אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אסנחו ויואל כמעט ולא שיחקו העונה. באמת אי אפשר לדעת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/11
  2. riquelme1 Member

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כמה פצועים ומוצהבים הקבוצה תארח את לבאנטה בסגל די חסר
    אלה שלא בסגל הם: מרידה,גודין וקוקה בגלל פציעה... רייס וטיאגו בגלל צהובים

שוערים:דה חאה,יואל
    הגנה:ואלרה,א.לופז,פליפה,אויפאלושי,דומינגז,פראה
    קישור:מאריו,ראול גארסיה,אליאס,אסונסאו,חואנפראן,נוגרה
    התקפה:קון,פורלאן,קוסטה,בורחה

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לפי הסטטיסטיקה של MD, פריאה ישווה היום את השיא של חורחה גריפה. לפי ויקיפדיה, עוד לא. אבל זה לא העיניין. העניין הוא שחורחה גריפה 40 שנה עובד עם הנוער, באמצע הכתבה הזאת יש רשימה פנטסטית של שחקנים שעברו דרכו. ומעולם אטלטיקו לא פנתה אליו בשביל ייעוץ לפחות.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תמיד רציתי לראות את פריאה מתמודד מול פרנאנדו טורס. והיום גיליתי שזה קרה ופיספסתי את זה. בקיץ 2003 אל טורבו שיחק את משחקו הראשון במדי בוקה וזה היה משחק רעים מול אטלטיקו בקלדרון. במשחק הזה טוני, המנג'ר שלנו דאז התרשם מהשמירה של פריאה על אל ניניו ובקיץ הבא מיהר להחתים את הבלם.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עם 8 שערים בששת המשחקים האחרונים קון השיג את רובן קאנו ונכנס לעשיריית מלכי השרים של אטלטיקו:
    http://www.clubatleticodemadrid.com/kfm/userfiles/goles_kun_grafica.Xxx
    AS חושף סיפור הזוי מ-2006: אחרי שניצחנו את בארסה 2:0, לפורטה שאל את סרסו לגבי האפשרות להחתים את פריאה. סרסו דרש את אינייסטה בתמורה. מה שתקע את העיסקה זו הדרישה של בארסה להכניס את הסעיף של קניה בחזרה של אינייסטה.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אטלטיקו חגגה היום את יום ההולדת שלה עם 3:1 על ראז'ה קסבלאנקה בטנז'ר. שלושער של פורלאן, שלוש בעיטות שמוכיחות שקאצ'ה התאפס ואולי יפתח במחזור הבא.

8. riquelme1 Member

אני מקווה מאוד, פורלאן לא שכח לשחק כדורגל, וזה שדייגו קוסטה מועדף על פניו זה גובל בשערורייה, אני יהיה עדין עם הברזילאי הבינוני, שהוא שחקן שמשקיע ונותן את התחת, אבל המאזן שלו די מעליב, והוא רחוק מלהיות יציב כמו פורלאן בכושר טוב.

רק שקיקה לא יעשה לו כמו מקסי, שיראה את הדרך הביתה שהתחיל לספסל אותו.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כל הכבוד ללואיס אמראנטו פראה. לא הרבה קולומביאנים הצליחו להתמיד כמו שהוא עשה. עולים לי כרגע בראש גם אספרייה, קורדובה, ז'פס ואנחל. לא הבלם הכי טוב אולי בשביל קבוצות צמרת, אבל טוב מספיק לאתלטיקו מדריד וכנראה שמרוצים ממנו שם, אם כי בנבחרת לא ראיתי אותו נותן הצגות יותר מדי.

10. הקפיטליסט משער 2 Member

אני שוב יחזור ויאמר שזה יהיה לוקסוס גדול מדי לוותר על דייגו פורלאן, אלא אם כן הוא נחוש לעזוב בכל מקרה.
    אין בלוף בכדורגל. שחקן בגילו, שעבר עונה מפרכת בשנה שעברה ואחר כך עשה קמפיין מדהים במונדיאל, ייפול בשלב מסוים מהרגליים וזה מה שקרה לו העונה.

עם הכנה נכונה ומנוחה אידיאלית, פורלאן יכול לחזור כמו שחקן חדש בעונה הבאה. לא כזה שכובש 25 שערים, אבל בהחלט אחד ששווה 15 ועוד לא מעט בישולים. עם מאמן חדש שייתן לו ביטחון, אין לי ספק שמוקדם להספיד אותו.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מאמן חדש, אני מקווה, לא יהיה. אבל ההנהלה שוקלת להחליף גם את המנג'ר ואת מנהל מחלקת הנוער. וכאן יש מועמדים שאני מת לראות אותם חוזרים, גיבורי הדאבל קמינרו וויסקאינו. ברור שאם יחזור טוני ולא קמינרו, זה גם יהיה מקובל עליי. וברור גם שצוות מקצועי שכזה יהיה יותר עצמאי ביחסים עם משפחת חיל.

12. hai80 Member

מבחינת אימון הוא סבבה אבל הניהול משחק שלו על הפנים..

13. riquelme1 Member

אתלטיקו קרובה להשלים את רכישת סילביו, מגנה השמאלי של ספורטינג בראגה בסכום שמשוער ב6 מיליון יורו.

סילביו הפורטגלי, מגן שמאלי עם יכולות התקפיות מעולות, מבוקש גם ע''י לא מעט קבוצות, כולל את פורטו ובנפיקה, אבל כנראה שהוא יעדיף לחתום באתלטיקו. הוא בן 23 ויש לו כבר כמה הופעות בנבחרת פורטגל.

אני חושב שאתלטיקו צריכה יותר מגן ימני מאשר שמאלי, אופאלושי כבר לא ילד, והעונה הוא בירידה מסויימת ביכולת שלו לדעתי. אבל כנראה שגם באתלטיקו הבינו שפליפה הוא די בלוף, ואנטוניו לופז כבר בקושי משחק, ככה שזה רכישה טובה.

אדריאן לופז החלוץ שסגור באתלטיקו בעונה הבאה, כבר הפך להיות שחקן בדפור והוא לא פותח בהרכב כבר כמה משחקים, 5 שערים העונה ב32 משחקים, זה החלוץ שאתם רוצים בעונה הבאה? זה מזכיר לי את הרכישה ההזוייה של ולנסיה עם אריזמנדי לפני 4 שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/11
  14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא הייתי קונה שום ידיעה על החתמה של שחקן לעונה הבאה כל עוד אין לנו מושג מי יהיה המאמן ומי יהיה המנג'ר. ומאיפה יבוא הכסף אף פעם אין לנו מושג.
    הכישורים ההתקפיים של לוטינה יותר מפוקפקים צאלה של אדריאן.

15. hai80 Member

אדריאן מדפור סיכם אצלנו או חתום?