיבת העיתונאים של גרסיה פיטארק: הסגל של הקבוצה כולל 3 שוערים ו-19 שחקני שדה. אליהם יוכלו להצטרף שחקני הקבוצה השניה כמו שעשה קמאצ'ו בשנה שעברה. סעיף השיחרור של סרחיו אגוארו מועלה מ-55 ל-60 מיליון יורו. בחוזה של בנגה אין שום סעיף לגבי התנהגותו בזמנו החופשי. למוטה הוצע חוזה לפיו השכר תלוי במס' המשחקים שהוא ישחק. השחקן סירב.
אף שחקן היגיוני אני חושב לא יחתום על חוזה שהשכר שלו קשור לכמה משחקים הוא משחק . זה חוזה מאוד בעייתי אם השחקן נפצע . שחקנים רוצים " ביטוח " כספי לגבי סיפור של פציעה .