אני מסכים עם דבריך, אבל אני לא חושב שהכוונה היתה זלזול ביובנטוס אלא כן שבאמת מועדון שמשחק בליגת אלופות זו באמת עליית דרגה בשביל אגוארו ויובנטוס לא שמה השנה. כמובן שיובנטוס המטרה שלה לחזור למה שהיא היתה, ולחזור לליגת אלופות. נחכה ונראה באמת אם הוא יעבור או לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אם הוא רוצה לבוא ליובה,עדיף שיחכה עוד עונה אחת,כי בינתיים נראה שיובנטוס לא תהיה אפילו בליגה האירופית!
אתה צודק, אם כבר שיחכה עונה אחת. ועדיין אני חושב שבבית למרות שזאת נאפולי הם ינצחו מחר וישחקו בליגה אירופית.
זה שאגוארו בקושי מחייך היום גם אחרי הגולים שלו והוא אפילו לא חוגג אותם, לדעתכם זה אומר משהו על עתידו? אני שואל בשיא הרצינות זה מדאיג אותי האמת...
חשבתי שרק אני שמתי לב לזה הוא קצת קריר היום אחרי הגולים. אני מקווה שזה בגלל שהמשחק כביכול לפרוטוקול בשביל אתלטיקו.
לא חושב שזה אומר משהו, הגול הזה לא קובע או נותן לאתלטיקו כלום, חוץ מעוד שער לסטיסטיקה, ככה שאין לו כל כך על מה לשמוח. ויש דיון על המחזור, דברו על המשחק שם.
תודה לאתלטיקו על עונה מעניינת כרגיל, חבל שלא הצלחנו לעלות מהמקום ה6 לפחות לליגה האירופית, עונה די מאכזבת אם לומר את האמת כי בתחילת העונה ציפיתי לסיים במקום ה3, עונה הבאה עונה חדשה בע"ה תהיה עונה טובה יותר, נקווה שאגוארו ישאר אצלנו.
מנצ'סטר יונייטד כנראה תחתים בשבועיים הקרובים את דה חאה בסכום העברה של 20 מיליון יורו. אם הוא יעזוב, שיהיה לו בהצלחה שוער ענק עם פוטנציאל אדיר. הכתבה באתר Goal: לכתבה לחצו כאן
סילביו עלה לנו 8 מיליון. ובקשר למשחק האחרון, היו 2 דברים שאיפיינו את העונה: 1. עוד פנדל מפוקפק לחובתינו, כי השופטים למדו שמההנלה השמוקית שלנו לא תבוא תגובה. 2. קיקה פתח עם 3 קשרים אחוריים וסיים עם 5. אני לא חושב שהוא התכוון, אבל זה נראה כמו סתירת לחי לאחראים על בניית הסגל. מה גם שגם הפעם קיקה נשאר נאמן למערך 4-4-2.