אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. REAL MADRID Member

קודם כל ברוך הבא, התאקלמות נעימה, בכל שאלה או תהייה לגבי הפורום אתה מוזמן לפנות אליי.

המארקה מדבר כבר יומיים על התעניינות לכאורה של ריאל מדריד באגווארו (והיום הוא מוסיף על תמיכה של מארדונה במהלך). בכל אופן, מדובר בינתיים בשמועות בלבד ונדמה שהן לא יותר מידי רציניות ושוות התייחסות. התחיל בנושא דיון קצר בדיון של ריאל מדריד כאן בפורום - אתה מוזמן להציץ.

2. kun_kremer Member

תודה רבה :]

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני אחסוך לעצמי את התירגום של הקומבינה האפשרית, תסלחו לי:
    Agüero's release clause is 45 million €, so if he wants to break his contract he has to go to the LFP headquarters and give a check for 45 million € + 18% VAT. Of course Agüero doesn't pay the money. The club he is joining is. Until today, when this operations happen, the Clubs make the contracts as in a normal transfer (even when Figo joined R€al from Bar$a).
    Atlético directors have declared they won't let Agüero sign for Real, and they keep a secret card. They threaten to make the contracts in Agüero's name instead of R€al's. This would mean Agüero would have to explain an extra 45 million € to the Treasury Department and he would have to pay a 43% tax on this extra income. so R€al would have to pay 45 million + VAT + IRPF tax which would increase the fee to about 80 million €. Atlético would only get 45 from those huge amount.

יש שמועות שריאל מנסה לעניין את אטלטיקו בשחקנים שלה בתמורה, אבל סרסו מכחיש, "לא בנזמה ולא סיבלס".

4. riquelme1 Member

טוטו סאלביו התראיין אתמול לאתר הרישמי של אתלטיקו, ואמר שהוא רוצה לחזור בעונה הבאה לאתלטיקו, הוא מסכם את החוויה שלו בבנפיקה כחוויה חיובית מאוד, והוא אמר שהוא התבגר כשחקן ונהנה שם מאוד.

עכשיו שקיקה עזב, אפשר לצפות שהמאמן הבא כן יבנה על סאלביו, שנתן עונה פנטסטית בבנפיקה, כבש 12 שערים והיה אחד המצטיניים שלה העונה.

עדיין בנפיקה רוצה לרכוש אותו מאוד, אבל הסכום שאתלטיקו דורשת עליו גבוה, ואני מקווה שהוא ישאר ולא ימכר בסופו של דבר.

5. Haimazulay06 Member

יש שמועות שריאל מדריד ויובנטוס מעוניינות באגוארו.

דבר ראשון,את השמועה על ריאל,אני מבטל כי קון בעצמו אמר שהוא לא ילבש בחיים שלו את מדי ריאל מדריד.

פה גם ברצלונה יכולה להתערב על פי מילותיו של קון.

אבל בינתיים בארסה עוד לא פנתה לאתלטיקו לגבי אגוארו.

לגבי יובה,זה עוד איכשהו אפשרי לקיים משא ומתן,אבל לא נראה לי שבאמת קון יעבור לאיטליה בעיקר לאור זה שהוא האריך את חוזהו בקבוצה עד 2016.

6. hai80 Member

אם יש ליובה 45 מיליון יורו לשלם לאתלטיקו לדעתי הוא יעבור, אני מקווה שהוא לא יעשה את הטעות הזאת כי אני מצפה ממנו אם כבר לעבור אז לקבוצה שתהיה קפיצת מדרגה, הסיכוי שלו ביובה לזכות בתארים גבוה יותר מבאתלטיקו אך עדיין מדובר פה בקבוצה שיש סיכוי שלא תהיה באירופה בכלל עונה הבאה.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בינתיים מחפשים קבוצה לפורלאן. ואם דה חיאה ירצה לעזוב, אין שום צורך למכור את קון. גם חמו לא אוהב את הרעיון של יובה. מבחינתו, רק קבוצה של ליגת האלופות באה בחשבון.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לקון סיבה לעזוב ליובה...לא חסרות קבוצות יותר טובות שהסיכוים שלהם לזכות בתואר יותר "גדולים" שרוצים אותו... אם ההנהלה מוכרת את דה חאה לא רואה סרט שגם יתנו לקון לעזוב..גם הם רוצים לישון בשקט לפעמים

9. Haimazulay06 Member

אני גם מקווה שהוא לא יעבור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מתאים לו אתלטיקו,זה כמו הבית השני שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. kun_kremer Member

אני מסכים ב100% עם כל מה שאמרתם פה...
    אני חייב להוסיף שאסור לו ללכת, הוא כל כך חשוב לקבוצה שגם בלי שום קשר הוא יוכל לחכות כי מעבר ליובה לא הכי להיט, אני בטוח שהוא שווה הטופ של הטופ ויובה לא כזאת מבחינת סיכוי לקחת תארים.

11. Haimazulay06 Member

צודק,רק אתלטיקו זה הבית שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. hai80 Member

מזל טוב לחורארדו מיודענו שזכה היום בגביע הגרמני, באמת שאני שמח בשבילו

13. Haimazulay06 Member

הלוואי שחוראדו יחזור לאתלטיקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. kun_kremer Member

איזה גול ענק של אגוארו הלוואי שהוא יישאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס זה מועדון פאר עם שאיפות לחזור לאיפה שהוא שייך. עצם העובדה שהם רוכשים את אגוארו בכזה סכום, אם וכאשר זה יקרה זה הצהרת כוונות שאתלטיקו לעולם לא תעשה, עם כל הכבוד. לא ברור לי הזלזול הזה ביובנטוס וה"עצות" לאגוארו ללכת למועדון גדול יותר (כמו מי? סיטי? צ'לסי? אל תצחיקו אותי) או מוצלח יותר, רק כי יובה בתקופה יבשה כרגע.

אם אגוארו הולך ליובנטוס הוא יודע למה, כששחקן בקליבר הזה מצטרף יושב לדבר על מעבר אומרים לו מה המועדון מתכנן, ככה שסביר להניח שהוא יודע טוב יותר מכולנו מה יובנטוס מתכננת ומה הסיכויים שלו לזכות בתארים שם, אם הוא היה חושב שזה לא צעד גדול קדימה הוא לא היה בעד המעבר הזה. כל ההודעה הזאת כמובן חלה, אם וכאשר הוא באמת עובר ליובנטוס.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/11