דני, מה הסיפור עם הפרסומים הסותרים לגבי קיומה של האופציה של בנפיקה על סאלביו? ראיתי שהמנכ"ל חיל אמר שיש לנשרים אופציה של 15 מ' אירו, בעוד הנשיא מכחיש אופציה כזו. יש סיבה או הסבר לגרסאות השונות? אגב, הוא ממשיך את הכושר במצויין ונתן עוד משחק גדול. בפרו, גאז'גוס לא שוף כלל במשחק האחרון של נבחרתו בעוד קבררה רשם עוד הופעה כבלם.
גם אני ראיתי שהנשיא של אתלטיקו אומר שאין עליו אופצייה, ואומרים שבנוים לעונה הבאה. הבנתי שגם פורטו וגם בנפיקה נלחמות עליו. איך המטומטים האלה השאילו אותו איך? עם הוא ימכר זה בכייה לדורות.
לא חושב שהן רבות אליו, פורטו אמנם גילתה עניין אבל מכיוון שבאתלטיקו מסרו שהם רוצים אותו לעונה הבאה אז: 1. אם אין אופציה, כמו שסרסו אמר, אז אתלטיקו רוצה אותו גם ולכן הוא לא ימכר. 2. אם יש אופציה, כמו שחיל אמר, אז או שבנפיקה תממש אותה או שהוא ישאר באתלטיקו. ככה או ככה, הסבירות שיגיע לפורטו קלושה, אבל אם ימכרו אותו ב-15 מ' זו לא תהייה כזו בכייה לדורות - שכן לפחות הרויחו עליו כסף מבלי להשקיע בו כמעט מאמץ. פספוס אולי כן, אבל לא משהו נוראי.
בכייה לדורות או לא, זה לא ממש משנה אם מתחשבים בקופון שאתלטיקו תגזור עליו. גם את חוראדו מכרו בסכום שעולה על 10 מיליון יורו ולא הביאו תחליף ראוי, בטח שלא בזמן. העונה של אתלטיקו נגמרה אתמול. אל תחלמו שגם הפעם הקבוצה תעשה פיניש כמו שהיה עם אבל רסינו. אין לה את היכולת הזו והיא צריכה לעבור טיפול שורש. אי אפשר להתבסס במשך מספר שנים רצופות רק על אגוארו ופורלאן. ועדיין לא הגיע מחליף אחד מוכח לחוראדו, מקסי או סימאו. פראן מרידה עדיין לא בנוי לרמות האלה. אני מקווה שחואנפראן ואליאס ישתלבו במהירות, אתמול זה היה נראה לא טוב. אם רייס (וזה שחקן שאני מאוד אוהב, אגב), שכבש העונה שני שערי ליגה, הוא אחד השחקנים היחידים באתלטיקו שמסוגלים לבנות התקפה כמו שצריך, זה אומר פחות או יותר מה הקבוצה הזו שווה. קיקה מיצה את עצמו. השאלה היא מה האלטרנטיבה.
קיקה אשם אבל לא האשם היחידי ואפילו לא העיקרי, העיקרי זאת ההנהלה המסריחה הזאת שכבר עונה שניה או שלישית ברציפות שמוכרים שחקנים שניה לפני תחילת העונה ולא מביאים תחליף , זה קרה עם הייטינחה , זה קרה עם חורארדו וגם בשתי העונות הללו שני שחקנים שנתנו המון למועדון עזבו - מקסי וסימאו .. ההנהלה מתקמצנת ואז מתפלאים שאין תוצאות , קיקה אומנם מאמן חלש והוא גם אשם אבל מצד שני הוא גם מסכן מחלישים לו את הקבוצה ועוד באים אליו בטענות, שיבואו קודם לעצמם , מביאים את חואנפראן שחקן של קבוצת תחתית במקום סימאו , מביאים שחקן מברזיל שמשחק כקשר קדמי ושמים אותו פתאום קיצוני ומקווים לפלאים. נכון, אתמול שני עמודי התווך שלנו לא שיחקו אבל עדיין נראינו רע מאוד ולא אגזים אם אגיד שנראינו אפילו כמו קבוצת תחתית , פורלאן צריך להמכר ולהביא לו מחליף ראוי. צריך להביא מאמן חשד לא בשביל שיציל לנו את העונה אלא כדי להחדיר שיטה לשחקנים וששנה הבאה יוביל אותנו לליגת האלופות. פשוט עצוב מה שנהיה מהקבוצה הזאת , אשכרה החזירו אותי עשר שנים אחורה.
ממה שהבנתי לגבי סאלביו, 15 מיליון יהיה הסכום שהם ידרשו, אבל אין סעיף מסויים והדרישה יכולה להיות יותר גדולה או לא קיימת כי אתלטיקו ירצו להחזיר אותו. לפי שמועות בנפיקה מחזיקה ב 20-25% מהזכויות על סאלביו אבל זה סתם שמועות ואין אימות לדברים... בכל מקרה אני מאמין שככל שסאלביו ימשיך ביכולת המצויינת שלו, ככה הסיכויים שאתלטיקו ימכרו אותו יקטנו, אלא אם כן בנפיקה תוציא את הארנק ותשלם משהו באיזור ה-20 מיליון. אני עדיין חושב כמו שחשבתי תמיד שדייגו קוסטה יעזוב, וסאלביו ייקח את המקום שלו שנה הבאה וישתלב בקבוצה.
צריך למכור את פורלאן , להביא חלוץ ברמה במקומו [פודולסקי, הונטלאר] ולתת לבורחה להיות חלוץ מחליף וסאלביו שישחק באגף , לפי מה שראיתי נגד הפועל הוא משחק בבנפיקה באגף נכון? גם אצלנו אני זוכר שהיה משחק קיצוני ימני
אין לי כוח כרגע לנבור בעמודים הקודמים. נראה לי שאתה קרוב, כלומר, אם בנפיקה תרצה ררכוש, היא לא תשלם סכום דו סיפרתי. על דייגו קושטה אני לא מוותר! הילד הזה עונה ראשונה בקבוצה ונלחם כמו פרנאנדו טורס. קיקה נשאל אתמול על בורחה והתחמק מהתשובה. בעניינו של פורלאן עוסק הסוכן שלו ולפי רדיו אונדה סרו עוסק במרץ רב. פורלאן הוצע אפילו לריאל, אבל הסיכוי היותר סביר שהשחקן יסיים את העונה מחוץ לספרד, באיטליה או בברזיל. גז'גוס אמור להיות בן 18. הופתעתי שהוא זומן בכלל לנבחרת הצעירה.
למכור את פורלאן יהיה אסון ! ומשמעו שהקבוצה מוותרת על המקום הרביעי (נראה רחוק אבל יש עוד 18 משחקים) לא יגיע שום חלוץ מחליף ברמה עכשיו ואסור לנו לתת לו ללכת עכשיו
למכור את פורלאן יהיה הפיתרון. כמו שאבל העיף את מנישה ואת סייטה. פורלאן השתעמם פוגע במוראל של הקבוצה. קיקה כבר ניסה כמה פעמים את רייס בעמדת חלוץ וזה היה בסדר.
לא מסכים איתך..לא יודע מה קורה בחדר ההלבשה ועל המוראל אני לא יכול לדבר... אבל אני אתן לך עובדות בלי פורלאן יהיה לנו לחצי עונה 2 חלוצים..זה לא מספיק נניח שרייס יהיה על תקן חלוץ אז נהיה חצי עונה עם קיצוני אחד במשחקים שרייס יהיה חלוץ..שוב לא מספיק אלא אם כן ההנלה מכינה איזה הפתעה וכבר מוכן חלוץ מחליף, למכור אותו בקיץ ואולי לפנטז על פלקאו ליד קון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לפי מה שאני זוכר הסכום שאמרת בעמודים הקודמים היה 8 מיליון יורו, זה כלום , אנחנו אפילו יוצאים מופסדים כספית שלא נדבר על שחקן עתיד. לפי מה שאתה אומר דני אני מבין שהשמועות על העברתו של פורלאן כנראה נכונות? אני אישית מקווה שכן, 15 מיליון יורו ולהפטר מהגרוטאה הזאת נשמע לי מצוין , האמת שנראה לי גם שהליגה האיטלקית יותר תתאים לו נכון לעכשיו בגילו ובכושרו הנוכחי. ולא צריך לשים את רייס חלוץ, להביא חלוץ מחליף במקומו או אפילו לתת לבורחה דקות, הוא נחשב לחלוץ העתיד של הנבחרת והוא יכול להיות מחליף לאגוארו וקוסטה או אפילו להיות בהרכב לפני קוסטה, אני תמיד בעד לתת לשחקני בית מוכשרים דקות משחק אלא אם יש שחקנים טובים יותר בתפקיד שלהם כמו למשל אם פליפה לואיס היה שווה הייתי רוצה לראות אותובהרכב אבל הוא כרגע פלופ ואני מעדיף את לופז ועצוב לי שבגלל הייבוש של לופז בחוץ הוא ירד ברמה , באמת חבל.
אתה באמת חושב שיבוא לנו חלוץ תותח בזמן הזה?? שום קבוצה שפויה לא תוותר על חלוץ ברמה גבוהה עכשיו..אין זמן להביא מחליף לחכות לקיץ ולבנות את הקבוצה כמו שצריך
רייס לא כובש שערים, איך אפשר לרצות אותו כחלוץ בכלל? לשחרר את פורלאן בינואר זה טימטום לא פחות מהשיחרורים של מקסי וסימאו, פורלאן הוא מלך השערים של הקבוצה ביחד עם אגוארו, ועוד שיחק פחות דקות מימנו, אתלטיקו בלי פורלאן עד סוף העונה לא מסיימת במקום המוביל לליגה אירופית. ועוד רוצים אותו במקום אפס מאופס כמו פודלסקי, פשוט אין גבול. בורחה עם כל הכבוד לא מספיק טוב כדאי לפתוח, ראיתי את בורחה בצעירה כמה פעמיים, ממש לא רואה מימנו משהו מיוחד. לגבי אנטוניו לופז, הוא תמיד היה מגן בינוני, לצערי הביאו לא פחות מימנו.
יש שמועות שבאס פרסמו שריאל תשלם את סעיף השחרור של אגוארו בסוף העונה, לדעתי שמועות מופרכות, אגוארו הצהיר לא פעם שלא ילך לשחק בריאל כדי לא לפגוע באוהדים.