אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי צודק, קון רוצה תארים ורוצה להיות בליגת האלופות בעונה הבאה..מה שביובה זה לא אפשרי, גם את מלו,אמאורי וכו' החתימו בטענה שבונים קבוצה לאליפות שתחזיר את יובה לימים הגדולים(אף אחד לא מתוכח על מה זה יובה כמועדון כדורגל)וזה לא עבד..מי יבטיח שזה יעבוד הפעם, לדעתי הוא יעזוב לאנגליה..או סיטי או צ'לסי

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ידוע מה יקרה עם קון אם וכאשר ילך לסיטי..אבל אי אפשר להשוות אותו לבאלוטלי או דזקו, הם לא באותה רמה בכלל... קון הוא מהדרגה הכי גבוה של החלוצים, דזקו נתן עונה וחצי טובה בגרמניה בשאר היה שחקן סביר שלא ממש שמעו עליו, והשני בטוח שהוא מראדונה מבלי לשחק 3 משחקים מלאים ברציפות מתחילת הקריירה

3. Los Che Member

תקציב של 100 יורו על הנייר והשם יובנטוס לא צריכים לתת לו עדיפות לבחור בה כשבפועל המועדון שנה אחר שנה נוחל כישלונות. אני חושב שפיתוי למנצ'סטר סיטי כיום חזק פי כמה ממועדון שלא בדרגה ב' או ג' כבר שנים רבות(כסף מדבר מדבר חזק, מה לעשות). שוב, הסיכוי שלו לזכות באליפות איטליה בטורינו זהה לסיכוי של אתלטי בספרד. יש לו עוד אופציות, אחרת, עדיפה הישארות בקבוצה שהפכת בה לסמל בקרב האוהדים.

אגב, סוסים מתים כמו אנדראה פירלו, גם אתלטי רוכשת ויכולה עוד לרכוש.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוס מת או לא, עדיין אי אפשר לקבוע. אבל אהבתי את העקיצה.
    בכל מקרה, חשוב שתבינו - לא כל הליגות נשלטות ע"י 2 קבוצות. באיטליה הסיכוי שלו לזכות באליפות גבוה בהרבה, גם אם הוא ישחק בפאלרמו. ככה זה ליגה תחרותית.

5. xavi6 Member

הלו, לוס צ'ה, לפני שאתה מדבר על גאון כדורגל כמו פירלו תשים כיפה. סוס מת אבל תן כבוד, הסוס מת הזה יכול לגרום לולנסיה להיראות כמו קבוצה עם אמצע נורמלי. הוא בוודאי לא היה מגיע לאת'.

6. Los Che Member

כבודו במקומו מונח, אני באמת סוגד לשחקן הזה, מצטער עם זה פגע בך אישית.

7. riquelme1 Member

מה ההבדל בין פירלו לאלברטיני?

אלברטיני הגיע לאתלטיקו ב2002, בדיוק במעמד של פירלו היום, אין ספק שעם הצעה טובה פירלו היה נוחת בקלדרון.

לגבי האמצע של ולנסיה, לא תודה. יש את באנגה וטינו קוסטה.

לגבי אגוארו, אני גם חושב שמעבר כיום ליובה היא לא שידורג מבחינתו, אני לא פוסל שיובה תחזור לימייה היפים, אבל כרגע יובה לא תשחק אפילו בליגה האירופית בעונה הבאה, ככה שאין לאגוארו מה לחפש שם, גם לא בטוח מה יהיה שם ואיזה קבוצה תיהיה שם בעונה הבאה.

אני עוד מקווה שאגוארו ישאר באדום לבן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

העלית בי זיכרונות יפים. אהבתי את אלברטיני. וגם אביאטי היה סוס מת.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגוסון אישר שיש עסקה עם אתלטיקו על דה חאה, שיחתום ביונייטד בשבוע הבא כנראה.
    24 שעות מחורבנות ביותר לאוהדי אתלטיקו.

10. riquelme1 Member

אכן מחורבן, נכס שגדל במועדון כמו דה-חאה, שוער ל10-15 שנה, אחד השחקנים הטובים בעולם, והסקורר הכי טוב של אתלטיקו בעשור האחרון עוזבים.

עם סרזו וחבריו לא פותחים את הכיס העונה אתלטיקו בצרות.

11. xavi6 Member

הבאנגה הדביל שלך לא יגיע עוד 50 שנה להישגים של פירלו, וגם לא לחוכמת משחק שלו, ואני בכלל לא מדבר על החוכמה מחוץ למגרש. פירלו יכול לתת לו שיעורי בית.

לוס צ'ה, אל תיקח אותי ברצינות...בכלל...אף פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Los Che Member

מאה אחוז, רק תרשה לי לא לקחת ברצינות את ההשוואה של באנגה ושלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ברצינות, לבאנגה יש כישרון גדול ופוטנציאל להיות אחד מעושי המשחק הטובים ביבשת, מוזר שקבוצות(עדיין)לא מתעניינות בו אם כי לא אכפת לי, אני מקווה שישאר אצלנו להרבה זמן, הוא שחקן לבנות סביבו את הקבוצה. פירלו בוודאי יכול לתת לו שיעורים ולעוד רבים צעירים בתפקיד שלו, הלוואי והוא(באנגה)יוכל בגיל המופלג של האיטלקי לתת גם כן כאלה...

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד הטובים בעולם? דה חאה? לא הגזמנו טיפה? ייתכן מאוד שיום מן הימים הוא יהיה מהטובים בעולם, כרגע הוא לא שם, הוא שוער צעיר, מחונן, עם כישרון נהדר ומציג יכולה טובה מאוד, אבל יש לו עוד לא מעט לעבור עד שיהיה באותה חבורה עם ז'וליו סזאר, קסיאס, בופון, ואן דר סאאר, צ'ך וחברים...הילד בקושי קרע זוג נעליים, אני לא זוכר כמעט שוערים עוברים בסכום שכזה...18.3 מיליון יורו שילמו בשבילו, אתלטיקו צריכה להודות על כל יורו, כי זה לבטח ההצעה הכי גבוהה שהיתה מקבת עבורו מקבוצה כלשהי.

במקום להסתכל על זה שאתלטיקו מתרסקת תסתכלו על כך שאם יש חובות לאתלטיקו, מכירה שלו ושל אגווארו יכולים לסתום אותם ובכך לאפשר לקבוצה להתנהל כמו משהו הגיוני ולא להפוך לדפורטיבו לה קורוניה 2. אם אין חובות? עוד יותר טוב, 50 מיליון יורו לרכש, כמה קבוצות יכולות להתפאר בכזה סכום מבלי שיכניס אותם לחובות? אין לי ספק שאתלטיקו יכולה למכור את אגוארו ב-40 מיליון יורו לפחות כי יש פראיירית במשחק כמו מנצ'סטר סיטי.

אתלטיקו נפרדת מ-2 נכסים גדולים שלה אבל יכולה להכניס לכיס שלה 50 מיליון יורו, אם יקחו וישתמשו עם הכסף הזה נכון, אתלטיקו יכולה בהחלט לחזור להיות בטופ 4! במיוחד וכח העובדה שרוצים לעשות יותר שוויון בחלוקת זכויות שידור מה שאמור להכניס עוד כסף לקבוצות שהן לא ברצלונה וריאל מדריד. אני דווקא רואה את צמד העזיבות האלה כמשהו טוב עבור אתלטיקו. אני מאמין שבגלל שהמאמן יהיה לואיס אנריקה, לא נראה שם זריקת כסף מטורפת ומבוזבזת רק בגלל העיוורון, כך שעוד ישאר כסף בקופה ולא 2-3 מיליון.

לאתלטי היתה הזדמנות מעולה לעשות קפיצת מדרגה בשנה שעברה, בעונה שהיא זכתה בליגה האירופאית, אבל לא בגלל הזכיה, אלא ברגע שהיא עלתה לליגת האלופות אבל נתנה קמפיין מביש בלי לנצח אפילו משחק אחד ולסיים פעמיים בתיקו עם האימפריה של אפואל ניקוסיה, אבל במקום למנף את אתלטיקו באותה עונה בצ'מפיונס עם עלייה לשלב הבא וקבלת כסף זה יצר בשבילם בעיה לא קטנה, ועכשיו זו הזדמנות לכפר על כך.

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/11
  14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא התכוון לאגווארו כאחד הטובים בעולם..

באמת זה בעיה גדולה עבורנו, בשנה וחצי האחרונות עזבו אותנו מקסי,סימאו,חוראדו ועכשיו קון,דה חאה וכנראה פורלאן... לא יכול להיות ש 6 שחקני הרכב יעזבו את הקבוצה בכזאת קלות ובלי שמשהו טוב יבוא במקום...יש להנהלת המפגרים האלה חודשיים לעבוד בצורה הכי טובה שאפשר, בשביל להעמיד קבוצה טובה לשנה הבאה, איך שזה נראה כרגע אנחנו בבעיה מאוד גדולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2011/05/25/futbol/equipos/atletico/1306312317_extras_portada_0.Xxx

כל הכותרות במארקה מובילות לדבר אחד.
    סרחיו 'קון' אגוארו בדרך לריאל מדריד, מגן הקבוצה אולפאוושי חושף שקון בחר בריאל מדריד, עוד במארקה אומרים מקורביו של השחקן שהוא רוצה לחיות ולהשאר לגור במדריד והאופציות האחרות במדריד מלבד אתלטיקו הם:ריאל,חטאפה וראיו ואייקנו אז אפשר לבד להבין מה הוא יבחר.