אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 31, 2010.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפיטה הוא שחקן נחמד..לא משהו מיוחד

אין לי בעיה שההרכב בעונה הבאה יהיה זהה לזה ששיחק בבית נגד הרקולס במשחק הלפני אחרון עם 5 שחקני נוער(יואל במקום דה חאה) ו 8 ספרדים..כשבמקום קון חלוץ אחר וקיצוני חדש/חואנפראן ורייס בצד...

שנה הבאה לא משנה מי יהיה המאמן אני מקווה שנראה אותו נותן במה לצעירים ובונה סביבם את הקבוצה עם כמה שחקנים מנוסים וזרים..ולנסיה וויאריאל הוכיחו (בפעם המיליון) שלא צריך שמות נוצצים כל הזמן וכשעוזבים שחקנים מובילים אפשר להסתדר לא פחות טוב ואפילו יותר טוב

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני חוזר, לא משנה, מה סרסו וחיל אומרים, אבל בואו נזכור שקון לא יחתום בריאל לא בגלל העקרונות שאין לו, אלא בגלל המילה של פלורנטינו פרס. אני מכבד את האיש.

קיקה הבטיח לנו שמריו יגיע לרמה של הנבחרת אחרי שיתגבר על הבעיות במפשעה. אם עכשיו גם גבי יצליח להשתדרג מקפטן של סרגוסה (שזה לא מעט) למנהיג הקישור של אטלטיקו, זה יהיה פנטסטי.
    דה חיאה לא יחתום בשום קבוצה עד ראשון ליולי, אבל חיל מרין לא מאמין שדה חיאה נשאר.

Last edited: May 26, 2011
  3. Muurad Member

לא יודע אם אתם זוכרים, אבל מדובר על אותו אדם שאמר ויצא בהצהרה שהוא בחיים, בחיים בחיים לעולם לא חשב על דיוויד בקהאם ולעולם לא יחתים אותו בריאל מדריד - ועשה בדיוק את זה אולי חודש אח"כ.

Last edited: May 26, 2011
  4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאני הכי מקווה שיקרה זה שיתנו למאמן המיועד את המושכות לכמה שנים..הקבוצה עומדת בפני תהליך שאני מאוד מאוד מקווה שיתנו לזה את כל הזמן, ולא משנה מה קורה בשנה שנתיים הקרובות הקבוצה צריכה לבנות על שחקני בית ועל בסיס מקומי כי יש מספיק שחקנים כישרוניים אצלנו שעם זמן נכון ודרך נכונה ושקט(מה שתמיד אין) הקבוצה יכולה רק להתקדם מהעזיבות האלה

5. Strawberry Fields Member

bensmith_Times Ben Smith
    Rafa Benitez has been offered the manager's job at #Atletico Madrid. Full story in The Times.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אישית זה המאמן שאני רוצה שיבוא לאתלטיקו...הוא מאוד רוצה לאמן את הקבוצה... מקווה שזה אמין

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בניטס התרגל להיות גם מאמן וגם מנג'ר וזה לא מקובל בספרד. הוא גם התרגל לשכר גבוה. והוא ממש לא המאמן הכי טוב ברשימת המועמדים.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קמינרו ואגילרה יוצגו ביום שני.
    מריו עבר ניתוח במפשעה.
    דפור דורשת 5 מיליון על השבחת אדריאן. איך בדיוק לוטינה השביח חלוץ? אני מאחל לזבלים האלה לרדת ליגה כל שנה.

9. Los Che Member

באיטליה מדווחים שההצעה של יובנטוס, לפיה 20 מיליון יורו + אמאורי תמורת קון, הייתה רשמית והוגשה כבר לפני שבוע.

הצעה לא מרשימה בכלל. הסכום נמוך ומדובר בחלות בינוני. זה עניין של זמן עד שקבוצה אחרת תשים על השולחן הצעה שמנה בהרבה, אם יובנטוס רוצה אותו בכל מחיר, היא תצטרך להגדיל אותו.

10. riquelme1 Member

הצעה מעליבה. 45 מיליון ותו לא. אם יובה תוכל לעמוד בהצעה כזאת אשרייה, אבל אגוארו כנראה מכוון לריאל, וזה מעציב אותי מאוד.

11. riquelme1 Member

לגבי גבי ששמועות אומרות שהוא בדרך לחזור, ממש אין צורך בו.

גבי אומנם הפך העונה משחק למל''מ לחלוטין, לשחקן לא רע ונתן עונה די טובה בסארגוסה, בעיקר מאז שהגיע אגירה, מאמן שיודע להוציא משחקניו את המיטב.

אני עדיין לא שוכח לו שנים של בינוניות מחרידה באתלטיקו בעבר, בתור שחקן בית הוא היה שחקן הרכב אבל היה בינוני להחריד, רך מידי, ובעיקר לא יעיל.

היום הוא כבר בן 28 ואין שום טעם להחזיר אותו, בטח שהעמדה שלו היא העמדה העמוסה ביותר בסגל.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מאמין שאטליקו תעשה קופה על ראול גרסיה ואני לא כ" מאמין שייעשו מאמצים להשאיר את טיאגו. והנה העמדה של קשר 50/50 נהיית פנויה. וגבי, קשר מאוד טכני ובעל כושר מנהיגות לא ימשיך בסרגוסה. יש לו עוד שנה בחוזה, אין לו כוונה להאריך את החוזה, הבעלים כבר הסיק את המסקנות.
    מארקה מדווחת שפאנטיץ' יאמן את AB. ניסיון ראשון שלו באימון קבוצה אחרי שהוציא את הרישיון.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש מתלהב משחקני סראגוסה(גבי ולאפיטה) מעדיף שיתנו לצעירים את הבמה במקום..לא לשכוח רובן פרז אצלנו בעונה הבאה

שמח לראות שכוכבי הדאבל מקבלים מקום בקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מבין שיש התלבטות בין לפיטה לפיאטי. ולי נראה שאחד מהשניים האלה יבוא במקום טוטו סלביו. עמי יכול לבכות, אבל אי אפשר להחזיק 6 זרים.
    לפי AS סרגוסה תקבל 3 מיליון יורו, גבי יחתום עד 2015 וכל זה יהיה רשמי בשבוע הבא, כאשר הבעלים של סרגוסה יחזור מחו"ל. ההחתמה הזאת נראית טוב על רקע העזיבה של קון: הנה אחד משלנו חוזר.
    על התוכניות לגבי רובן פרס לא שמעתי בינתיים. ברור שצריך להוציא אותו מהג'ורה. השאלה היא האם אטלטיקו זקוקה לקשר אחורי נטו עם ניסיון שנה בקבוצה שירדה ליגה או עדיף להשאיל אותו לקבוצה אחרת ולהמשיך עוד שנה עם אסונסאו.

15. riquelme1 Member

דייגו גודין בדרך לקבל אזרחות, והאפס דייגו קוסטה בדרך לעוף מהקבוצה. זה יפנה מקום לסאלביו, שעדיף גם על פיאטי וגם על לפיטה.