את האמת אני לא אהבתי את איך שאליאס שיחק עד עכשיו, אבל לדעתי זה לרוב בגלל התפקוד וההצבה שלו במגרש וההוראות שהמאמן נתן לו. כמו שאמרתי הוא צריך יותר חופש ויותר זמן עם הכדור לנהל את המשחק.. אבל עם טיאגו ואסונסאו הוא לא יכול לקבל את זה... זה כאילו קיקה מסרס את המשחק שלו ולא נותן לו לפרוח ולשחק כמו שהוא יודע ויכול.
אני בטוח שאליאס לא הראה אפילו 70 אחוז מהיכולת שלו, זה עוד מוקדם והוא צריך להשתלב, אבל קיקה פותח איתו רע מאוד, שלא ממש מוצא לו עמדה, וגם לא נותן לו מספיק צ'אנסים. הבעיה שהתפקיד של טיאגו ואסונסאו היא העמדה הכי דחופה באתלטיקו, טיאגו, ראול גארסיה, אסונסאו, סוארס, קוקה, פראן מרידה.
כן אבל אליאס יכול להיות הברומטר בקישור, זה שמניע את כל המשחק - משהו שחסר לקבוצה.. לדעתי אם יתנו לו את ההזדמנות הוא ייקח אותה ב-2 ידיים. עם טיאגו ואסונסאו הוא בקושי משתתף בהנעת הכדור ונדחק לצד שמאל... אסונסאו טוב הגנתית אבל הוא מתנהל עם הכדור יותר מידי זמן על חשבון טיאגו ואליאס.
אין טעם להגיב על המשחק. אולי אנחנו צריכים לרגת ליגה בשביל להיפטר מהמאפיה של חיל וסרסו. ואז אני אשמח לראות את קיקה חוזר לאמן את אטלטיקו.
בניטז מספר על כמה הוא אוהב ומעריץ את אתלטיקו..אפילו את הקהל הוא הזכיר ומספר כמה הוא מדהים בעיניו..מה שמגביר את האפשרות לדעתי לפחות שנראה אותו כמאמן הבא..כל הזמן חשבתי שהמכשול היחיד זה שהוא לא ירצה לבוא...עכשיו אני הרבה יותר רגוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין סיבה שהוא לא ירצה, אתלטיקו מועדון גדול, וגם המניות של בניטז ירדו אחרי הפיטורים מאינטר. הפסד של אתלטיקו בשבוע הבא, קיקה הולך הביתה בוודאות, ואני מקווה שבניטז יקח את מקום שלו.
הסיבה היחידה שחששתי ממנה שמועדון אחר (יובה לדוגמא) גם יציע לו והוא יעדיף אותם... קיקה הולך הביתה..השאלה מתי
אני מכיר רק פרייר אחד שיסכים לאמן את הקבוצה בתנאים הנוכחיים: מילינקו פאנטיץ'. בניטס מפונק מדי. אב מה, פתאום ההנהלה עירערה על ההרחקה במחזור האחרון. לא ממש איכפת לי, אם האדום יבוטל, העיקר להתחיל לערער. זה ישפיע. והידיעה שאני לא אוהב: אטלטיקו מתעניינת ביאן מבילה. הוא צריך להיות מחלחיף טוב לאסונסאו, צרפתי בן 20 שמשחק בראן ובנבחרת הלאומית. אבל 15 מיליון על העמדה של קוקה, מריו, ראול, קמאצ'ו ורובן פרס?
מריו ודוגין הושעו כל אחד למשחק אחד. אטלטיקו אומנם עירערה על ההרחקה, אבל היא לא תערער על ההשעיה ותפסיד במחזור הבא.
להתחיל לתת לקוקה להוביל את הקבוצה..אולי נרוויח אוהד ושחקן מדהים לוד הרבה שנים.. ברור שיש עדיין על מה לשחק (מקום 7 מוביל לאירופה) אבל עדיין אם עכשיו לא נתחיל לתת לצעירים דקות ושיובילו את הקבוצה מתי זה יקרה?
השילוב של טיאגו וגרסיה היה מאז ומתמיד הטוב ביותר בין איפלציית הקשרים שיש לקבוצה מאחורה, הבעיה היא שקיקה לא נותן לשחקנים מסוימים (גרסיה, דומינגס, קושטה, ואלרה) את הביטחון שהם צריכים לאורך זמן ובמקום להתקדם הם מדשדשים במקום.
ראיתי ת'תקציר וכמה הערות...לפי התקציר היה לנו משחק סביר שהגענו ליותר הזדמנות והיינו צריכים לגמור את המשחק הרבה לפני שקיבלנו את ה 2-1 האדום לא מגיע גודין עולה לנגיחה ואני לא מבין איך השופט המציא פה כרטיס אדום...מוזר לי ששחקן ויאריאל זורק לכיוון מוריניו בקבוק אז מבטלים את ההשעיה ופה שרואים שאין פה אדום ואין פה ניסיון לפאול אז לא מבטלים את זה. בגול השני רואים על השחקנים כמה הם בהלם וכמה הם שבורים מהשער הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx