http://img01.mundodeportivo.com/2011/05/23/El-Kun-Aguero-FOTO-ANDRES-KUDA_54158968257_54115221155_600_244.Xxx באתלטיקו ממש לא רוצים לראות את קון אגוארו לובש את הלבן של ריאל והציעו אותו לברצלונה תמורת 45 מיליון יורו. בצד הקטלוני עדיין לא נרשמה תגובה.
קמינרו נפגש עם סוביסרטה במשרדים של בארסה. ואחרי שקון אמר היום שהוא מעדיף להישאר בספרד וחזר ואמר שהוא לא פוסל אף קבוצה, אחרוני המאמינים יכולים כבר להוציא את הראש מהחול. טורס: "האשמה העיקרית עליי ועל האחרים ששיחקו איתו, כי לא הצלחנו להסביר לו מה זה לעבור מאטלטיקו לריאל".
המצב הזה מאוד לא נעים עבורו. הוא הצהיר מחד שלא יישחק בריאל מדריד ומעוניין להישאר בספרד( ניכר שהוא רוצה להיות שם, הוא לא אמר את זה במפורשות אבל לא שלל ורמז מספיק), מאידך היא האופציה הכי טובה עבורו לדעתי, ומצד שלישי, למרות כל הקשקושים סביבו, מלבד יובנטוס שפנתה רשמית, לא נרשמה אף הצעה מצד 2 הגדולות בספרד. ב2 הקבוצות הללו מצפה לו תחרות קשה על ההרכב יותר מבכל קבוצה אחרת, אם ברצלונה תענה להצעה(מה שיסתום את הגולל עבור רוסי מויאריאל), סביר להניח שנראה את קון בבלאוגרנה.
רוסי סיכם שם ל5 שנים לפי מה שהבנתי, אם הוא יחתום אגוארו לא יגיע לשם. ריאל? פרס אמר שהם לא מעוניינים בו, ולעבור לשם זאת תהיה טעות קשה עבורו שכן אם בברצלונה הוא יהיה בוודאות שחקן הרכב [אלא אם יש מישהו מספיק מטומטם כדי להעדיף את פדרו על אגוארו] אבל אם הוא יעבור לריאל אני לא בטוח שהוא יהיה שחקן שחקן הרכב יש שם תחרות הרבה יותר קשה כאשר גם היגוואין בתמונה וגם מוריניו רוצה להמשיך עם אדבאיור לפי מה שהבנתי.
טורס אמר כמה דברים פחות נעימים על הליגה הספרדית וכד' אבל הוא תמיד אבל תמיד נשאר נאמן למועדון שלו ונשאר אוהד מס' 1 של אתלטיקו "A lo mejor la culpa es mia y de los que hemos jugado con el, que no le hemos sabido transmitir lo que significa pasar del Atletico al Real Madrid".
אמרתי לפני כמה שבועות, אל תאמינו לכל הספינים המוזרים בתקשורת.. עניין אגוארו לריאל פחות או יותר סגור בין המועדון לשחקן כבר כמה חודשים טובים.. הוא יהיה שחקן של ריאל אלא אם כן אתלטיקו ממש יצאו מגדרם כדי לא להביא אותו לשם וגם זה לא בטוח יעזור. מבחינה מקצועית זה בכלל לא טעות, הוא ישחק אצלנו בהרכב בדיוק כמו שהוא היה משחק בברצלונה... כל העניין של ברצלונה זה גם משהו שמנסים ליצור בתקשורת כדי לדחות את הקץ ולנסות בניסיון האחרון לשנות את הכתובת על הקיר, כל הסימנים וכל הרמזים עומדים מול העיניים שלנו כבר כמה חודשים טובים, אין סיבה להתעלם מהם... בדר"כ ששחקן רוצה להגיע למועדון זה מה שקורה.
את' כבר יוצאים מגדרם בשביל שהוא לא יגיע אליכם. כמה פתאטי, אשכרה להציע אותו למתחרה העיקרית בשביל שלא יגיע למדריד. נו טוב, מה חדש, את' שכונה. מציעים שחקנים למועדונים בשביל שלא יגיעו למועדון שנוא, מציעים לשחקנים שכר לפי כמות המשחקים שישחקו. לוזרים עם רגשי נחיתות... ואגב כנראה שלואיס אנריקה לא יאמן אותכם, ברוך השם. הוא בדרך לרומא (והוא רוצה את פאקינג איבן דלה פנייה כעוזר מאמן. מה?!)
מה בדיוק פאתטי בזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx טוב מאוד שכל אחד באתלטיקו עדיין יודע טוב מאוד מה זה ריאל ומה המשמעות בשביל הקהל ובשביל כל אדם שמקושר לאתלטיקו..אולי לכם אין באמת מושג מה זה דרבי ומה זה יריבות עירונית אבל במדריד עדיין יש את זה..ולא בושה שהציעו אותו לברצלונה...בכלל כבר שנים אני טוען שאגוארו תפור לברצלונה וברגע שיעבור לשם הוא יהפוך לחלוץ הכי טוב בעולם, יכול להיות שזה יקרה שנה מאוחר מדי אגב לואיס אנריקה לא בדרך לרומא..ממה שהבנתי מהאוהדים שלהם הם לא יכולים למנות מאמן עד שתתחלף שם ההנהלה בתחילת יולי ועדיין לא הוגשה אליו הצעה רשמית..אם הוא מוכן לחכות חודש עם זה בתקווה שרומא יציעו לו לאמן אותם שיהנה...גם ככה אני ועוד חלק לא קטן מהאוהדים לא ממש מתלהב ממנו ומעדיף מאמנים אחרים
קמינרו מתחיל לעבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בפגישה שנערכה בברצלונה לא דיברו רק על קון..דיברו גם על קייטה וטיאגו, יהיה די קשה להוציא אותם מברצלונה(גם קייטה זה לא ממש השחקן שאני מת שיבוא אלינו)דובר גם על ג'ונתן סוריאנו מברצלונה ב' קמינרו ניצל את ההזמדנות הזאת שהוא בברצלונה ובדק את האפשרות לגבי אוסבאלדו..באותה כתבה רשום שקימנרו מעוניין לבדוק את האפשרות לצרף עוד כמה שמות...בכל מקרה אני אוהב את זה שקמינרו מתכנן להביא שחקנים מספרד
דייגו קושטה בדרך לבשיקטאש. אדריאן יוכל להשתחרר מהכלא של לנדוירו רק דרך בית משפט. את קון אני לא רוצה. את פורלאן כבר כן, אולי לא בתור קפטן. אבל הוא ואליאס (שיכול לשחק חלוץ שני) בחודש הבא יהיו בקופה אמריקה. אז מי ישחק בחוד ההתקפה באוגוסט? באטלטיקו מאמינים שגודין יספיק לקבל אזרחות עוד הקיץ ואז חוץ מקושטה רק לקבררה לא יהיה מקום בסגל. אבל אני, כמו בקיץ שעבר, מעדיף את קושטה על פני סאלביו. רק אל תספרו לעמי. וייריאל סירבה להחליף איתנו שוערים, אסנחו תצורת דייגו לופס. גם ארנסוביה מועמד, כאילו אני לא מספיק שונא אותו. אז אולי שיבוא ויזכה במזל שיש לאסנחו. אם קפארוס לא יגיע לסיכום איתנו, יחזור הפרופסור מנסאנו. לא צריך טירונים מהליגה שניה.
אליאס חלוץ שני כמו שראול גארסיה שוער. אליאס יכול לשחק בכל עמדה בקישור, רק שלא כמו שקיקה שיחק איתו, אני מקווה שהמאמן הבא ידע לשחק איתו בתפקיד המתאים לו- קשר באמצע, או מאחורי החלוץ או כ50-50, הגנתית הוא לטעמי לא מספיק טוב. את העדפה לדייגו קושטה על סאלביו רק אתה מבין, הארגנטינאי מוכשר בהרבה, נחוש, כובש יותר גם מעמדה פחות התקפית, וגם צעיר יותר.
באמת במשחקים שיצא לי לראות השימוש בו פשוט מכאיב לכל מי שראה אותו בקורינתיאנס.. יש לו משחק ותנועה בלי כדור אולי הכי טוב בקבוצה שלכם ומסרסים אותו כקיצוני מזוייף על צד שמאל. נקווה שישלחו קלטות שלו מברזיל למאמן הבא.
קודם כל שיכריזו על המאמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אני די מודאג מרשימת המועמדים לאימון..
שני המועמדים בסדר, עם ניסיון, עם הישגים. רק סיפור אחד יכול להדאיג: קפרוס ניחס את אטלטיקו פעם. המשימה שלו אז היתה להעלות את סביליה ליגה והוא אמר שהמאבק יהיה על שני מקומות, כי מקום אחד שייך לאטלטיקו. לא עלינו.