אני ממש לא בטוח שטוטו עדיף על פיאטי. ודייגו קושטה לא נראה לי מיותר בסגל. כדאי לך לשים לב לטבלת הפיצ'יצ'י, יש שם חלוצים שהתחילו בגימגום, כמו קושטה והשנה הגיעו לתפוקה של 18-20 שערים. לגבי אחד מהם, אלבארו נגרדו, יש ספקולציות במארקה שהוא יחליף את קון.
דיווחים במארקה שצ'לסי יורדת מהאפשרות לקנות את קון, וגם שסיטי מעדיפה שטבז ישאר... לפי מה שמסתמן זה יהיה בין ריאל ליובה... וזה מאוד מאוד מאוד מדאיג אותי..זה יהיה באמת כואב אם נראה את קון בריאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מפורסם שם גם שבניטז לא קיבל הצעה בנוגע לאימון הקבוצה...לא ברור כרגע מי יהיה המאמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
בקושי קיבל דקות השנה...בחצי השני של העונה בכלל לא שותף מלבד משחק אחד, רוב חצי העונה השני לא היה בסגל בכלל... אני אישית חושב שיש לו כישרון גדול ושבשנה הבאה עם מאמן חדש שאולי יציב אותו במרכז איפה שצריך להיות חושב שהוא כן יתרום לנו ושיש לו את מה שדרוש בשביל להוביל את הקבוצה...מקווה שזה יהיה נכון, אני מאוד מאמין בשחקן הזה
אחרי שמנצ'סטר סיטי וצ'לסי ירדו מאגוארו, אני מקווה מאוד שאגוארו ישאר, האופציות כרגע הם ריאל מדריד ויובנטוס, עם הוא הולך לריאל הוא בוגד מארץ הבוגדים, אבל כל עוד אגוארו מסרב להגיב בעיניין גם אני מסרב להגיד את דעתי על המהלך, ולעבור ליובה כרגע זה לא בדיוק התקדמות. הגברת הזקנה לא תשחק בעונה הבאה באירופה, ומבחינת שכר אתלטיקו בשביל להשאר את אגוארו יפתחו את הכיס. אני מקווה שקון ישאר לפחות עוד עונה, למרות ההצהרה שלו. לגבי מרידה, די כשלון היה העונה, לא כבש שום שער, לא הראה יותר מדי גם שקיבל הזדמנויות לשחק, אומנם הוא שיחק לרוב בשמאל ולדעתי הוא לא קשר שמאלי, אבל גם מאחורי החלוץ הוא שיחק ולא ממש הרשים. אני כבר אמרתי בעבר שלא ראתי מימנו משהו מיוחד, כשרון יש לו, אבל לא נראה כשחקן שיהפוך למשהו גדול.
השמועות אומרות שאנחנו הולכים להציע לו 7.5 מיליון יורו לעונה. זה יותר ממה שמקבל ג'יג'י בופון ובין הגבוהים בעולם. אתה בטוח שלאתלטיקו יש את האמצעים להשוות שכר שכזה? (בלי להתנשא או משהו)
קון טוען שהוא לא עוזב בגלל הכסף. וסרסו טוען שלא היו הצעות לא מיובנטוס ולא משום מקום אחר. ואם וכאשר יהיו, הן יטופלו אחרי שהמנג'ר החדש ישוחח עם קון. בינתיים כדאי לקון לבדוק ביוטוב מיהו המנג'ר החדש. קמינרו מתכוון לדבר גם עם דה חיאה. ובבחירת המאמן המכריע יהיה היחס של המאמן לקנטרה. (אני אומר, תשאיר את קיקה).
פורלאן בראיון למארקה מספר שטוב לו באתלטיקו ושהוא לא חושב בכלל לעזוב... אני אישית אוהב את השחקן,חושב שיש לו עוד שנה-שנתיים לתרום לנו לפחות ובטח שקון עוזב ודייגו קוסטה לא ידוע מה יקרה איתו אנחנו בבעיה בעמדת החלוצים...אלא אם כן נקבל סכום של 10-15 מיליון לא שווה בכלל למכור אותו
כרגע לדייגו קושטה, אחד מששת הזרים, הכי הרבה סיכויים להימכר. אבל אם זה יקרה, מי ישחק במוקדמות של הליגה האירופית? צ'ולו סימאונה מתפטר מאימון קאטאניה. הוא רוצה קבוצה ששואפת ליותר מלשרוד בליגה בכירה. ולכולם ברור שאם אטלטיקו תפנה אליו, הוא לא יסרב.
קוסטה לא קיבל אזרחות השנה? סימאונה מאמן מוזר, בשביל הרומנטיקה אני רוצה אותו באתלטיקו, אבל יש לי הרגשה שאם ההתחלה תהייה קצת מגומגמת הוא יתפרק.
קושטה וגודין מעל 3 שנים בספרד, אבל הם זריזים רק על המגרש. אחרי הפרישה של בניטס חוקין קפרוס מוביל את המרוץ. לפי מארקה הוא אפילו כבר ניצח.
אני לא מתלהב מקפארוס... מה קורה עם לואיס גארסיה, קראתי מצב שהוא הולך לחטאפה..אין סיכוי שינחת אצלנו במקום? קמינרו אומר שתוך 10 ימים יכריזו על המאמן