אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. hai80 Member

לא מעניין מאריו לא מעניין ראול גארסיה, שיפתח עם טיאגו ואליאס בקישור, חואנפראן ורייס באגפים ואגוארו ופורלאן [מה לעשות] בהתקפה, שיעלה עם ביצים, הושפלנו מספיק פעמים הגיע הזמן לבוא להבקיע ולא לרוץ אחר הכדור. אבל המאמן הפחדן הזה בטח יפתח עם 3 קשרים מה שידפוק את כל המשחק.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שצריך לעלות עם 2 חלוצים

זה ההרכב שאני רוצה

דה חאה
    דומינגז-אויפאלושי-גודין-ואלרה
    טיאגו-אסונסאו
    רייס-אליאס/מרידה-חואנפראן
    קון

אם ראול גארסיה או מאריו היו בסגל הייתי אפילו רוצה לראות את אחד מהם משחק ליד אסונסאו וטיאגו יותר קדימה...צריך לשאוף לנצח אבל לא לשכוח מה קרה בשלוש שנים האחרונות בהם קיבלנו 13 גולים והדקה הכי מאוחרת שקיבלנו בה גול ראשון היתה הדקה השמינית...אסור לנו להתפרק,חייבים להישאר במשחק עד הסוף :aaarse:

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

10 הפסדים מתוך 22 משחקים, 9 נקודות בלבד מעל לקו האדום לו אנחנו קרובים יותר מאשר למקום הרביעי שהייתה המטרה של הקבוצה...כישלון פשוט ענק..ועוד רצף המשחקים הקשה לפנינו ומשבת כל שבועיים תתארח "גדולה" בקלדרון..מקווה שההנהלה לשם שינוי תלמד מהטעויות ותפעל בהתאם בקיץ/בהקדם

יש כבר דיבורים שאם קיקה לא מנצח את ולנסיה בשבת אז זה יהיה משחקו האחרון באתלטיקו...מהיום לדעתי אחרי כל הפסד אני לא אופתע אם יפטרו אותו..אנחנו במצב מאוד נזיל ומסוכן שאנחנו במצב שיש סיכוי שלא נהיה באירופה בכלל בעונה הבאה

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/11
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סימאונה אומר היום.: "מוקדם או מאוחר גורלי יביא אותי לאטלטיקו". כרגע אל צ'ולו מאמן את קטאניה האיטלקית.
    אבל לפני שמדברים על חילופי מאמנים, חייבים להחליף את ההנהלה. ואז נגלה שגם קיקה מאמן טוב.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי על זה אתמול..הוא מנצל את ההזדמנות ומנסה לדחוף את עצמו לקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הטור השבועי של סיד לואו. בדרך כלל הפרשן הזה מסתפק בכמה עקיצות לעבר אטלטיקו, אבל הפעם כל הטור מוקדש לנו וכמעט כל הטור נגד חיל מרין.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם יודעים שהבעיה האמיתית באתלטיקו זה הרבה מעבר למאמן-שחקנים...אבל עדיין קיקה פשוט לא מספיק טוב בשבילנו

Quique Sanchez Flores first 50 games in charge are the worst in the club history. Of those who have even made it to 50 games that is. Since then, he has lost twice more. He has lost more times than he has won as Atletico coach

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/11
  8. riquelme1 Member

אין כאן ספק בכלל, גם עם לקחו לקיקה, גם עם לקחו לקיקה את סימאו וחוראדו, זה לא תירוץ לעונה הזוועתית של אתלטיקו שעם הסגל שלה שווה יותר מאיפה שהיא נמצאת כיום.

גם ברכש הוא נכשל ואני בטוח שהיה לו מילה לרכישות של גודין ופליפה, ששתיהם כשלונות כרונים עד עכשיו.

הוא כבר למעלה משנה בתפקיד והוא לא שיפר מה שהיה קודם לכן, להפך הוא לקח את המועדון צעד אחורה.

הביתה וכמה שיותר מהר.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פליפה לואיס יעדר מהמשחק נגד ולנסיה בגלל מתיחה בשריר

חיל מרין אומר שאגווארו לעולם לא יורשה לחתום בריאל

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם אופה לא ישחק בשבת. מעניין, כמה מהצהובים של הצ'כי העצבני היו על עבירות.
    דומינגס שיחק 45 דקות בעמדת מגן בניצחון של הנבחרת הצעירה על דנמארק.
    היום פריאה יפגוש את טורס ואליאס ישחק מול צרפת.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

חיל מרין רוצה את פרנאנדו טורס לעונת 2014-2015. אטלטיקו תעבור לאיצטדיון החדש ויש חשש שהקהל לא יילך אחרי הקבוצה. אלא אם כן, יהיה מה לראות שם.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מחפשים מנג'ר חדש.
    ההנהלה שקלה לפטר את פיטארץ' אחרי ההפסד לצ'לסי, אבל אז הוא נשאר והמאמן פוטר. בין הכישלונות של פיטארץ' אפשר לכלול את הברזילאי החדש שלנו. לא בגלל שאליאס לא טוב, אלא בגלל שכל הקרדיט על ההחתמה מגיע לסוכן חורחה מנדש. ואגב, הקשר אנדרסון מיונייטד יכול להגיע אלינו בגלל שמנדש הוא הסוכן שלו. כך שמתאים לנו שהאיש הזה ימשיך בעבודתו הנוכחית.
    והמועמדים להחליף את פיטארץ' הם אמורורטו, טוני וקמינרו. הראשון כבר סירב, טוב לו במחלקת הנוער והוא בדיוק הביא לשם עוד חבר מבילבאו. טוני, אחרי שמאוד הצליח בחטאפה, אולי ישמח לחזור, אבל הוא תחת חוזה. וקמינרו אני לא יודע אם ירצה לשתף פעולה עם חיל מרין.

13. hai80 Member

מי זה חיל מרין ? כמה השמועות על פרננדו טורס רציניות ? למרות שזה עוד הרבה זמן ,

ומי זה פיטארץ', אחראי על הרכש שלנו ? השם ממש מוכר לי אבל האמת שאף פעם לא ידעתי מה התפקיד שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/11
  14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

יש לנו את הנשיא סרסו ואת המנג'ר פיטארץ' (אחראי על הרכש). אבל הבן של חסוס חיל מחזיק ברוב המניות של המועדון ואפילו שהוא רק חבר הנהלה, בפועל הוא מעל סרסו.
    השמועות על טורס התחילו בגלל שהשחקן עצמו, כדי שבליברפול לא יקראו לו בוגד, אמר שאטלטיקו תמיד היתה הקבוצה היחידה שהוא אוהד. ואז חיל מרין, האיש הכי שנוא באטלטיקו, רץ להצולם עם טורס בשביל לשפר את התדמית שלו עצמו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/11
  15. riquelme1 Member

קיקה פירסם את הסגל למשחק מחר נגד ולנסיה, ומשאיר את אליאס מחוץ לסגל 'מסיבות מקצועיות'.

האם האידיוט עושה שוב מקרה סאלביו? מביאים שחקן ב7 מיליון יורו, נותן לופ הושם דקות, ואחרי זה משאיר אותו מחוץ לסגל.

האידיוט הזה הורס שחקנים בלי סוף, אליאס הרשים במשחקים ששיחק.