אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. hai80 Member

גם בקיץ הוא היה מקושר אלינו חזק , אני לא חושב שזה כ"כ רחוק מהמציאות האמת ולא אתפלא אם יגיע במקום חואנפראן במידה ולא נצליח לסגור עם אוססונה...

2. riquelme1 Member

בניגוד אלייך אני לא פולט שטויות כל הזמן, ומצפה שיגידו לי. פאצ'קו הוא לא חלוץ, פאצ'קו משחק מאחורי החלוץ, ויכול לשחק גם כווינגר בצדדים.

אני ממש לא מסכים עם ההאימרה הזאת, האם שחקן לא מוכשר(נגיד שלא, כי פאצ'קו הוא כן), או לא מהיר, אמור לשחק רחוק מהשער? יש מספיק חלוצים שהם גם מוכשרים וגם מהירים, ויש מספיק שחקנים שהם לא מוכשרים ולא מהירים שמשחקים רחוק מהשער.

לגבי מאנו, שחקן נחמד ותו לא, לא מתאים לרמות שאתלטיקו רוצה להגיע, והוא גם לא קיצוני קלאסי, אלא יותר קשר\חלוץ.

קוקה היה צריך לקבל דקות, והוא שחקן מוכשר ביותר, אבל לצערו לאתלטיקו יש עומס קשרי אמצע העונה, טיאגו, ראול גארסיה, מריו סוארז, אסונסאו, וקמאצ'ו הסופר מוכשר שנמכר למאלגה, ככה שקשה לבוא בטענות ולהגיד שהוא לא משחק, הרבה יותר קל לבוא בטענות לשחקן כמו סאלביו שנרכש ב10 מיליון יורו, ומשחק בעמדה שיש לאתלטיקו מחסור בשחקנים.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עמי, כמה ווינגרים אתה מכיר שהם כבדים, ללא יכולת טובה לעשות דריבל ושלא הפגינו גם יכולת מסירה (לעומק) ברמה גבוהה יותר מדי? אם אתה מכיר כאלו, אני לא חושב שהם נחשבים לכשרונות כמו שאתה מציג את פאצ'קו.

עד כה השנה הוא קיבל את ההמשכיות הרבה ביותר בקריירה הבוגרת שלו, וזה בעמדת החלוץ. שחימנסיה החתימה אותו הם החתימו אותו כחלוץ. יכול להיות שבעבר כנער חשבו שהוא ישחק כמדיה-פונטה, הרי השוו אותו למסי, אבל אני לא רואה אותו משחק בעמדה הזו. בטח שלא בהצלחה.

במערך הנוכחי של אתלטיקו לדוגמא, הוא בוודאות לא יכול לשחק באגפים. במערך אחר, אולי אפשר לנסות אותו (לדעתי בחירה רעה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/11
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תביאו את מנו! הקנטראנו האהוב עליי!
    אמיר, זה אומנם מארקה, אבל זה רדיו מארקה. רמה אחרת של אמינות.

אסונסאו בילה לילה בבית חולים בברסלונה עם זעזוע מוח.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/11
  5. riquelme1 Member

מיראנדה הוא סופית שחקן אתלטיקו מדריד, מעניין מזה אומר לגבי גודין שכבר חודש מוצא את עצמו בספסל, או שזה הסוף של אל-טורבו פראה?

בכל מקרה כל זה יהיה רק בעונה הבאה.

עכשיו להעייף את קושטה, לרכוש חלוץ, ולהחזיר את סאלביו.

יותר מדי דברים בהודעה אחת, קשה לצפות לזה מקיקה או מההנהלה שלה.

6. hai80 Member

איך רושמים מירנדה באנגלית? נחפש אותו במנג'ר אם הוא שחקן טוב נביא אותו עונה הבאה שישחק במקום גודין

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרגשה שרודפי הבצע דווקא ימכרו את דומינגז...קצת מזומנים הם מתרגשים ועושים במכנסיים

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

MIRANDA

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/11
  9. hai80 Member

פשש בלם טוב, הסיטי קנו אותו איזה באסה

10. Muurad Member

מעניין מה יקרה עם פולידו.. הוא על חוזה שמסתיים אם אני לא טועה נכון? גם קוקה.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מחר חואנפראן יערוך את משחק הפרידה באוססונה. בסופו של דבר ההנהלה גם עומדת במילה וגם מביאה השחקן שהמאמן רצה יותר מכולם.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אם חשבתי שיש אופציות עדיפות מבין השמות שעלו פה, שאני לא יודע אם היו ריאליות, זהו חיזוק מתבקש עוד לפני העזיבה של סימאו ועכשיו מן הסתם יותר. מקווה שהוא יתאקלם היטב ובמהרה.

13. hai80 Member

חבל שלקח כ"כ הרבה זמן אבל שמח שבסופו של דבר התחזקנו נקווה שלא יהיו בעיות של הרגע האחרון

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אלמריה דחתה הצעות על פיאטי של 11 מיליון מקבוצות שונות. לא היה טעם לפנות אליה.
    אם העפלה לרבע גמר הגביע היה התנאי לחיזוק, התאקלמות זו מילת המפתח. כי בגביע אולי נשאר לנו משחק אחד, בחמישי הבא.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור להיות פסימיים ולוותר על הגביע..אפשר להוציא תוצאה טובה בברנבאו ולהעביר את ההכרעה הביתה, גם אם נפסיד בתוצאות כמו 2-1, 3-2 זה גם יהיה לא רע בכלל..מתישהו המנחוס הזה יסתיים..אם רק יאמינו :aaarse: