אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. Muurad Member

אוקיי תודה! שמעתי את זה איפשהו ורציתי לוודא, שכחתי מעניין הזרים - אבל בכל מקרה הילד משחק יוצא מן הכלל בסאו פאולו ונראה שהוא מתפתח להיות יופי של קשר אחורי סטייל ראמירס.. בכל מקרה אחרי אליפות העולם עד גיל 20 הוא לדעתי ירשים ויימכר, ככה שאולי תראו עוד כמה גרושים לבנק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/11
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פורלאן רוצה לשחק באטלטיקו של מנסאנו.
    אם פורלאן חוזר לעצמו, אין לנו סיבה לחפש מחליף מיידי לקון, אפשר לקדם את בורחה ולהביא את למלה.
    קון עצמו בשבועות האחרונים מפלרטט לא רק עם ריאל, אלא גם עם התקשורת. העיתונאים מופתעים שפתאום הוא ממש מחפש אותם. רקמה, אין לו הרבה מה להגיד. ובין הסיבות שמפרידות כרגע בין קון לריאל: השכר של קון שגבוה יותר מזה של קסייאס.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיף שפורלאן ישאר, לדעתי יש לו עוד הרבה מה להראות ולתרום לנו, וכסף גדול/מחליף לעוד חלוץ באותה רמה לא נמצא...

ולדעתי כן צריך עוד חלוץ, קוסטה כנראה לא ימשיך בשנה הבאה ומאדריאן אני לא ממש מתלהב בין אם יבוא(ועדיף שלא), אני אישית מאוד אוהב ומת שאוסבאלדו ילבש רוחיבלאנקו, אבל נראה כשקון ימכר מה יקרה עם הכסף הזה

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנזאנו רוצה שפורלאן ישאר...

יש כמה שחקנים שהקבוצה לוקחת בחשבון שלמכור אותם יהיה עדיף כמו ואלרה וראול גארסיה

העסקה עם סילביו כבר נחתמה?

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אין שם חדש לגבי סילביו וגבי. התקשורת עוסקת בעירקר בקשר יצירתי ובחלוץ. בורחה ולרו ודני גויסה, שניים שפרחו במיורקה של מנסאנו, יכולים לפרוח גם באטלטיקו.
    האולטימטום של יואל עבד. עכשיו קמינרו בודק את האפשרות להחתים את מונואה. האורוגוואי יסכים להיות שוער שני.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ריאיון עם סילביו. הפורטוגלי החדש חתם לפני כחודש, אבל בינתיים הוא מכיר אישית רק שני אנשים באטלטיקו, את סוסו פיטארץ' ואת טיאגו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בעוד שבועיים שלושה סילביו חבוא למדריד לחפש בית. הוא שמח מאוד להגיע לליגה ספרדית בכלל ולאחת הגדולות בליגה הזו בפרט וישמח עוד יותר אם יוכל לשחק עם קון ופורלאן. הוא אפילו אמר שיבקש מקון להישאר.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגזרת הקהל למרות מה שקורה עם ההנהלה(הבזויה) וזה שהקבוצה כנראה תיחלש וכו' הקהל ממשיך להראות את נאמנותו...מתוך 48,742 מנויים עד עכשיו 91% חידשו את המנוי שלהם גם לשנה הבאה

גלאטסריי מפרסמת באתר הרשמי שלהם שהם רוצים לקנות את רייס,אויפאלושי ופורלאן...לטורקים יש סכומי כסף ענקיים אבל לא נראה לי שמישהו מהמוזכרים יחשוב בכלל על מעבר לשם כרגע

8. riquelme1 Member

גלאטסראיי החתימה בעבר שחקנים לא פחות גדולים מפורלאן, רייס ואופאלושי, אני לא חושב שיהיה להם בעיה לשחק שם, ודווקא לפי הפרסומים בטורקיה וספרד העיסקה קרובה להסגר ושלושתם בדרך לשם.

אופאלושי יהיה אבידה, אבל עם כל הערצה שלי לצ'כי, הוא כבר בן 33 והראה סימני ירידה העונה, אני כן חושב שאפשר להחזיק איתו עוד שנה בעמדת הבלם, העמדה המקורית שלו.

פורלאן הצהיר שהוא רוצה להמשיך באתלטיקו, אחרי שקיקה ההזוי הלך, מאנזסנו וגם פורלאן הראו רצון לעבוד ביחד, יש לו הצעות גם מבשיקטאש וגם מגלא', ואני מקווה שהוא יחליט להשאר בספרד, יש לו לפחות שנה שנתיים לתת ברמה הגבוה.

ועל רייס כולם יודעים את דעתי, הליגה הטורקית מתאימה לו.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלושתם עוד יכולים לתרום המון בליגה הספרדית ובאתלטיקו, לא חושב שיש סיבה למעבר שלהם בקיץ הזה, למרות הפרסומים...לא נראה לי שיתנו להם לעזוב
    עם כל מה שקורה בקיץ הזה, אם נגיע למצב ש 6 שחקני הרכב עוזבים את הקבוצה באותו קיץ..איזה עוד תירוצים יהיו לליצנים הפעם להגיד?

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רייס לא למכירה. קמינרו מוכן למכור את שני השחקנים שנמצאים בשלהי הקריירה, אבל הוא הפנה את הטורקים אל השחקנים עצמם.
    הטורקים רוצים גם את טיאגו. אני לא יודע, איך פתאום הליגה הטורקית הפכה להיות יותר עשירה מהספרדית. אבל זה חייב להתנפץ.

11. riquelme1 Member

אתלטיקו החליטה שלא לחדש את החוזה של קקו הכשרון האדיר בן ה19, שהושאל בשנתיים האחרונות לוויאדלויד ובעונה הקודמת לקרטחנה בסוגנדה, והוא יהיה שחקן חופשי.

עוד ביזבוז של אתלטיקו, קקו אחד הכשרונות הגדולים בכדורגל הספרדי, מי שראה אותו בנבחרות הצעירות של ספרד יודע על מה אני מדבר, קיצוני ימני עם דריבל וטכניקה מדהימה. גם על צעירים אתלטיקו לא יודעת לשמור.

12. hai80 Member

כ"כ קיוויתי לראות אותו שנה הבאה! הנהלה של טיפשים. מעניין לאן הוא יעבור..

13. Raulito Madridista

נכון לעכשיו חוסה אנטוניו רייס הופך להיות השחקן הכי חשוב באתלטיקו מדריד לקראת העונה הבאה. אני מאוד מקווה שגודל האחריות לא יגרום לו לקרוס אלא דווקא להיפך - אולי נזכה לראות והפעם באמת את רייס של תחילת הקריירה - ההצלחה בסביליה וגם הפתיחה הנהדרת בארסנל(2004-2005). קשה להבין את ההתנהלות של אתלטיקו בחלון ההעברות בינתיים. עם מה שקורה, נדמה שבעונה הבאה אתלטיקו תאבד אפילו את התואר 'הקבוצה הסימפטית' - זאת עם הכדורגל היפה. לא הייתי מוותר כל-כך מהר על אויפאלושי ומעניין מה מתכננים שם עם הכסף ממכירתם של אגווארו ופורלאן. ועדיף שהדברים יתבצעו יותר מהר כדי לתכנן חלופות.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מנסאנו מבטיח שאם קון יימכר, יירכש חלוץ אחר ברמה הכי גבוהה. אבל לא בטוח שהוא ימצא קבוצה אחרת. כל כך הרבה חששות היו כשהורד סעיף השיחרור שלו ל-45 מיליון והנה גם על המחיר הזה אין קופצים. וזה אחד החלוצים הטובים בעולם.
    מנסאנו הספיק להתראיין אתמול לכל שלושת העיתונים הגדולים. נראה שהוא יעביר את אטלטיקו ל-4-3-3. עם כל קשרי האמצע שיש לנו, שווה לנסות. הפרופסור עוד פעם הזכיר את גבי כדוגמה להתקדמות של שחקן בית. אז גבי בטוח בסגל, גם סילביו בטוח, כי יש לו חוזה ויש לו מקום. כל השאר באוויר.

קקו עדיין משחק בנחרות הצעירות, אבל בבוגרים הוא הדרדר מויידוליד לחירונה. ואני לא חושב שרק קמינרו לא מאמין בו.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

במערך כזה "בעיית החלוצים", במרכאות כי אין על כך תמימות דעים פה, למעשה נפתרת. בטח אם סאלביו ורייס נשארים. סה"כ להתחשב בסגל של הקבוצה זה נראה לי מערך שהגיוני לנסות להריץ.