אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי פשוט בהלם כשקראתי את זה אתמול וכל הערב נהרס.. לא יכול לחשוב על אגווארו לא לובש רוחיבלאנקו..זה פשוט יהיה מוזר מדי

השחקן הזה נתן את כל כולו למועדון,תמיד נתן מיליארד אחוז בשביל הקבוצה ובשביל הקהל, ידעתי שבאיזשהו שלב היום הזה יבוא אבל כשזה מגיע זה פשוט כואב,מעצבן ולא נתפס...

אין לי טענות לקון, אני מבין אותו, אתלטיקו זה מועדון מספיק חזק וגדול שעבר עזיבות של שחקנים לא פחות טובים...עכשיו יש למועדון חודשיים לעבוד בשביל להעמיד את הקבוצה הכי טובה שהם יכולים..יכנס כסף ולא מעט מהמכירה הזאת, חייבים לפחות שני חלוצים וברמה מאוד גבוהה.. לפני שנה צעקתי פלקאו ולצערי לא שמעו את זה במדריד..היום כבר בלתי אפשרי לקנות אותו שכל העולם רודף אחריו, אולי נפתה אותו במספיק כסף,אבל זה לא ריאלי..

אוסבאלדו לדעתי יהיה אחלה חלוץ אבל לידו צריך עוד תותח בקליבר ענק..מקווה שההנהלה תדע להוציא את המקסימום מהמכירה הזאת ולא במקרה של טורס תביא את לואיס גארסיה שהיה סוס מת...אם ילך לסיטי אולי לבדוק אופציה להביא את טבז במקום, הבן אדם מת לשנות אווירה וצריך לנצל את זה...מקווה שההנהלה תדע לחשוב קודם על חיזוק הקבוצה ואחרי זה על הכיסים שלהם, יובה רוצה אותו? אין בעיה שיביאו את קייליני במקום..ככה מנהלים עסקים אנחנו לא חייבים להיות הפראיירים של העולם, מי שרוצה אותו שישלם ולא רק במזומנים

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא יודע, אם זה קשור להכרזה של קון, אבל קיקו וטוני אמרו לא למועדון. יש סכנה של ממש שסוסו פיטארץ' יישאר לעוד עונה. ואז, מן הסתם, המחלייפים של קון ופורלאן יהיו שחקנים זרים, ככה שנגיע לאיזה 8-9 זרים בסגל.
    אני מזכיר שאם ריאל תחליט רכוש את קון, היא תשלם כפול. ואם קון יחליט לעבור לריאל, הוא לעולם לא יוכל לחזור.
    ירדן, קון מתאים לכל קבוצה, כולל ברסלונה. ולי מתאים ג'וזפה רוסי.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קון אולי הכי מתאים לברצלונה..הופתעתי מאוד שלא הלכו בכל הכח עליו אחרי העזיבה של אטו(כנראה בגלל כל העסקה עם זלאטן וכו')

מאוד הופתעתי במיוחד מזה שקיקו אמר לא, כשנכנסתי למראקה ממש לא הבנתי מה הולך...כל הזמן האחרון אני שומע כמה הוא מרוצה מזה ושהוא מחכה לזה ועכשיו פתאום הוא מסרב...חבל

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

בדיוק כמו שניסחת את זה - הוא יכול להיות להטוטן נוסף במטחנת הכסף מנצ' סיטי (שלהזכירכם, מחזיקה בטבז, דזקו, באלוטלי...) או שהוא יכול להיות השחקן שבאמת ובתמים יוכל להצעיד חזרה אימפריה לגדולתה. ביובה מעמידים העונה בין 100-200 מיליון יורו לרכש חדש, ככל הנראה בסביבות 120-130 מיליון יורו. אגוארו הוא רק שם נוסף בפרויקט שמתכננים שם, ואני מאמין שהוא והסוכן שלו יודעים את זה.

והאמת? ג'וזפה רוסי כבר הביע רצון לחזור לאיטליה, והוא גם לבטח יעלה פחות מ-45 מיליון יורו.

5. Los Che Member

Walkon,

הוא מספיק שנים שיחק בקבוצה עם אמנם עבר פחות מפואר של יובנטוס, אך יומרות וסיכויים דומים בהווה. העזיבה של אגוארו את אתלטי היא אמירה חד משמעית מצידו שהוא מכוון לקבוצה שלכל הפחות תשחק בליגת האלופות בשנה הבאה ויש לכך השפעה גדולה. זו בחירה אישית שלו אם בכוונתו להגיע למועדון בתהליך שיקום כמו ולהיות הבורג המוביל והמושיע שלה בדרך חזרה לשטיח האדום - את המקום הזה כמדומני הוא ממלא באופן מאוס כבר 4 עונות בקולצ'נרוס.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום השוואה בין יובנטוס לאתלטיקו.
    כשאתלטיקו תקנה שחקן כמו אגוארו ב45 מ' יורו, תוכל להגיד לי שיש לה יומרות ושאיפות דומות.
    מעבר לזה, אם אגוארו עובר ליובנטוס, זה מאוד הגיוני להניח שהנציגים שלה ישבו איתו והציגו לו את התכנית של יובנטוס, לקיץ הקרוב ולטווח הארוך. אם הוא עובר מאתלטיקו ליובנטוס אז אין ספק שהשאיפות של יובנטוס גדולות יותר, אחרת הוא לא היה עובר.
    אתה צריך לזכור שיש לה את המשאבים לזה כי מדובר בקבוצה עם בסיס אוהדים הרבה יותר גדול בכל קצוות העולם מאשר אתלטיקו.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הצחקת את גרושתו של אברמוביץ'. במספר האוהדים ובמספר התארים אטלטיקו המועדון השלישי בספרד, בהחלט ברמה של יובה. ואם אנחנו מוכרים את קון, את פורלאן ואת דה חיאה, אז גם אנחנו נוכל לקשקש על החזרה לצמרת הגבוהה עם 100 מיליון לרכש.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא בטח צוחקת מהתגובה שלך. 27 אליפויות איטליה לעומת 9 אליפויות ספרד וגם זה מינוס 2... אני מציע שתסתכל על התוצאות לפני שאתה מדבר. הקבוצה היחידה שיכולה להתגאות עלינו היא ריאל מדריד בעניין הזה.

9. xavi6 Member

והנה כל אחד חוזר לעבר שלו. מתי תבינו שההווה מה שקובע?

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה קשור? הוא כתב שכמות התארים והאוהדים של אתלטיקו שווה לזו של יובה. היא לא. אפשר להתקדם.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ירדן צודק לשם שינוי. קון, כמו גם טורס, רוצה תארים. ולא את ה-27 שלכם, הוא רוצה תארים משלו.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי מה תגיד אם הוא בסוף כן יעבור ליובנטוס. שהוא עשה החלטה שגויה? אתה לא בעמדה שממנה אתה יכול לדעת. הוא כן, אם לא לדעת בבטחה אז לכל הפחות לדעת יותר ממך.

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מעניין אותי, מה אגיד, אם הוא יחצה את הכביש. יובה בעונה הבאה לא תהיה טובה יותר מהמילנזיות, אז לא יהיה מאוחר לעבור גם בעוד שנה.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול להסכים עם זה, אבל לא עם מי שאמרת קודם. ואם קון יגיע אלינו אז הוא יזכה בתארים, חד וחלק. השנה נבנית קבוצה טובה מאוד יחסית לשנים האחרונות, קון אמור לקבל תפקיד מפתח אצלנו בעוד בריאל הוא ישחק ברוטציה לפחות עד שיתאקלם, ובסיטי אני חושב שיש סיכוי גדול שהוא יגמור כמו דזקו או באלוטלי. אני בטוח שהתפקיד המרכזי שמייעדים לו ביובה משחק משהו בשיקול שלו, מלבד ההווה הלא כל כך ורוד שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/11
  15. xavi6 Member

בידיוק. הוא לא ימצא אותם לא באת' ולא ביובה.