אתלטיקו מדריד 2016/17:: השואו של גריזמן וסימאונה; לא אותה קבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ever Banega Member

גודין יהיה כשיר למשחק מחר?

2. ManUnd Member

סימאונה הושעה משלושה משחקי ליגה עקב "זריקת הכדור".

3. Raulito Madridista

http://e04-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2016/04/28/14618456866585.Xxx

בתקשורת הספרדית היללו ושיבחו את סאול אחרי הגולאסו אתמול. מזכירים לנו שאצל הבחור כל גול בצבע והוא למעשה האיש למשימות מיוחדות. הקשר בן ה-22 היה גיבור הערב של אתלטיקו אתמול. עוד כשחקן גראנדה הוא כבש גולאסו עצום נגד ראיו וייקאנו. בעונה שעברה הוא כבש במספרת בדרבי של מדריד כשאתלטיקו פירקה את ריאל מדריד בויסנטה קאלדרון. יש לו גם שער חביב בעקב נגד אסטנה העונה. "סאול ואובלאק קרובים למילאנו", נכתב ב-AS לאחר המשחק. מעבר לכך בתקשורת ציינו את הרקורד המדהים של אתלטיקו בבית - לא ספגה ב-13 מ-17 משחקיה האחרונים. "בחיים אין נקמות אלא רק הזדמנויות חדשות. אני שמח מהניצחון ומקווה שנעבור את באיירן", אמר דייגו סימאונה.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוברייטד.

5. Raulito Madridista

מי אמר שקוקה אוברייטד? הוא פתח את העונה די חלש וזו אחת הסיבות שאתלטיקו הייתה תקועה מבחינה התקפית. בחצי השני הוא השתפר משמעותית ושיפר אפילו את המספרים שלו. בעונה שעברה היו לו 10 בישולים ובעונת האליפות 2013/14 הוא בישל 12 שערים. טורס אגב לא כבש 9 שערי ליגה מאז העונה האחרונה בליברפול כשבאמצע הוא נמכר לצ'לסי. אם יש שחקן אנדרייטד באתלטיקו הוא פיליפה לואיס. הוא לא מכדרר כמו מרסלו או סילון כמו דויד אלבה אבל הוא כל-כך חכם במשחק שלו, התזמון בו הוא יוצא קדימה נהדר, הוא קר-רוח, חזק מאוד גם הגנתית. פספוס אדיר של צ'לסי. לא היה לי ספק שהוא ישתלב מעולה בחזרה באתלטיקו.

6. avicii Member

אתלטיקו נופלת מהרגליים?מה קרה אתמול?

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא נופלת ולכן לא צריך היה לעשות רוטציות.

8. Raulito Madridista

http://e04-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2016/05/18/14635681120644.Xxx

סאול האריך את חוזהו באתלטיקו בשנה נוספת עד 2021. הקשר שכבש את השער הנפלא נגד באיירן מינכן ורשם עונה גדולה עם 9 כיבושים ב-47 משחקים - זכה לקבל זימון לסגל נבחרת ספרד ליורו 2016 הקיץ. "אני מאוד שמח להמשיך ולהגן על החולצה הזו", אמר הקשר שמיהר לעדכן ברשתות החברתיות. באתלטיקו אמרו - "סאול שחקן כדורגל נהדר שגדל אצלינו והוא מעודד את הצעירים ללכת בדרכו".

9. golding מנהלים

הוא עשה חתיכת קפיצת מדרגה בעונה האחרונה. מדהים שהקישור של אתלטיקו מורכב, ברובו, מיוצאי אקדמיה; גבי, סאול וקוקה.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סאול יצא מהאקדמיה של ריאל, בדלת האחורית. למזלינו המנופחים נפרדו גם מהמאמן שאימן שם את סאול ושניהם הגיעו אלינו.

11. Raulito Madridista

או.קיי, אז פספסנו את סאול. אני לא אמות מזה.
    חסוס חיל המנוח סגר בזמנו את מחלקת הנוער של אתלטיקו מדריד כדי לחסוך עלויות ואז שחקן אחד שכבר היה במעקב של הסקואטים של ריאל מדריד, נו, שכחתי את שמו - החליט לעבור לריאל מדריד. והשאר היסטוריה.
    עצם זה שהוא נולד בבית של אתלטיקו ואהד אתלטיקו בילדותו זו טעות היסטורית. לא נורא, הטעות תיקנה את עצמה

http://i380.photobucket.com/albums/oo243/Barca-Fan/raul-jeune-atletico2.Xxx http://www.que.es/archivos/201007/02-efe-640x640x80.Xxx http://gol-de-raul.pagesperso-orange.fr/raul%20enfant%20.Xxx

golding אוהב/ת את זה.
  12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פיליפה וחואנפראן, אולי המגינים הטובים בעולם?

13. Roma מנהלים

למה אולי? הם כן.

שאלה שמעניינת אותי האם שחקני אתלטיקו יכולים להצליח מחוץ לשיטת והדרך של אתלטיקו. סה"כ הרבה שחקנים לפני סימואונה היו בינונים ומטה והדוגמה הבולטת היא דייגו גודין שלפני סימאונה היה בלם בינוני בויאריאל.

14. Raulito Madridista

חואנפראן החל את הקריירה כקשר בקסטיליה וזו הברקה גדולה של אתלטיקו מדריד. יהיה מאוד מעניין לראות במי יבחר דל-בוסקה ביורו, אני מניח שחואנפראן יזכה לעדיפות. גם פיליפה לואיס שיחק בקסטיליה, זה נכון. לדעתי הוא לא מכדרר כמו מרסלו אבל מגן טוב ממנו ויציב ממנו, אולי שני רק לדויד אלבה. אבל להשוות אותם לשחקן כמו ראול - תסלח לי..

http://e04-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2016/05/17/14634883904691.Xxx

- באופ"א בחרו את נבחרת השנה ולאתלטיקו מדריד חמישה נציגים: אובלאק, גודין, חואנפראן, פיליפה לואיס ואנטואן גריזמן.
    - אם כבר גריזמן, נכתב לאחרונה שהוא קרוב להארכת חוזהו באתלטיקו. גריזמן נבחר לשחקן העונה של האוהדים ובאירוע אמר - "נצטרך לתת משחק מושלם כדי לנצח את ריאל מדריד בגמר". ברמה האישית אמר - "אני מרוצה מההתקדמות שלי העונה, סימאונה עוזר לי המון ואני רוצה להמשיך להשתפר.

Franco אוהב/ת את זה.
  15. Ever Banega Member

אני אישית חושב שחואנפראן אוברייטד דיי גדול, פילפה לואיז גם לא כזה גדול אבל כפי שהוא משחק באתלטיקו הוא בהחלט אחד הטובים, אני מאמין שלא במקרה הוא לא הצליח בצ'לסי וגם דיי ציפיתי לזה, הוא לא כזה טוב הגנתית באתלטיקו רואים את זה לעיטים דיי רחוקות כי ההגנה מצופפת טוב ומחפה אחד על השני בכל קבוצה אחרת אני לא חושב שהיו מדברים על מישהו מהם כאחד המגנים הטובים בעולם, ואני חושב שגם גודין באוטו מצב אבל לגביו אני פחות בטוח(לא מתלהב מהיכולת שלו באורוגוואי).

מצב נושא:
הנושא נעול.