אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

3. riquelme1 Member

ז'ורז'ה חסוס הוא פנטזיה, מאמן אדיר, התקפי שמתאים בדיוק לפילסופיה של אתלטיקו

אמן, אמן, עדיף על בניטז.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הגיע הזמן שיהיה לנו מאמן עם אופי יותר הגנתי? שתהיה קבוצה קצת מאוזנת

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/11
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/11
  6. riquelme1 Member

סאלביו ממשיך לעשות חייל בפורטגל, ואתמול הוא כבש בדרבי של ליסבון נגד ספורטינג את השער הראשון.

http://latestvideohighlights.blogspot.com/...fica-video.html

השמועות שבנפיקה ופורטו רוצות אותו צוברות תעוצה ומוכנות לשלם עליו 15 יורו, גוברות בעיתונות הספרדית.

כרגיל יצאתם מטומטמים.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פורטו לא רלבנטית גם אם יש אמת בשמועות, כי זו תהייה החלטה של אתלטיקו אם להכנס איתם למו"מ. בלי קשר, אני בכלל לא בטוח שיש באמת התעניינות כזאת מצד פורטו.

שוב עולה השאלה האם לבנפיקה יש אופציה על סאלביו או לא, אחרת גם רצון של בנפיקה לרכוש אותו לא רלבנטי. שאלתי בעבר אבל לא ממש קיבלתי פה תשובה איך זה שהנשיא אומר שאין אופציה וחיל מרין אומר שיש אופציה?

8. riquelme1 Member

אליאס, כמעט פורסם כבר מכה פעמיים שפורטו רוצה את סאלביו לעונה הבאה, אין ספק שיש בדברים בגו.

לשאלה השנייה, זה די מסביר את ההתנהלות של ההנהלה של אתלטיקו, עם הם לא יודעים לענות, מי אנחנו שנדע?

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אם פורטו רוצה את סאלביו, אולי ניקח מהם את האלק. אומנם בעיף השיחרור שלו עומד על 100 מיליון יורו, אבל בשוק הוא מוערך ב-20+.
    מדברים גם על דוד סילבה (גם כן 20+), רוסיצקי ושון רייט פיליפס. הצ'כי יהיה כבר בן 31 בסתיו, חיל מרין פיספס את ההזדמנות.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עניין של זמן עד שדוד סילבה יחזור לספרד..נראה לאיזה קבוצה יהיה מספיק כסף בשביל לשחרר אותו מהסיטי..זה יהיה חיזוק נהדר לקיץ אם זה אכן יקרה, אבל עדיין זה רק שמועות

11. guyholl Member

איזה סיבה יש לסילבה לחזור לספרד בדיוק?

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל המשחקים שראיתי של סיטי ודוד סילבה היה בינוני מינוס..אלמלא הסכום הגבוה שהביאו אותו ממזמן הוא היה יורד לספסל לטובת אדם ג'ונסון שעדיף עליו...כצפוי הוא לא ממש מצליח באנגליה

13. Muurad Member

אתה לא רציני... סילבה יחד עם טבז בלי ספק לדעתי השחקן הכי טוב וחשוב של הסיטי.... פשוט מנהל את הקבוצה הזאת כבר אחרי 2-3 משחקים שלקח לו להסתגל.

הייתי אומר שהוא מאוד מצליח.. ושאין מצב שהוא יירד לספסל עד סוף העונה אלא אם כן הוא נפצע... כל זה לדעתי כאמור...אבל אני דיי משוכנע שאם תשאל אוהדי סיטי הם יענו לך משהו דומה.. הבחור קוסם.

בנוגע לסאלביו, אני חושב שלבנפיקה יש רק אחוזים מהכרטיס שלו אבל לא אופציה לקנות אותו... בכל מקרה אם אתלטיקו באמת מסכימים למכור אותו אז זה טעות לדעתי, אבל כאמור אני לא רואה אותם עושים את זה ולדעתי הם יפנו מקום במצבת הזרים שלהם כדי להשאיר אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/11
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא עניין של דיעה ("חושב") האופציה, אף אחד לא יכול לדעת לאור ההצהרות הסותרות מבעלי הכרטיס. שמנהל אחד אומר כן והנשיא אומר לא, כל ניחוש שלנו כרגע האם יש או אין לא יהיה מבוסס על כלום וחבל על הזמן. אני קיוויתי לקבל פה מידע עם איזה מהשניים אמין יותר בנושאים אלו, אבל כנראה שזה ממש שכונה שם.

אני חושב שסלאביו שחקן מצוין, אבל לעשות 5 מ' אירו רווח על כלום זו לא עסקה רעה. בטח אם ישלבו בה החתמה של חלוץ כמו שדני ציין, יכול גם להיות פאלקאו, מה שיאפשר גם מכירה של פורלאן, במידה וירצה ללכת, בראש שקט יותר. אבל אנחנו רותמים את הסוסים לפני העגלה או איך שאומרים את זה, בסוף העונה נהייה חכמים יותר לגבי סגל הקבוצה, זהות המאמן, מכסת זרים וכו'.
    ---------------------

עמי, פורטו מביעה עניין לא פעם בשחקנים שבנפיקה מביעה בהם עניין או להפך, לפעמים גם זאת סתם המצאה של התקשורת ולפעמים ניפוח (פונס מורי שבבנפיקה היו צריכים לצאת לתקשורת ולומר חאלס עם השטויות). להחתים שחקן בסכום שעליו מדברים במקרה של טוטו, זה פחות הסגנון שלהם אם אני לא טועה. ההחתמה של איטורבה, שחקו דומה למה שסאלביו שיחק בארגנטינה ושיגיע בעונה הבאה, היא כן הסגנון שלהם. יכול להיות שהם באמת מתענינים, אבל זה לא רלבנטי כי אתלטיקו תחליט.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד גול של סאלביו הפעם נגד שטוטגארט בגרמניה...