חחח בסוף הם בכלל לא באירופית, הם גם לא ניצחו וגם רומא לא איבדה נקודות. אני מקווה שאגוארו ישאר לעונה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
קודם כל צריך לסגור עם טוני. חטאפה ניצלה מהירידה, קמינרו יהיה המנג'ר שלה ושום דבר לא מפריע לטוני לחזור. אחרי זה צריך לסגור עם קיקו. הוא אמור להיות דובר המועדון או משהו כזה. ובגלל שקיקו שונא הדלפות המו"ם איתו כבר פוצץ פעם אחת. אז לסגור עם השניים האלה בשקט ולהמשיך הלאה לבחירת המאמן.
כמו שציינתי בדיון התקשורת, לאטלטיקו נשאר עוד משחק העונה, משחק רעים מול אלקורקון ביום רביעי. כל השחקנים שישתתפו בקופה אמריקה יוצאים לחופשה לפני המשחק הזה, קוקה זומן לאחת הנבחרות שלו. ההרכב יהיה הזוי, מטרת המשחק לא ברורה. מוקדמות הליגה האירופית יקצרו או ימנעו את הטיסה של הקבוצה לאמריקה בקיץ. הפסד כספי, אבל מבחינה מקצועית עדיף בלי הטיולים האלה.
זהו, זה רישמי: קון אגוארו מוציא הודעה שהוא עוזב את אתלטיקו מדריד, הוא אמר שזה בצער רב, והוא אוהב את המועדון, אבל הוא מרגיש שהוא כבר בגיל שהוא רוצה להתקדם. טוב זה היה באוויר כבר הרבה זמן, אתלטיקו לא באמת עונה על הציפיות שלו, זה פשע ששחקן כמוהו יעביר עוד עונה בליגה האירופית, והעונה אפילו לא סיימה במקו המוביל לליגת האלופות. אבידה עצומה לאתלטיקו, שחקן שאני בספק עם תוכל להביא מישהו בסדר גודל שלו, שחקן ברמה הגבוה ביותר וכשרון עצום שתרם למועדון למעלה מ100 שערים. גם פורלאן בדרך החוצה, גם אגוארו, אתלטיקו חייבת לחזק את עצמה מהר, ורצוי שזה יהיה רכש בומבסטי. לאן אגוארו עוזב? זה עדיין לא ידוע, אבל כנראה לאנגליה, צ'לסי או הסיטי, או יובנטוס, ריאל מדריד? קשה להאמין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
קשה לי להאמין שהוא יגיע ליובנטוס, אין לו שום סיבה הגיונית לעשות כזה דבר ועדיף לו כבר להשאר באתלטיקו... צ'לסי זה יותר הגיוני אבל גם קשה לי להאמין. סיטי או מדריד הן האפשרויות ההגיונית ביותר לדעתי, וכמו שאמרתי לפני שבוע וחצי אני מאמין שהוא יהיה שחקן ריאל מדריד. מה שמעניין בדברים שלו אם מנסים לקרוא בין השורות זה שהוא אומר או יותר נכון מבקש מהמועדון לשקול ולהתחשב בכל ההצעות שהם יקבלו בלי תנאים, ולא לבטל שום מועדון - ברור שאפשר לקחת את זה לאיזה כיוון שרוצים אבל לדעתי זה מחזק יותר את כל הדיווחים והדברים שרצו ברשת ב2-3 חודשים האחרונים לגבי העניין שאגוארו לריאל זה "done deal". מצד אחד אני אשמח שהוא יגיע - אבל מצד שני יהיה כואב על אוהדי אתלטיקו לראות מישהו עושה להם "פיגו" ועובר ליריבה השנואה ככה פתאום.
אם הוא מגיע לריאל מדריד, עם מוריניו שפוי ונותן לו ולרונלדו את החופש בהתקפה-הם בלתי ניתנים לעצירה. אי אפשר לשמור על שניהם ביחד, שמסביבם שחקנים "משלימים" שיעבדו בשבילם. בנזמה בדיחה, אדביור לא תרם כלום חוץ מלבעוט בברסה, ואם ריאל תביא את אגוארו זה פשוט יהיה מפחיד. בעיקר בשבילי כאוהד ברסה. האמת אני גם לא רואה שום קבוצה שיותר מתאימה לו מריאל מדריד.
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2011/04/26/futbol/equipos/atletico/1303835386_0.Xxx "זהו, הגיע הזמן שלי לעזוב. אני רוצה שוב להגיד שלא מדובר בעניין כלכלי אלא אך ורק בספורט. אני מודה למועדון על כל מה שנתן לי ועל המאמצים הרבים להשאיר אותי ועל הנכונות לשדרג לי את המשכורת ולדאוג לי טוב כלכלית. מדובר ברגע לא קל עבורי כי המועדון הזה נתן לי הרבה. יחד עם זאת הבטיחו לי בקבוצה שכאשר אראה לנכון אז לא יערימו עליי קשיים ואני סומך על המילה של אתלטיקו". נשיא אתלטיקו מדריד הגיב:"דיברנו איתו לא מזמן ולא הרגשנו שהוא רוצה לעזוב. זו בעיה גדולה עבורינו אבל נצטרך לדעת למצוא את הפתרונות. כמוכן, צריך לשים את הדברים בפרופורציות וזהו לא סוף העולה". עונת השיא של אגווארו הייתה העונה הזו למעשה עם 27 שערים ב-41 משחקים. סה"כ הוא כבש 101 שערים במדי אתלטיקו מדריד מאז הגיע אלייה בעונת 07\2006. El 'top ten' de Aguero. אגווארו כבש 101 שערים במדי אתלטיקו מדריד והנה לפניכם במארקה קיבצו בקליפ אדיר את העשרה הטובים ביותר. איזו מהירות - ממש אצן, כמה טכניקה ורגש בבעיטה האחרונה(דבר שלא תמיד אפיין אותו) - מתפלל שריאל מדריד תשים את ידה על אגווארו. השחקן הכי רב-גוני מלבד מסי ורונאלדו, שחקן שכובש שער מכלום. אני חשוב שקשה להאשים את אגווארו בבחירה שלו לעזוב - אתלטיקו תקועה במקום וקיקה לא הביא את השינוי למרות עונה אחת עם שני תארים, ובעונה הבאה אתלטיקו בכלל לא תשתף אפילו לא בליגה האירופית ואגווארו לא יכול להרשות את זה לעצמו. הוא היה השחקן ביותר ששיחק באתלטיקו בשנים האחרונות והיה קל להתחבר אליו בגלל האופי, הנאמנות שהפגין אבל קשה לצפות ממנו להישאר 'קולוצ'ונרוס' לעד, הוא הרי לא דל-פיירו שירד ליגה עם יובה. אני כלל לא בטוח אגב שיעזוב לריאל מדריד. אתלטיקו צריכה לעשות עליו קופה ובכסף שיכנס לרכוש 3-4 שחקנים כדי לחזק עמדות אחרות. גם פורלאן כנראה יעזוב כך שחוד ההתקפה צריך להיבנות מחדש.
אבידה ענקית. יהיה מעניין לראות אותו באחת הקבוצות המובילות באנגליה. לא הייתי מתפלא אם ליברפול תנסה להפעיל את מקסי כדי לשכנע את קון לחתום, אבל הגיוני שנראה אותו בקבוצה שתשחק בליגת האלופות. אומרים שלכל אחד יש מחליף, אבל עם הנהלה כזאת, לא בטוח שיגיע מישהו שיצליח למלא אפילו חצי מהחסר. דבר אחד בטוח - אתלטיקו צריכה להחתים לפחות ארבעה שחקנים משמעותיים. ההגנה תמיד היתה בעייתית, עכשיו הפוקוס עובר להתקפה. נתוני הפתיחה לקראת העונה הבאה של לואיס אנריקה או כל מאמן אחר שיגיע נראים כרגע באמת ירודים.
אני משוכנע שהוא כבר סגר באיזה קבוצה זה בטוח. לפני שבועים ארי רדנאפ אמר שסגרנו עם שני שחקנים ש"יטריפו את האוהדים" האם הווא התכוון ל אגוארו?,אני מניח שתשובות בימים הקרובים.
גם על רונאלדו אמרו אותו דבר, עדיף לחכות עוד שבוע-שבועים ורק אז נדע באמת. נ.ב. אני יודע שזה רק חלום אבל תארו לכם הוא בא לשחק באינדפנדיינטה בחזרה כבר עכשיו...
הקפיצה של אגוארו באתלטיקו הייתה מהירה מאוד. אני זוכר אותו לפני 4-5 עונות עולה כמחליף של מיסטה ופרננדו טורס וקזמן, מראה ניצוצות של שחקן כישרוני, ותוך שתי עונות כבר הפך למוקד ההתקפה שלכם. העזיבה באה במקומה, כמו שאמר ריקלמה, זה פשע לתת לו לשחק שוב בליגה האירופית, הוא כבר לא ילד וזה הזמן המתאים להתקדם לקבוצה גדולה באמת. אם כל הכבוד לאתלטי, היא הפחות יציבה מקבוצות הצמרת ובמזל גדול אף השתחלה לליגה האירופית. אממה, כמו שכבר אמרתי, מעבר לריאל מדירד מאוד יכתים את שמו בקרב אוהדי אתלטי וגם בקרב אלו שלא(כמוני). מעבר ליובנטוס הוא בזבוז, עם כל הכבוד למועדון המפאור, הוא כבר איננו כזה גדול בשנים האחרונות ואגוארו אני סבור שרעב להגיע לקבוצה ששואפת מיידית להצלחות ולא אחת שצריכה בנייה בתהליך איטי. מנצסטר סיטי נשמעת כאופציה הטובה. לאגוארו אין מחליף ברמתו, אבל אתלטי תקבל עליו כסף מספיק כדי להחתים שחקן בשיערו קומה גבוה.
מבחינתי מדובר פה בניגוד טוטאלי. קבוצה שרוכשת שחקן כמו אגוארו בסכום שמדברים עליו היא לא קבוצה בתהליך בנייה איטי, היא קבוצה שרוצה הצלחה מיידית. מדובר בשחקן שיכול להחזיר את יובנטוס לליגת האלופות ולמאבק על תארים לפני שהיא עוד רוכשת שחקנים אחרים, ויש שחקנים שאולי מעדיפים לשחק תפקיד מפתח במועדון פאר אמיתי כמו יובנטוס ולא להיות עוד שם במטחנת הנפט בדובאי... אהה, סליחה, סיטי. אנשים פה צריכים להבין שהם לא בעמדה לתת לאגוארו עצות מקצועיות לקריירה, כי את מה שהוא יודע על הקבוצות שרוצות אותו, אף אחד פה לא יודע, אם הוא רואה לנכון ללכת ליובנטוס כשקבוצות כמו צ'לסי או סיטי גם רוצות אותו אז הוא יודע למה ואתה לא צריך לדאוג לו. תקופה רעה של שנתיים לא משנה את העובדה שמדובר בקפיצת מדרגה גדולה עבור אגוארו.