גם אני לא מבין על דעת מי נופלות ההחלטות האלה... ארדה טורן זה שחקן שאתלטיקו של אגירה וראסינו בכלל לא מתאים אלינו, אבל אי אפשר לדעת איזה שיטה המאמן החדש ינחיל וזה שחקן עם כישרון גדול... מג'רביניו אני לא ממש מתלהב, נראה לי אחד מהשחקנים שנותנים עונה גדולה ולא שהם שחקנים גדולים..מעדיף שיתרכזו בפלקאו או אוסבאלדו שחקנים כאלה יכולים לקדם את הקבוצה גם כחלוצים ראשונים וגם לעלות מהספסל קמאצ'ו לא ימשיך באתלטיקו...לפחות אני לא מוצא סיבה שהוא יאריך את החוזה...לא נתנו לא מספיק דקות ויש לא מעט קבוצות שישמחו להחתים אותו
אני שומע הרבה אוהדי אתלטיקו רוצים את לואיס אראגונס בשנה הבאה... אני לא ממש בעד, לדעתי הוא סיים עם הכדורגל ולא יקדם את הקבוצה
לויס נכשל בתורכיה, אבל בקבוצה ספרדית עם סגל טוב הוא יכול ליצור משהו דמוי נבחרת ספרד. אני אישית מאוד לא מתלהב משוסטר שנהיה המועמד המוביל להחליף את קיקה. חוץ מזה שעדיין לא הבנתי למה צריך להחליף את קיקה, אני לא מת על שוסטר וממש לא מת על השחקנים שהוא רוצה להביא איתו: קוורז'מה - מאז שהעדפנו את סימאו על פניו הספיק להיכשל באינטר ובצ'לסי, בובו - חלוץ ברזילאי שהולך לו טוב בתורכיה, אז מה?, וגם גוטי עלול להתלוות לשוסטר.
אתה באמת לא מבין למה צריך את קיקה, באמת? למעלה מששנה בתפקיד, לא הוביל את אתלטיקו לכלום, קיבל הזדמנות לבנות קבוצה ובנה קבוצה לא מאוזנת ולא יציבה, שנכשלה בליגה האירופית בשלב הבתים(!), שנכשלה בגביע, שנכשלה בליגה כרגע במקום 8 שלא מוביל לאירופה, עם 12 הפסדים אחרי 30 מחזורים(!), כמעט הפסד אחרי כל שתי משחקים, זה פשוט עלוב, ועם סגל שגם עם לא מאוזן שווה הרבה יותר. אתה בחור חכם דני, אני לא מבין אתה מזוכיסט? קיקה לא יוביל אותכם לכלום. שוסטר גם אופציה רעה, למרות שבובו הוא חלוץ מעולה, אני לא מבין למה לא הולכים על השוק הפורטגלי, חורחה ז'סוס או וילאס בואש של פורטו.
בסוף שנות ה-90 היה לנו סגל יותר טוב ואחרי שנתיים בתחתית ירדנו ליגה. מאז ראדי אנטיץ' קיקה המאמן הכי מצליח שלנו, כי הוא הביא 2 תארים. ואתה יודע שלא הוא בנה את הסגל. כל מה שהוא עשה זה העדיף את קושטה על פני טוטו. אני עדיין חושב שזאת היתה החלטה נכונה. הבעיה היא שעם קושטה יש לנו 3 חלוצים וזה לא מספיק. בעונה הבאה יהיו 4.
אין ספק, החלטה מעולה, קוסטה עם מאזן עלוב של 3 שערים ב-22 משחקים, לחלוץ(!), סאלביו כרגע השחקן המבוקש בפורטגל שכבר כבש למעלה מ10 שערים מעמדת הקשר הימני. עם כל הכבוד לליגה האירופית שזה ממש לא מראה על גדולה של מאמן, כי כל מאמן בינוני אחר היה מוביל את אתלטיקו לאותו הישג, ולסופר-קאפ אירופאי שזה תואר של משחק אחד, קיקה הוא כשלון חרוץ בליגה.
"כל מאמן אחר" קיבל את אינטר ממוריניו במצב שמור וכמעט ריסק אותה. מאמן אחר מביא את הקבוצה שלו לליגת האלופות, אבל אין לו שום גביע. וברור שקבוצה שמעפילה לאלופות אמורה להיאבק על תארים. שני המאמנים האלה בין המועמדים להחליף את קיקה.
לפי AS דהחיאה כבר מחפש בית במנצ'סטר. במצב הזה המדרידיסטה לויס מייה עשה לנו טובה כאשר נתן ליואל 45 דקות במשחק הנבחרת הצעירה מול צרפת. ועוד טובה אחת ממייה: 45 דקות לפראן מרידה שגם ענד את סרט הקפטן. שני הרוחיבלאנקוס היו טובים, פראן הבקיע, יואל לא ספג למרות יתרון מספרי של הצרפתים.
לפי ההמארקה, וגם לפי האס, טיאגו לא ימשיך בעונה הבאה, הוא מקבל משכורת גבוה ואתלטיקו לא מוכנה לשלם. גם ראול גארסיה ואסונסאו כנראה יעזבו. התפרקות?
השחקן הראשון מהקישור שאתלטיקו חייבת להשאיר זה טיאגו. על אסונסאו הייתי מוותר כבר מזמן. אני מחזיק מראול גרסיה, אבל כל עוד קיקה המאמן הוא לא יצליח לשחזר את הביטחון שלו מלפני שנתיים. מה לגבי קמאצ'ו, הוא אמור לחזור? ולכמה זמן חתום מריו סוארז? מן הסתם לשניים האלה יהיה קשר ישיר למה שיקרה בקישור האחורי של הקבוצה. סדר הקשרים האחוריים שלדעתי צריך להיות בעדיפות מבחינת החתמה: 1. טיאגו 2. גרסיה 3. קמאצ'ו 4. סוארז 5. אסונסאו שכחתי מישהו?
טיאגו זה נכס לקבוצה הזאת, ללא ספק השחקן המצטיין שלנו בשנה הזאת... תמיד משחק טוב ועם אחריות, יש לו עוד כמה שנים לתת ואני מאמין שאם ירד קצת במשכורת המועדון כן ימצא לנכון להשאיר אותו, סרזו וחיל גם ככה כל שניה סופגים השמצות מהקהל ולאוהדים נמאס מהם... לא נראה לי שהם ימשיכו לעשות צעדים שיהרסו את הקבוצה (לפחות ככה אני מקווה)
אליאס, קוקה, מרידה? אני מת על טיאגו, ואני גם חושב שהוא מספר אחד בקישור, אבל אני ממש לא אוהב מה שקורה עם ראול גארסיה העונה, קיקה פשוט מתעלל בו מאז שהגיע והפסיק להאמין בו, לשחקן שבעונתו הראשונה בקישור כשחקן הרכב הביא את אתלטיקו לאלופות, וגם בעונה השנייה שהיה שחקן הרכב קבוע הוביל את אתלטיקו לאלופות שנתיים ברצף, גם בעונה שעברה בליגה האירופית ראול גארסיה היה שחקן הרכב כי טיאגו לא יכל לשחק באירופה. אין לי מושג למה באתלטיקו משמיצים אותו, גם בטוקבקים אוהדי אתלטיקו אומרים שצריך למכור אותו, פשוט טמטום. אני רוצה שטיאגו ישאר, אבל לא נראה לי שהוא ישאר, אלא עם כן יעשה שם סדר. לגבי קאמצ'ו, הלוואי שהוא יחזור, אבל גם אני לא רואה סיכוי כזה.
קמאצ'ו מסיים חוזה עוד 3 חודשים, אין לו שום סיבה להאריך את החוזה במועדון שבקושי נתן לו צ'אנסים עד היום...(כשהוא נתן עם אגירה ואבל הוא לקח את הצ'אנסים האלה)