אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. casper0 Member

אתלטיקו מדריד בעיניי עמית קמינר מלהקת לוס כפרוס ורגאייסטן:
    http://wp.me/p1lNW7-8l

2. riquelme1 Member

דני כבר טוען שקאפרוס הוא המאמן, אבל במארקה טוענים שלואיס אנריקה כבר סיכם באתלטיקו, ויהיה המאמן שלה לעונה הבאה.

ולי יש להגיד: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

מאמן צעיר שלא עשה עוד כלום, אני לא ממש עקבתי אחרי העבודה שלו בבארסה ב'', אבל לפי מה שהבנתי מאנשים שכן עקבו, הרבה לא אהבו את העבודה של לואיס אנריקה, הוא התעקש לא מעט על שחקנים שנחשבו לפחות טובים ולא ממש עשה עבודה טובה. ובכלל, האם חושבים שכולם הם פפ גוארדיולה?

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מקווה שזה לא נכון... גם אם הוא באמת גוארדיולה 2 זה לא אומר שהוא יצליח אצלנו, אני מעדיף מאמן יותר מנוסה שידע להוציא את המיטב מהסגל שיבנה כי המאמנים האחרונים לא הצליחו.. אני מעדיף את לואיס גארסיה אם כבר הולכים על מאמנים צעירים שעושה פלאים בלבאנטה

4. RubberSoul Member

אגב, היום מציינים באתלטיקו שנה לזכייה בליגה האירופית, אחרי הניצחון בהארכה על פולהאם בהמבורג, משער ניצחון של דייגו פורלאן.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אם הידיעה של מארקה נכונה, זה לא רק הימור על מאמן חסר ניסיון, זה חוסר המשכיות הכי גדול שרק יכול להיות. תפקידו הנוכחי של LE הו להכין שחקנים בשביל הקבוצה הראשונה של ברסלונה שגם משחקת כדורגל אחר משל אטלטיקו, גם שנואה עליי. אני לא יודע איך לאכול את זה. ואיך זה מתיישב עם הרצון של ההנהלה להחזיר למועדון כמה שיותר אקסים? חסר לנו מאמנים ברמה של לויס אנריקה?

6. riquelme1 Member

קיקה סאנצ'ס פלורש הוא לא רק מאמן בינוני, הוא גם בן אדם דוחה ומגעיל, שלא יודע דבר או שתיים על יחסי אנוש.

קיקה פשוט הרג את פורלאן השבוע, שהם כמעט והלכו מכות באוטוובוס, באימון יום לאחר מכן הוא רבו במשך 45 דקות מילולית, ובמסיבת העיתונאים אחרי המשחק הוא אמר: ''הכנסתי את פורלאן 30 דקות, ראיתם מה הוא שווה''?

אז דני, קיקה לא הוריד לפורלאן את הבטחון? פשוט גועל נפש ובושה וחרפה ההתנהגות הזאת של קיקה, שמדבר על שחקן שלו בפומבי ככה בתקשורת, וכמעט רב איתו ועוד מתאמת איתו מילולית באימון ליד כל השחקנים, מאמן שצריך לשמש דוגמא לשחקניו.

פשוט גועל נפש.

נוסיף לזה את ההתפרצות הדוחה שלו במשחק נגד אספניול השנה, שהוא כמעט הרביץ ללוייס גארסיה.

להקיא.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/11
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הפנדל של סימאו מביא לבשיקטאש גביע. למה הוא הלך ופורלאן נשאר?
    קיקה הפך את פורלאן לשחקן ספסל מאוחר מדי לדעתי. חוסר ביטחון? לשחקן שבועט מ-30 מטר בסיבוב אל השמיים? ביטחון נרכש במצבים של אחד על אחד, כמו שהיו לדייגו קושטה מול אוססונה. לעומתו, פורלאן פישל אפילו בפנדלים. תוסיף לזה את הלחימה של הברזילאי שמאפשרת לקון יותר חופש פעולה. כשפורלאן על המגרש, קון זה שעושה את הלחימה ופורלאן רץ לשטחים פנויים. וכשפורלאן לא פוגע וקון כן, אין שום הצדקה לשיטה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/11
  8. hai80 Member

לא פורלאן ולא קוסטה צריכים לפתוח, רייס צריך להיות חלוץ שני וחואנפראן בצוותא עם אליאס להיות באגפים, זו דעתי. קוסטה עם כל הכבוד ללחימה שלו הוא שחקן בינוני ומטה שאולי מתאים לקבוצות כמו ויאדולד ולבאנטה אבל לא לאתלטיקו.

אני מעדיף את פורלאן על פני קוסטה בגלל הראיית משחק של פורלאן, אבל השטויות שלו הורסות המון התקפות והוא בועט מכל מצב. אנחנו כרגע בבעיה רצינית וחושב שרייס עם אגוארו בהתקפה יכול להיות פיתרון טוב.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אותי רייס לא שיכנע בעמדה חלוץ שני. וחלוץ ראשון הוא לא יכול להיות. אז עדיף להמשיך עם קושטה.
    חאונפראן חייב ללמוד לשחק באגף שמאל. כמו שהוא עכשיו, תקוע כל הזמן בימין כמחליף של רייס, הוא רכש מיותר.

10. תומאסברולין Member

אני מזכיר את הבעיטות הנהדרות של פורלאן מטווחים בינוניים-ארוכים לפני שנתיים ובעונה שעברה. בעיטות ברגל שמאל, הרגל החלשה של דייגו, מרשימות במיוחד. אתה לוקח שחקן שנמצא בתקופה רעה ופוסל את הישגיו בעבר על סמך הכושר הנוכחי שלו.

כי הוא היה בינוני באתלטי ודייגו מצויין.

קיקה עוזב ולכן זו הזדמנות מצויינת להרויח בחזרה את פורלאן, לא נראה לי שזה הזמן לגמור אותו, בסך הכל הוא שחקן טוב.

רייס צריך להשאר בימין, הוא נראה שם טוב ואף על פי שהוא ירד טיפה בכושרו במשחקים האחרונים הוא היה טוב העונה. אינני חושב שלהעביר את רייס לאמצע זה חכם במיוחד, בצד יכולת הכדרור שלו והיכולת שלו להסתדר עם שחקנים היטב באחד-על-אחד באה ליידי ביטוי בצורה טובה יותר.

11. Haimazulay06 Member

אני די סקפטי אם כדאי למכור את דה חאה או להשאיר אותו בקבוצה.

סך הכל הוא שוער מצויין,אבל עצם מכירתו מצד אחד תפגע בעמדת השוער,אבל מצד שני בטח תזרים הרבה כסף לקופת המועדון.

אפשר למכור אותו ולהחזיר מהשאלה ממלאגה את סרחיו אסנחו.

אבל השאלה אם הוא יהיה טוב כמו שהוא בעוה הראשוה שלו בקבוצה.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי לואיס אנריקה, אני לא ממש בעד..לא כל אחד גוארדיולה ואי אפשר לדעת מה יקרה ומה התוכניות שלו במועדון...בלי קשר לזהות המאמן, להחתים לכמה שנים עם תוכנית מסודרת שבכל שנה יעלו 1-2 שחקנים מהאקדמיה ולתת לו שקט לעבוד בלי התערבויות של המפגרים בהנהלה..

לגבי סימאו הוא היה תותח, אחד השחקנים הטובים והמשמעותיים במועדון..בחודש שלפני שעזב הוא פתח בכל משחק בכל מסגרת

לגבי פורלאן אם תגיע הצעה טובה למכור ולנסות לקנות את אוסבאלדו או את פלקאו(חבל שלא קנינו לפני כי עכשיו כל אירופה אחריו) אם לא תהיה הצעה מספיק טובה אז להשאיר...עדיין יש לו כדורגל

13. Haimazulay06 Member

גם ולנסיה מעוניינת בפלקאו ובטוח שגם באיטליה איפשהו שם בודקים אפשרות לצרף אותו לאחת הקבוצות.

14. riquelme1 Member

פלקאו לא יגיע לאתלטיקו, קבוצות גדולות כמו ריאל מדריד, אינטר ומילאן מתעניינות בו, חוץ מיזה שהוא כנראה ימשיך עוד עונה עם פורטו בליגת האלופות.

דני, אתה ממשיך כמו קיקה לירוק לפורלאן בפנים בלי שום צדקה. אני רחוק מלהיות חסיד של פורלאן, אבל היכולת של פורלאן והבעיטות האלה מרחוק, וחוסר הביטחון שניכר במשחק שלו הוא אח ורק בגלל מאמנו ההזוי שפשוט הרג אותו כל העונה. גם לפני שפורלאן הפך להיות שחקן ספסל, קיקה כמעט באופן קבוע היה מוציא אותו כחילוף ראשון או שני, וזה דבר שמוריד לשחקן את הביטחון וראו שקיקה לא האמין בו. לא יתכן ששחקן כמו פורלאן יושב על הספסל כבר 8 משחקים, ואפילו שדייגו קושטה פצוע ולא משחק הוא עדיין מספסל אותו.

רק לפני פחות משנה פורלאן היה אחד המצטיניים במונדיאל והוביל את אורגוואי במו רגליו לחצי גמר המונדיאל, רק לפני שנה פורלאן הוביל את אתלטיקו לזכייה בליגה האירופית עם צמד בגמר(וגם בחצי הוא העלה אותה עם השער נגד ליברפול).

וקיקה העלוב בא בתקשורת ומפיל את כל הכשלונות על פורלאן, ואומר 'הכנסתי אותו ל-30 דקות וראיתם מה הוא שווה''? אפס מאופס, אחרי שהוא גמר לחלוטין לשחקן את הביטחון הוא עוד מאשים אותו, במקום לקחת אחריות הוא מפיל את התיק בעונה של אתלטיקו על השחקן שלו. בן אדם קטן ועלוב.

בשביל האפס הזה דייגו קושטה, חלוץ בינוני שאפילו בסאנטנדר או גיחון אין לו מקום, קיקה ויתר בגללו על סאלביו האדיר, וגם על פני פורלאן, על מה ולמה?

סימאו היה ביירידה ביכולת שלו בשנה האחרונה. הפורטגלי שחקן שאני מאוד אוהב, אבל העזיבה שלו לא הייתה כל כך קריטית, מה שהיה קריטי זה היה הטיימינג באמצע העונה, כמו השיחורר של מקסי(שגם לו הקרדיט לקיקה העלוב).

לגבי רייס, הוא צריך לרדת לספסל, לא כחלוץ שני, לא כקיצוני, החסר תועלת הזה צריך להיות בספסל כמו שבזמנו חוויר אגירה ואבל ראסינו עשו את זה, רק אצל קיקה האפס הזה הוא באנקר בהרכב.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר לא מעוניינת בפלקאו ובטח שלא תוציא את הסכום שבפורטו מעוניינים שיגיע אליהם (40 מיליון יורו). אני לא רואה שום סיכוי שפלקאו יגיע לקבוצה כמו אתלטיקו אלא אם זו תשאיר את כל הכוכבים שלה, וזה כאמור כנראה שלא יקרה. מה שכן דווקא ההחתמה של לואיס אנריקה יכולה להקפיץ את המועדון קדימה, עם כל הכבוד לזכיה בליגה האירופאית והסופר קאפ חודשיים אחר כך, הליגה האירופאית זה מפעל זניח בטח לעומת הליגה הספרדית וליגת האלופות. מה שאתלטיקו צריכה זה קודם כל לחזור לצמרת ולתפוס מקום בליגת האלופות בתקווה שהם לא יראו ביזיון כמו בעונה שהם היו בבית עם צ'לסי, פורטו ואפואל ניקוסיה שהם הוציאו בו 2 נק'.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/11